Şimdi Ara

K550 foto kalitesi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama foto kalitesi nasıl ?
    w810i kullanıodum ondan başarılmıdır?
    ya da k530 k610 gibi cihazlardan çok fazla artısı war mı ??

• w810i her özelliğiyle iyi k550 den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hk@n -- 2 Aralık 2007; 0:09:23 >
  • K550i W810i'den kat kat daha üstündür bence.. Foto kalitesi zaten üstün.. Boşuna Cyber-Shot yazmıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pohuman

K550i W810i'den kat kat daha üstündür bence.. Foto kalitesi zaten üstün.. Boşuna Cyber-Shot yazmıyor...

Abi sende amma ezdin W810'u yahu. Neredeyse kendi telefonuma antipati duyacağım yani...

W810 daha iyidir. Mercek çapı 4.8mm K550'de ise 3.8mm. Müzik kalitesi olarak zaten W810 çok daha iyi. Kısacası W810.

GSM Arena K550 incelemesi:
    http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-review-128p4.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 2 Aralık 2007; 1:10:17 >

• quote:

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama foto kalitesi nasıl ?
    w810i kullanıodum ondan başarılmıdır?
    ya da k530 k610 gibi cihazlardan çok fazla artısı war mı ??

Bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz Sony Ericsson K790i'yi tavsiye ediyorum. Fotoğraf kalitesi açısından daha başarılı bir telefon...

quote:

K550i W810i'den kat kat daha üstündür bence.. Foto kalitesi zaten üstün.. Boşuna Cyber-Shot yazmıyor...

Cybershot, pazarlama stratejisi olarak kullanılıyor.
  • Ben iki telefonuda kullandım,w810 hem fotoda hemde müzikte k550'den daha iyidir.
  • Arkadaşım bu iki telefon arasında foto kalitesi pek fazla fark etmiyor. AMa W810i walkmen özelliği bakımından k550i den bir adım önde. Ama k550i de incelik şıklık ve işlemci hızıyla w810i den bir adım önde gidiyor. Ben olsam düşünmeden k550i alırdım. W810i artık herkesin elinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K550 i yi tavsiye ederim...Gündüz çekimlerinde oldukça iyi performans veriyor.Lens kapağı var w810 gibi darbelere ve çizilmelere açık değil...W810 dan çok daha şık ve ince bir telefon. İyi bir kulaklıkla güzel bir ses yakalanbiliyor. Ve ekran çözünürlülüğü ve işlem hızı mükemmel
  • K550i genel olarak daha başarılı bir model.

-2.0mp otofokuslu kamera
    -Cyber-shot arayüzü
    -Daha kaliteli ekran
    -Yüksek hızlı işlemci
    -A2DP profili
    -RSS okuyucu
    -PictBridge desteği
    -64mb telefon belleği
    -Memory Stick Micro desteği
    -Daha ince ve kibar
    -Malzeme kalitesi
    -Hoperlör ses kalitesi
    -Daha fazla aksesuar desteği
  • k550 al Derim Daha şık ve daha iyi w810i den
  • Arkadaşlar K550 sipariş ettim gelince foto çekmek için fotocu arkadaşımdan özel ders sözü aldım.Çekip buraya koyabilirm resimleri.Bende W810,W610 ve K550 arasında kalmıştım,ama tercihimi Cyber Shot dan yana kullandım.Bütçeme göre en uygun olanı budur herhalde,hem sağlamlık da önemli benim için.
    Forumda güzel paylaşım oluyor,fakat ben K550'ye W610 walkman arayüzünü yükleyeme ile ilgili bir şeyler arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu sitedeki incelemede daha belirgin foto farkları var.Sanıyorum K550 daha iyi gibi.
    http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-k550-en.shtml
    W610 ile foto farkları hakikaten açık olarak farkediliyor...
  • Bunlar eski sürüm. Şimdikilerle alakası yok, o fotoğraflara oranla çok daha iyi çektiğini söyleyebilirim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12178177/mpage_3/key_//tm.htm#19506367

Burdan fotoğraf örneklerine ulaşabilirsiniz.
  • Teşekkürler ilgin için.En geç pazartesi telefon elimde olur inşallah,webdenal dan sipariş ettim.Bu arada walkman arayüzü yükleyebilirmiyim,mesela WalkManV2 çok hoşuma gidiyor....
  • Yükleyenler var fakat nasıl yüklendiği hakkında bilgim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.