Şimdi Ara

K700 Bluetooth pc problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mutsumı marka 100m bluetooth var pc ye bağlayım dosya transfer menüsüne girdiğim zaman sadece şu dosyalara ulaşabiliyorum. 1- Diğer 2- sesler 3- resimler 4- temalar 5 -videolar

sorunum şu
    1- java oyunları pc den atamıyorum.. çünki oyunlar menüsü görülmüyor ...
    2- yazılım yüklemek istiyorum ... pc den bluetooth ile bu gerçekleşebilirmi...
    3- bluetooth ile telefonun tüm menülerinde gezebilirmiyim..
    4- pc den bluetooth kendi programından başka program kullanabilirmiyim..

bu arada sakın söyle bir cevap yazmayın arkadaşlar forum sayfasında ara bulursun diyee... çünki yook. varsa topic ni belirtin lütfen

• arkadaşlar cevap yazmacakmısınız
  • 1-Telefon her türlü dosyayı kabul ediyor. Tanımadığı dosyaları Diğer menüsünde bulunuyor.

2-Evet yükleyebilirsin.Ben yüklemedim ama yükleyen gördüm.

3-Sadece Dosya yöneticisnde gezebiliyorsun. Telefon rehberi , ajanda gibi bölümlere senkronize modu ile bilgisayardan direk atabilirsin. Bilgisayardaki adres defteri, ajanda,toplantılar, outlok gibi dosyalar telefon ile bire bir uyumlu

4-Onu bilmiyorum
  • saol fuzuli cevap için

daha ayrıntılı bilgi verilmisiniz
  • Arkadaş bendede aynı sorun olmuştu.
    Java oyun veya bir uygulama yüklemek için cep e yükliyeceğim oyunu mydocuments->Bluetooth Exchange Folder a atıyorum ,cep telefonunun bağlantılar->bluetooth->cihazlarıma girince foldere koyduğun dosyaları görüyo ve indir diyince oyunlar veya uygulamaların içine indiriyo.
  • aolun banada yardımcı olucak aldım sonunda gerçekten iyi oldu şimdi cd'sini takıcam ne var acaba merak ettim ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.