Şimdi Ara

K3shb3rfo,EraY,Gezginci,Osman,Eco abim,yavru,titanturkish,vergil..ve niceleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la ne demek darısı yapamayanların başına lol bana taş mı atıon bakem sen =)
    neise kanka bu akşam yanına uğrarım verirm c6 yi sende raadlarsın bende=)
    bu arada servera geldiinde baya şaşıracaksın true gold ve gold bar olayını sana anlatırken eminimki klavyeyi kıracağım=)
    neise görüşürüz kankaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

la ne demek darısı yapamayanların başına lol bana taş mı atıon bakem sen =)
    neise kanka bu akşam yanına uğrarım verirm c6 yi sende raadlarsın bende=)
    bu arada servera geldiinde baya şaşıracaksın true gold ve ****ar olayını sana anlatırken eminimki klavyeyi kıracağım=)
    neise görüşürüz kankaaaaa

euheuehe kanka isin cok desene
  • walla öle babacım ne yapacam bilmioom neise bi şekilde çözecez artıkın olayı
  • su erica serveri dimi titan fln biliyorum we erica acildimi ? uzun zamandir qirmiyorum
  • eet erica serveri gercekten oynayanlar icin cok sey ifade ediorms abim den ve chatlak gizemden duyduklarima gore oynamak isterdim o serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaGaMeReNu

eet erica serveri gercekten oynayanlar icin cok sey ifade ediorms abim den ve chatlak gizemden duyduklarima gore oynamak isterdim o serverda

ulan EFE sen lineage oynamayı ogrende geL ahahha lan olm ben istanbuldayım buarada hea gel buraya takılak salla abini abinden kap parayı gel o bitaraflarını dolarla siliyormus öle dedi bak sana vermio bierini silio :D hhahhahaha

ben Turan buarada efe bacı

• lan turan alpinin ne kadar kaldi gelmesine?? yarisi bitti diye tahmin ediyom gecen sene mayista gitmisti dimi o
  • bu oyunda cok bug war
  • ne demek istedigini anlamadimki daha cok aciklarsan bugsuzda buluruz kafani yorma
  • hayırlı teskerer kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

ne demek istedigini anlamadimki daha cok aciklarsan bugsuzda buluruz kafani yorma

şimdi şöyle birşey oyunu biraz oynadım ama siz paralı serverdamı oynuyorsunuz bilmiyorum ama ben parasız olanda bi deniyim oyunu dedim... bi lwl 1 lik köpek kesiyrdum lwl 70 oluyordu anlamadım gitti.
  • Sorun goremedim ben sen private serverda oynuyorsun fun server muhtemelen server x5000 falan yani offical servera gore 5bin kat daha fazla exp aliyorsun ve tabi para itemlerinide 1saat icinde yapip savaslarar katiliyorsun o serverin amaci bu zaten
    ama bizim oynadigimiz serverlarda var orjinal servera cok yakin 1senede 2senede cok iyi yerlere ulasiyorsun bilmem anlatabildimmi serverin sitelerinde genellikle rate oranlari ayzar hangisini istersen o rateye gir mesala 3 x 7x 10 x 15x bunlar low sayirli 30 40 45 50 bunlar med gibi 1sey
    100 200 250 500 .... bunlar high rate fun serverlar yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Sorun goremedim ben sen private serverda oynuyorsun fun server muhtemelen server x5000 falan yani offical servera gore 5bin kat daha fazla exp aliyorsun ve tabi para itemlerinide 1saat icinde yapip savaslarar katiliyorsun o serverin amaci bu zaten
    ama bizim oynadigimiz serverlarda var orjinal servera cok yakin 1senede 2senede cok iyi yerlere ulasiyorsun bilmem anlatabildimmi serverin sitelerinde genellikle rate oranlari ayzar hangisini istersen o rateye gir mesala 3 x 7x 10 x 15x bunlar low sayirli 30 40 45 50 bunlar med gibi 1sey
    100 200 250 500 .... bunlar high rate fun serverlar yani

bu oyunda eksik olan 1. şey skiller... cok azlar...

acıklaman için sagol...
  • Overlods acarsin sende sonrada ama hangisini kullansam acaba diye yakinma
    ya temel 2-3 etkii skiller var bu etkili skillerden once veya sonra yan etkili de buff resistance silebilen defanslari dusuren magical pyshical ozellikleri silen de buf skiller var bunlari cakarsin ardindan dmg skillerini
    butun classlarin passive ve aktif skilleri buyur
    http://lineage2.stratics.com/content/library/skills/
    unutmusum linki:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 17 Kasım 2007; 18:35:28 >
  • çok aşırı pasif skil war aktif skil cok az görüntüler gerçekten cok güzell mükemmele yakın... oyundaki kılıclar flan cok daha güzel birde skil olsa..
  • kimi evlendi kimi çalışıyo..üzerinden seneler geçti...herşey değişti..peki var mı eskilerden unutulmaz takımdan kalanlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX2HoT4uXx

kimi evlendi kimi çalışıyo..üzerinden seneler geçti...herşey değişti..peki var mı eskilerden unutulmaz takımdan kalanlar??

bir takim x15 gracia final takiliyor.
  • gene ne güzel hortlayan bir konu eskiler eskide kalsın biz önümüze bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.