Twitch'de yeni bir topluluk
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere büyük hobimiz olan oynadığımız video oyunlarını twitch platformu üzerinden kuzenler olarak yayınlar yapıyoruz.
Amacımız topluluğumuz büyütmek ve hep birlikte güzel vakit geçirmek yakın zamanda gerçekleştirmek istediğimiz de bir turnuvamız mevcut ilk etapta kendi imkanlarımızla yapacağımız turnuvayı daha sonrasında ise bağlantılarımızla birlikte sponsorlar aracılığı ile büyütüp daha güzel organizasyonlar yapmayı planlıyoruz.
Sizleride aramıza bekliyoruz.
Takipte kalın
Twitch'de yeni bir topluluk
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere büyük hobimiz olan oynadığımız video oyunlarını twitch platformu üzerinden kuzenler olarak yayınlar yapıyoruz.
Amacımız topluluğumuz büyütmek ve hep birlikte güzel vakit geçirmek yakın zamanda gerçekleştirmek istediğimiz de bir turnuvamız mevcut ilk etapta kendi imkanlarımızla yapacağımız turnuvayı daha sonrasında ise bağlantılarımızla birlikte sponsorlar aracılığı ile büyütüp daha güzel organizasyonlar yapmayı planlıyoruz.
Sizleride aramıza bekliyoruz.
Takipte kalın
Lineage 2 Tayfa
Son zamanlarda L2Dex serverında takılıyorum Türklere ulaşmaya çalışıyorum ama neredeyse kimse cevap vermiyor bundan yaklaşık 13 sene önce çok güzel ekibimiz vardı bir çok arkadaşımın ismini dahi unuttum bizler o kadar çok yardımlarda bulunduk ki servera gelen her kardeşimize yardımcı olmak için elimizden ne geliyorsa yaptık forumlarda bizlere ulaşabilsinler diye her şeyi yaptık. Umarım yanlış insanlara denk gelmişimdir doğru insanlarda bana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ama eski tayfa toplansa ve yine eğlenceli oyunlar oynasak ne güzel olurdu.
SESİMİ DUYAN YOK MU???
fifa ultimate hile
|
Xbox 360 fifa 2010 ultimate yardim
|
L2 Ultimate(YUNAN SERVER'I) BIR TURK KALESİ !!!
|
Audience with the Land Dragon Questi
|
Zakene giden yol
|
Zaken ve Queen ant
|
Nobless Olimpiyatları ile ilgili soru?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 125
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.221 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun