Arkadaşlar elimde 2 yıl kullandığım k550i'm var. Omnia aldıktan sonra kullanmayı bıraktım fakat yine kullanmayı düşünüyorum 2. telefon olarak. Ama telefonu kullanmayı bırakmadan önceki ay ekranda televizyon ekranındaki karıncalanmalar gibi karıncalanmalar oluyordu ve ekran bu süre içinde kararıyordu. Biraz sallayınca da geçiyordu. Fakat en sonunda telefonu bir gün açtım. İlk beyaz ekranı geçti ve diğer ekran da beyaz oldu. Telefon normal çalışıyor fakat ekran bozuk sanırım. Bu ekranın değişmesi yaklaşık olarak kaç YTL' ye mal olur, ya da yapmanın başka bir yolu var mıdır?(içini açıp yapmak gibi)(telefonun garantisi yok) Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşım aynı sorun bende de olmuştu.Ekranı değiştirmene gerek yok..Yazılım yüklemen gerekiyor..http://www.iprotebe.cz/sony-ericsson-firmware-k550-section255.html 'den telefonuna uygun main ve fs dosyalarını indirip XS+ programıyla yükle hallolur..
bence problem donanımsal yazılımsal olsa nasıl biraz sallayınca geçecek ki? telefonu servise yollayın ben 50-60 tl yi grçmez diye düşünüyorum
cevap için teşekkürler ama dediğin yöntemi 2 kez falan denedim olmuyor, donanım sorunu var çok düşürdüm ben o telefonu o yüzden oluyor diye düşünüyorum çünkü içinde sallanan bir parça var sanırım. yine de teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: psp_master
cevap için teşekkürler ama dediğin yöntemi 2 kez falan denedim olmuyor, donanım sorunu var çok düşürdüm ben o telefonu o yüzden oluyor diye düşünüyorum çünkü içinde sallanan bir parça var sanırım. yine de teşekkürler
evet sorununuz donanımsal bu arada telefon düşürülerekte yazılım çökertilebiliyor ben yaptım