Şimdi Ara

K55VD BİLGİSAYARIMI NASIL HIZLANDIRABİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi kaç sorum olacak.Bu markalı laptopumun kendisine ait 4GB rami var.Buna 4gb ilave de ben eklemek istiyorum performans olarak artış olur mu?

İkinci sorum ise bu laptopa ben ssd takabilirmiyim takarsam performansını nasıl etkiler?

Cevaplarınız için sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ5 2430m ve 4gb ramli bilgisayarıma 4 gb ram ve 240 gb ssd takmıstım. Baya seri olmustu alet. Bide fan ve macun temizliğide yaptırmıstım çünkü oda etkiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: socomolokko1

Arkadaşlar bi kaç sorum olacak.Bu markalı laptopumun kendisine ait 4GB rami var.Buna 4gb ilave de ben eklemek istiyorum performans olarak artış olur mu?

İkinci sorum ise bu laptopa ben ssd takabilirmiyim takarsam performansını nasıl etkiler?

Cevaplarınız için sağolun

1: Normal şartlarda 4 GB ek RAM ahım şahım bir hız artışı sağlamaz.

2:Hızlanma istiyorsan asıl yapacağın bu.SSD terfisi. Bilgisayarını tanıyamazsın SSD terfisinden sonra.O kadar fark eder performansı.

3:Tabiki takabilirsin.Hatta http://www.hepsiburada.com/bigboy-slim-sata-odd-kit-2-5-hdd-ssd-kasasi-p-BD500538 gibisinden bir kasa seti alırsan ve şimdiki HHD yerine SSD, çıkan HHD yi aldığın kasa ile birlikte DVD sürücü yuvasına ordan çıkan DVD sürücüyüde elindeki DVD kasasına takarsan ve sistemi SSD ye kurarsan mükemmel bir çözüm olur.

Böylece sistem için son derece hızlı bir SSD ana diskin,D sürücüsü ve harici HDD gibi kullnacağın bir depo Hard diskin ve harici dvd sürücün olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.