Bildirim
Nokia e63 imei yardım opda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yardım edıcek yokmu yaw -
yardım edecek varmı -
kimse yardım etmiycekmi tırsıyorum -
off yardım etcek yokmu -
yardım etcek -
Arkadaşım telaş yapmana gerek yok, forumda birçok kişi oraya imei numarasını vererek sertifika aldı ben de dahil. Benim N78im klonlandı fakat onunla alakasını olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Çünkü ben şu ana kadar 4 adet telefon ile o siteden imei numarası vererek sertifika aldım. Sadece birinde sorun çıktı diğerlerine hiçbirşey olmadı. Telaş yapmana gerek yok sorun çıkmaz. -
yardım eden -
OPDA sitesinden bir çok kez sertifika aldım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kesinlikle problem çıkmaz diyemeyiz fakat problem çıkma ihtimali çok düşük. Sizin OPDA sitesine verdiğiniz imei numarası başka bir telefona kopyalanırsa ve o telefon Türkiye' ye getirilip kullanırsa ancak o şekilde problem çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: akay635
OPDA sitesinden bir çok kez sertifika aldım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Kesinlikle problem çıkmaz diyemeyiz fakat problem çıkma ihtimali çok düşük. Sizin OPDA sitesine verdiğiniz imei numarası başka bir telefona kopyalanırsa ve o telefon Türkiye' ye getirilip kullanırsa ancak o şekilde problem çıkar.
Valla çok saolun içimi rahatlattınız -
arkadaşlar bi tane imei sallasak telefonda sertfika dermi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- stereo ses nedir
- snapdragon 8 elite
- device health services nedir
- telefon hoparlör temizleme
- fastboot ne demek
- dimensity 8400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X