normalde monsterın http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR bu laptopu almayı düşünüyordum aam bütçede bazı aksaklıklar oldu alamadım onun yerine asusun bu laptopunu gördüm. hem i7 olması 8 ram ve 7200 rpm giibi özellikleri beni cezbettti. bu bilgisayarla ilgili görüşlerinizi almak istiyorum iyi ve kötü yanları nelerdir mühendislik 1. sınıftayım çizim için alıcam nasipse. AutoCad Solitswords gibi programları çalıstırırken beni zorlar mı ne bilim kasma yada daha değişik sorunlar çıkarır mı. yada bu paraya daha değişik ve iyi bi bilgisayar alınır mı?
konu üzerinden geçmiş fakat almadıysanız düşünmeden alabilirsiniz cihazın soğutma sistemi çok başarılı battlefield 4, black obs ghost indirip oynadım extra ayarlarda sıcaklık 80 c civarında fakat en küçük hata donma kapanma yok sabahtan akşama kadar açık ısınma sorunu asla yaşamazsınız
bence çok iyi bilgisayar fiyatıda uygun ama istanbul bilişimde o bilgisayar yok.
beya araştırdım ama satılan bi yer buldum o da hanbilgisayar.net diye bi yer .
bu seriyi bende arıyorum Türkiye ' stokta yok hiç bir yerde stoğa gelirmi gelmez mi belli değil aradım sordum istanbul bilişimi kimse bilmiyor gelirmi gelmez mi fırsatı kaçırdık
quote:
Orijinalden alıntı: esmeraslan
bu seriyi bende arıyorum Türkiye ' stokta yok hiç bir yerde stoğa gelirmi gelmez mi belli değil aradım sordum istanbul bilişimi kimse bilmiyor gelirmi gelmez mi fırsatı kaçırdık
ben artık aramayı bıraktım ve lenovo y510p sli aldım