Şimdi Ara

K700İ ALDIM AMA BLUETOOTHU NASIL KULLANACAM YAW?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NE OLUR ACIL YARDIM OKUYUP ESGEÇMEYIN TEŞEKKURLER...

arkadaslar dun ıtıbarıyle nacızane bı telefon sahıbı olduk ama dostlarım gelın gorunkı ben bu bleutotthtan bısey anlamadım bunu nasıl kullanacam.
    kulaklığım var yanında cd de vermışlerdı.
    sorular:
    1-bılgısayara verı aktarmak ve verıyı yuklemek ıçın ne yapmak lazım
    2-bleutooth kulaklığı şarz edılıyormuş kı ben onuda yenı oğrendım:)) kaç saat kalması lazım.
    3-bende bağlantı kablosu yok usb bluetooth adabtoru almam soylenıyor nedır bu yaw ?vede fıyatı kaç ytldır? bu adabtor denen ılletı genpa neden vermedı?yoksa kandırıldımmı?
    4-eger bılgısayardan programlar yukler ornegın mp3,oyun resım vıdeo vsbunları yuklemem halınde garantısıne bı zarar gelırmı yanı bı sorun meydana gelırse garantı kapsamınamı çıkar?şuan aklıma gelenler bunlar...

ARKADAŞLAR SORUYA CEVAP VEREBILECEK DOSTLARIMA ŞİMDIDEN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM INANIN ACIL YARDIMLARINIZA IHTIYACIM VAR...

• YAW ARKADASLAR INANIN YARDIMLARINIZA IHTIYACIM VAR
  • 1.yaninda usb kablosu yoksa bluetooth adaptör alman lazim 30-40 ytl...
    2adaptörü bilg tanitacaksin ondan sonra istedigini gönder garantiyle alakasi yok..
    2.kulakligi bilmiyorum sarj olayini arastir
    4.bluetooth adaptörü yaninda vermezler..
  • dostum çok tesskur ederım sen fenerlı ben fenerlı kalb kalbe karsıdır derler valla doğruymuş.
    pekı dostum ne marka alınmasını tavsıye edersın nerden alcam ben bunu?
  • marka fazla önemli degil en ucuz alisveris sitelerinde bulursun...
    bascuda ,hepsiburada,estore ,genpatech vb..
  • teşekkur edrım fenerlı dostum çok saol inş. bu sene şampiyon oluruz...
  • dostum bıde şu virüs olayları yanı programları yuklerken vüris korumasından nasıl gecırmemı ıstersın yontemı nedır ?
  • cebi etkileyen virüs cabir var o da bluetoothdan yayiliyor..
    internetten indirdigin seyler icin antivirüs kur bilg dursun
    cabir in de antidotu var zaten...
  • senin k700i!ne bişi olmazçünkü o virüs symbianlı telefonları etkiliyo
  • arkadaş sende kitapcığı varmı telin. okuma yazma biliyorsan her şey yazıyor ve anlatıyor, bilg kullanabildiğine göre biraz kafan çalışyıo olması lazım. her şey kitapcıklarda yazarrrrrrrr........
  • Bak bence USB Cable işine hiç bulaşma çıkamazsın içinde Ankara'da oturuyorsan Maltepe pazarının girişinde hemen solda toptancı var orda 25 milyona 20mlik Bluetooth USB Dongle alabilirsin ben aldım sorunsuz çalışıyor tabi senin seçimine kalmış..

BLuetooth Dongleni USBden bilgisayara bağladıktan sonra yanında verdikleri CD ile Programını yükleyebilirsin ki ordan verdikleri CD dedki program BlueSoleil oluyor bu program şöyledir:
     K700İ ALDIM AMA BLUETOOTHU NASIL KULLANACAM YAW?

Bu çalıştıktan sonra ortadaki turuncu butona bastığında bluetoothu açık cihazları bulur yukarıdaki sekmeler aktif olur ve istediğini yaparsın..

• oncelıkle RAHATBEK NIKLI arkadasa teesuflerımı ıletıyorum çok kırıcı bır uslubla açıklamalarda bulunmuş eger rahatsız olmuşsa kendılerı keşke bu başlığı okumayıp yazma zahmetınde bulunmasaydı..
    kıtapçıktan oğrenmek başka dostların tercubesınden bırıkımlerınden faydalanmak başkadır..
    eger sayet senınde bu tur konularda sorunların oluyorsa bı zahmet forumlardan arştıracagına sen kullanım klavuzlarından yararlan yeter..medenı bır ınsan gıbı dostların bırıkımıne başvurmuştum..keşke sen ustune alınmasaydın ..DOSTUM BAŞINI AGIRTMIŞSAK SEN KUSURA KALMA CAHILLIĞIMIZE VER SEN BIL GERISI ONEMLI DEĞİL...

SNOWGOD sanada çok tesekkur ederım verdığın bılgıler için bu soyledığın kablomu oluyor yoksa adabtor mu?Bluetooth USB Dongle dedığın seyın senınkının markası nedır bende ondan almak ıstıyorum.
    bu arada çok teşekkur ederım benı aydınlattığın için..
    yaşasın ınadına seviyelı dostluklar... MUHABBETLE..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.