Şimdi Ara

K530i cid49 Brown ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Ericsson K530i cid49 brown yazılımlı telefonumu önce red yazılımlı yapıp daha sonra cid 52 yapmak ve nihayetinde w660 yapmak istiyorum.Ama gelin görün ki tüm dünyayı arayıp taradım rusçam ve ispanyolcam gelişti ama hala brown nasıl red yapılır bulamadım. Bu konuda bir fikri olan var mı?

Bildiğim programlar:

GFlash
    XS++
    jdflasher
    Far
    SEUS

• hiçbir fikrim yok cid 49 Brown u nerden buldun merak konusu

bende CID 52 RED olan telefonumu CID49 BROWN a çevirmek istiyorum
  • Brown'ı neden red yapasın ki.RED yazılım güncelleştirmeler ve patchler için uygun.Brown yazılımlar test yazılımıdır.Bu sebeple en son sürüm brown yazılım indirilse dahi ufak tefek yazılım sorunları oluyor.Bunun da ötesinde cid yükseltimine büyük bir engel. Brownı red yaparsak red i de brown yaparız.

Telefonu internet üzerinden çok uygun fiyata almıştım.Protip telefon.altında SE123 yazıyor model olarak.www.iprotebe.cz adresinde tüm main ve fs dosyalarına ulaşabilirsiniz.K530 için BROWN yazılımlar da mevcut.

Bilen birinden yardım bekliyorum. şu brownu red yapalım.
  • cıd 49 yazılımı cıd 52 yapabilirsiniz xss yazılımı ile detayları imzamdaki yazılım yükleme ve k 790 konusunda mevcut.

işinize yrayabilir.
  • XS++ yazılım cid 49 u cid 52 yapmak brown yazılımın red yazılıma dönmesini gerektiriyor. Sorun brown yazılımı nasıl red yapacağımız. k750i brownları red e döndürmek için gflash diye bir program yazılmış fakat diğer se telefonlar için etkili değil.
  • D-Ultimate Unlocker bile hata verdi
  • yapacak birşey yok gibi malesef
    Belki parayla falan internetten çözülebilir.(wotanserver-davinciteam-topsony dan örneğin)

bende CID49 brown da orange-sıgn yazılımı olduğu için istemiştim ama imkansız sanırım red i browna çevirsem de CID 52 yi CID 49 a çevirmek de var işin aslı
    kalsın şimdilik
  • Benim sorunum çözüldü. Direk w660 Cid49 brown yazılımı attım. K530 oldu w660. Ama brown red olmuyor. D-ultimate unlocker bir kullanıma 13 € istiyor. cid yükseltme ve düşürme yapabiliyor ama bende o da hata verdi. Sen bir dene istersen.
  • se(dd)at neden orange yazılımı kullanmak istiyorsun? ne gibi faydaları var. bu yazılımları nerden bulabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedeter

se(dd)at neden orange yazılımı kullanmak istiyorsun? ne gibi faydaları var. bu yazılımları nerden bulabiliriz?

-Nokia daki gibi bekleme modunda sol tarafa küçük kısayol iconlar geliyor ve çok rahatlık sağlıyor.
    Sadece bu yüzden.

k660 ı G502 ye çevirince orange yazılımı kullanabiliyorum ama hem ön kameradan mahrum kalacam,hem 2 tuş karışık basıyor.
    K660 ı W910 orange yazılımı attığımda 5-6 tuş karışık basıyor + ekran parlaklığı düşüyor
    K660ı W890 orange yazılımı attığımda hem kamera dan mahrum hem W910 dakilerin aynısı

K530 için varsa bile bu kısayol iconları o yazılımda var mıdır bilmem..

K530i cid49 Brown ?
     K530i cid49 Brown ?
     K530i cid49 Brown ?
     K530i cid49 Brown ?
     K530i cid49 Brown ?
     K530i cid49 Brown ?

• Yorum için teşekkürler. Bence brown yazılıma geçme. GDFS de gerekli protokoller dolu olmadığı için hemen hemen her program hata veriyor. Sadece brown yazılımların uyumlu eromlarını kullanabiliyorsun. GDFS writing de çalışmadığı için manuel giriş de sağlanmıyor. Belki setool box denilen harici bağlantı kutusu ile yapılabilir ama zahmetli iş. ayrııca telefonun bazı özelliklerinden mahrum kalmaya ne gerek var. Eminim sana uygun patchler vardır.

saygılar
  • O kadar sorun değil zaten kullanmıcam da uygun olark o kısayoolları elf patchla yapılabilir ama A2 lere daha çıkmadı.

ama neyse sen BROWN olarak ben RED olarak kullanalım en iyisi

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 7 Eylül 2009; 20:29:48 >
  • Yakında çıkarırlar bu duruma bir çare. w660 olmasına rağmen flash tema yükleyemiyorum
  • <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> 
    <customization>
    <registry>
    <flash-desktop>
    <settings reg-path="/apps/flash-desktop">
    <enable>true</enable>
    <enable-downloads>true</enable-downloads>
    </settings>
    </flash-desktop>
    </registry>
    </customization>

bu kodları customize_upgrade.xml diye not defteriyle kaydedip
    "TPA/PRESET/CUSTOM" a sürüklersen flash menü yü açabilirsin.
  • sorun flash menüyü yüklemede flash menü için swf dosyasını yükleyebilmem için xs++ programının patch yapabilecek düzeyde görmesi gerekiyor.fakat hata veriyor.swf si atılmıyor.bu sebeple yükleme yapamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.