arkadaşlar mutsumı marka 100m bluetooth var pc ye bağlayım dosya transfer menüsüne girdiğim zaman sadece şu dosyalara ulaşabiliyorum. 1- Diğer 2- sesler 3- resimler 4- temalar 5 -videolar
sorunum şu 1- java oyunları pc den atamıyorum.. çünki oyunlar menüsü görülmüyor ... 2- yazılım yüklemek istiyorum ... pc den bluetooth ile bu gerçekleşebilirmi... 3- bluetooth ile telefonun tüm menülerinde gezebilirmiyim.. 4- pc den bluetooth kendi programından başka program kullanabilirmiyim..
bu arada sakın söyle bir cevap yazmayın arkadaşlar forum sayfasında ara bulursun diyee... çünki yook. varsa topic ni belirtin lütfen
arkadaşlar cevap yazmacakmısınız
1-Telefon her türlü dosyayı kabul ediyor. Tanımadığı dosyaları Diğer menüsünde bulunuyor.
2-Evet yükleyebilirsin.Ben yüklemedim ama yükleyen gördüm.
3-Sadece Dosya yöneticisnde gezebiliyorsun. Telefon rehberi , ajanda gibi bölümlere senkronize modu ile bilgisayardan direk atabilirsin. Bilgisayardaki adres defteri, ajanda,toplantılar, outlok gibi dosyalar telefon ile bire bir uyumlu
4-Onu bilmiyorum
saol fuzuli cevap için
daha ayrıntılı bilgi verilmisiniz
Arkadaş bendede aynı sorun olmuştu. Java oyun veya bir uygulama yüklemek için cep e yükliyeceğim oyunu mydocuments->Bluetooth Exchange Folder a atıyorum ,cep telefonunun bağlantılar->bluetooth->cihazlarıma girince foldere koyduğun dosyaları görüyo ve indir diyince oyunlar veya uygulamaların içine indiriyo.
aolun banada yardımcı olucak aldım sonunda gerçekten iyi oldu şimdi cd'sini takıcam ne var acaba merak ettim ..