Şimdi Ara

K3shb3rfo,EraY,Gezginci,Osman,Eco abim,yavru,titanturkish,vergil..ve niceleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili dostlar..belki üzerinden aylar geçti.bu sürede stresi,okul vs...bir çok şey yaşadık muhtemelen...bir şekilde ayrıldık..görüşemedik bir çoğunuzla...ama kimi zaman hatırlıyorum o günleri..o günlerden sonra bir daha doğru dürüst L2 oynamadım..oynayamadım..çünkü o zevki aldıktan sonra gerisi yalan geldi,lezzetsizdi..

belki artık buralara bile uğramıyorsunuz..belki bu yazdığımı görememiceksiniz...ama o günleri hala çok arıyorum..gerçekten bir oyunda bu kadar sağlam bir dostluk görmemiştim size kadar..bu kadar eğlnmemiş,zevk almamıştım...

dostlar,1 hafta sonra askere gidiyorum..benim için L2 serüveni sizinle beraber son buldu..artık gerçek hayatta savaşıyorum..sizlerde öylesiniz büyük ihtimalle..hepiniz hakkınızı helal edin...

315.Dönem Yedek Subay Aday Adayı / izmir / Narlıdere / 2HoT4u

K3shb3rfo,EraY,Gezginci,Osman,Eco abim,yavru,titanturkish,vergil..ve niceleri...

• seni tanımıorum fakat askerlik yapmaya gidiceğin yer izmir narlıdere ise, benim yaşadığım yer..
    hayırlı tezkereler. allah kolaylık versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

seni tanımıorum fakat askerlik yapmaya gidiceğin yer izmir narlıdere ise, benim yaşadığım yer..
    hayırlı tezkereler. allah kolaylık versin
    hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

hayırlı tezkereler

Alıntıları Göster
    Şimdiden hayırlı teskereler...

Ben de şu an 313. Kısa dönem askerim... Merak etme başladığı gibi bitiyor da..

Mardin İl Jandarma'dan sevgilerle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzYKL

Şimdiden hayırlı teskereler...

Ben de şu an 313. Kısa dönem askerim... Merak etme başladığı gibi bitiyor da..

Mardin İl Jandarma'dan sevgilerle...

Alıntıları Göster
    kankam 2hot'um senin kadar bende o eski günlerimizi aramaktayım l2 oynadığım günler boyunca en zevkle oynadığım dönemlerdi o dönemler en iyi dostlukları yaşamıştım. Daha dün gibi aklımda yapılan sohbetler kesilen insanlar sangi beynim bi nevi videoya almış olanları.

quote:

xX2HoT4uXx

dostlar,1 hafta sonra askere gidiyorum..benim için L2 serüveni sizinle beraber son buldu..artık gerçek hayatta savaşıyorum..sizlerde öylesiniz büyük ihtimalle..hepiniz hakkınızı helal edin...

helal olsun kanka güle güle git güle güle gel sayılı gün çabuk geçer derlerdi ( bide izmir olunca :P ) inşallah öyle olur.

tüm eski arkadaşlarıma , kankalarıma selamlarla

MuRKySouL.....

• Abim Ne diyim Forumda Msj ini Görünce Sevindim.,
    Hİc unutmadim O günleri Hep aklimdasiniz Mum'la ariyorum İnanilmazdi O günler Sizde icindeydiniz Kelimelerle Anlatilmiyor
    Hayirli Tesgereler Tez Günde bitirirsin İnsallah
    Dua' larim Sizinle Hayat Boyu mutluluklar Dilerim İlerde Karsilasiriz Yine
    Kanka'larima Ve Dostlarima Saygilarimla Ve Sevgilerimle Selamlar

TitanTurkisH...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Abim Ne diyim Forumda Msj ini Görünce Sevindim.,
    Hİc unutmadim O günleri Hep aklimdasiniz Mum'la ariyorum İnanilmazdi O günler Sizde icindeydiniz Kelimelerle Anlatilmiyor
    Hayirli Tesgereler Tez Günde bitirirsin İnsallah
    Dua' larim Sizinle Hayat Boyu mutluluklar Dilerim İlerde Karsilasiriz Yine
    Kanka'larima Ve Dostlarima Saygilarimla Ve Sevgilerimle Selamlar

TitanTurkisH...
    HELAL OLSUN KARDESIM NEKADAR TANIMASAKTA ASKER BORCUDUR HELAL OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2_Ran

HELAL OLSUN KARDESIM NEKADAR TANIMASAKTA ASKER BORCUDUR HELAL OLSUN

Alıntıları Göster
    Hayırlı teskereler kardeş Valla mayıstada ben gidiyorum ^^ belki askerlik bitene kadar belkide sonsuza kadar l2 ye elveda dicez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi19

Hayırlı teskereler kardeş Valla mayıstada ben gidiyorum ^^ belki askerlik bitene kadar belkide sonsuza kadar l2 ye elveda dicez :)

Alıntıları Göster
    Kardeş geldiğin yer benim yaşadıgım yer hayırlı teskereler bi derdin sıkıntın olursa yardım edebildigim kadar yardımcı olmaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucxx -- 25 Mart 2007; 4:10:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

Kardeş geldiğin yer benim yaşadıgım yer hayırlı teskereler bi derdin sıkıntın olursa yardım edebildigim kadar yardımcı olmaya çalışırım

Alıntıları Göster
    sana hayırlı teskereler arkadşım umarım rahat bi askerlik yaparsın allah izin verirse bende mayısta gidiyorum
  • valla arkadaşlar K3shb3rfo,EraY,Gezginci,Osman,Eco abim,yavru,titanturkish,vergil bu oyuncuların hiç birini tanımıyorum ama yinede onları tanıyıp aralarına katılmayı istiyorum.. bir araya gelirseniz banada PM yazın ve beraber oynayalım!!

sanada hayırlı teskereler arkadaşım. bnm yaşım 13 daha askere çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: badonur

valla arkadaşlar K3shb3rfo,EraY,Gezginci,Osman,Eco abim,yavru,titanturkish,vergil bu oyuncuların hiç birini tanımıyorum ama yinede onları tanıyıp aralarına katılmayı istiyorum.. bir araya gelirseniz banada PM yazın ve beraber oynayalım!!

sanada hayırlı teskereler arkadaşım. bnm yaşım 13 daha askere çok var
    HayırLı TezKereLer!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cr0m

HayırLı TezKereLer!!!

Alıntıları Göster
    SLM arkadaslar yazilanlari okudum gercekten hepsi süper hepsi ictenlikle yazilmiş etkilen medim desem yalan olur valla ben l2gold oynuyorum tek basimayim desem yeri war hic turk yok mu arkadasin yada bizim gibi dosluk kurmadim mi diye sorarsaniz sunu soyleyım turkler sizinle muhatap bile olmuyorlar birakin yardimi sizden birseyler koparmaya calisiyorlar onun icin yabancilar daha anlayisli bu serverde yalniz benim ingilizce olmadigindan onlarlada konusamiyorum neyse iste boyle sizin yazilari okuyunca bana dahada gaz geldi:D hadada asilacam servere saten yakinda donyt oluyom askere giden kardesimede simdiden hayirli teskereler kisadonemse üzülmene hi gerek bile yok ben senenye 15 ay :(((((((((((((((((((((( herkese bol san bb

• hayırlı teskereler kardeşim. tam ben tekrar dönücektim oyuna sen askere olmadı ama inşallah çabuk bitirir gelirsin. tüm eski ericadaki arkadaslara selam. hepinizle görüşmek üzere. bu arada morpheus senin titan olduğunu bilmiyordum bende cicikiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunatic0001

hayırlı teskereler kardeşim. tam ben tekrar dönücektim oyuna sen askere olmadı ama inşallah çabuk bitirir gelirsin. tüm eski ericadaki arkadaslara selam. hepinizle görüşmek üzere. bu arada morpheus senin titan olduğunu bilmiyordum bende cicikiz
    Gerçekten Çok Güzel Yazmışın Valla Ağlıyasım Geldi...Bende Ozamanlar Keşke Aranızda Olabilseydim Biraz Geç Kaldım ama Olsun Ozamanlarda Güzeldi Belki Sizin Zamanınız Kadar Değil...Neyse Hayırlı Teskereler...

HuNNy

• quote:

Orijinalden alıntı: tansubjk

Gerçekten Çok Güzel Yazmışın Valla Ağlıyasım Geldi...Bende Ozamanlar Keşke Aranızda Olabilseydim Biraz Geç Kaldım ama Olsun Ozamanlarda Güzeldi Belki Sizin Zamanınız Kadar Değil...Neyse Hayırlı Teskereler...

HuNNy

Alıntıları Göster
    hayırlı teskereler kardes bizimde öyle ortamımız vardi bundan 3 sene once l2 c3 ikon serverinde kraldık ticaret size yemin ediyorum benim elimdeydi ve elemanlara silah armor ne ararsaniz ben yapiyordum !! :D butun crafter cuceler spoilci cuceler aradiklari ve buldukları itemleri bana getiriyorlardi aradikalri itemleri pahalı olsa bile benden aliyorlardi cunku yarin yine gelecek ve kimsede olmayan item bende vardı
    (8 arkadas item kasip bana getiriyorlardi banka bendim yani :D ingilizcemde iyi oldugu icin piyasanında kurdu oldugum icin kral bizdik !!! millet b gradeyi almak icin 1 ay ugrasirken biz a gradeyi 1 hafta icinde yapiyorduk off uleyn off ne gunlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: SUHUTLU

hayırlı teskereler kardes bizimde öyle ortamımız vardi bundan 3 sene once l2 c3 ikon serverinde kraldık ticaret size yemin ediyorum benim elimdeydi ve elemanlara silah armor ne ararsaniz ben yapiyordum !! :D butun crafter cuceler spoilci cuceler aradiklari ve buldukları itemleri bana getiriyorlardi aradikalri itemleri pahalı olsa bile benden aliyorlardi cunku yarin yine gelecek ve kimsede olmayan item bende vardı
    (8 arkadas item kasip bana getiriyorlardi banka bendim yani :D ingilizcemde iyi oldugu icin piyasanında kurdu oldugum icin kral bizdik !!! millet b gradeyi almak icin 1 ay ugrasirken biz a gradeyi 1 hafta icinde yapiyorduk off uleyn off ne gunlerdi

Alıntıları Göster
    evet kanka uzun sure birbirimizden ayri kaldik ilk erica gibi ne bi server bulabildim ne de ordaki dostluk gibi bir dostluk eski gunleri bende cok ozluyorum benim pc de eski fotolarin hepsi duruyo ara sıra onlra bakip eskileri yadediyorum aslinda hepimiz ericadan sonra oyunu biraktik tabi bu benim fikrim cunku oynadigim her server da ericayi ariyorum ve de sizleri

askerlik olayina gelince hayirli teskereler kankam tez git tez gel ne diyem bu arada allah izin verirse bu 1 ay icinde arabayi alacam halamin yanina izmire gidecem eger bi aksilik olmaz ise senin yanina da mutlaka gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

evet kanka uzun sure birbirimizden ayri kaldik ilk erica gibi ne bi server bulabildim ne de ordaki dostluk gibi bir dostluk eski gunleri bende cok ozluyorum benim pc de eski fotolarin hepsi duruyo ara sıra onlra bakip eskileri yadediyorum aslinda hepimiz ericadan sonra oyunu biraktik tabi bu benim fikrim cunku oynadigim her server da ericayi ariyorum ve de sizleri

askerlik olayina gelince hayirli teskereler kankam tez git tez gel ne diyem bu arada allah izin verirse bu 1 ay icinde arabayi alacam halamin yanina izmire gidecem eger bi aksilik olmaz ise senin yanina da mutlaka gelirim

Alıntıları Göster
    beyler 2hot geri döndü askerden.demekki yakın zamanda döner l2 dünyasına bari yarın uğrayımda l2 yi vereyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

beyler 2hot geri döndü askerden.demekki yakın zamanda döner l2 dünyasına bari yarın uğrayımda l2 yi vereyim.

Alıntıları Göster
    hayırlı tezkereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CüNeYt788

hayırlı tezkereler

Alıntıları Göster
    siirt 3. komando tugayında ki vatani görevimi bitirmiş bulunuyorum....
    sonunda bitti oohhhhh
    darısı yapmayanların başına..sizin içinde hayırlısı olur inşallah kardeşlerim...
    bugün djgençkanla konuştum tekrar biryerlerde buluşulmuş galiba..
    askerden geleli henüz 3 gün oldu.hemen iş aramaya başladım.ancak bu sürede L2 oynamayı düşünüyoırum.
    malum iş hayatına başlayınca tekrar böyle bir boşluğum olmucak..
    duyduğuma göre c6 falan çıkmış..wayy beaaa..ben en son C4 oynamıştım neler olmuıştur kim bilir...

Djgençkandan cd leri alabilirsem(yane bana çekerse) aranıza dönücem ..
    herkese çok selamlar....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.