dostum ben sana 46 dakika çekiyim video....sen neyden bahsediyosun....
quote:
Orjinalden alıntı: suvarıb
kardeş 45 dk video ne demek tabikide K700i
ve mp3 :)
quote:
Orjinalden alıntı: Angelmax
quote:
Orjinalden alıntı: dreaMoses
quote:
Orjinalden alıntı: semxx
sl65 salla ya s65 daha ii
ya walla o kadar para verip de alacağım son teldir s65.bu teefonu nasıl tavsiye edersiniz anlamıyorum
Neden? nesi varmis S65 in? ekran, batarya ve kamera disinda hem karizma, hem ozellik olarak mukemmel bir tel.. Bunu C55, C60, SX1, S55 model siemens tel sahibi biri olarak soyluyorum.. Sana soylenenlere inanma.. S65 seni SL65 ve E630 dan daha cok memnun edecektir.. Ben tavsiye ediyorum.. Fiyati da ozelliklerine gore gayet makul.. Hem sen hic kullandin mi ki S65?
evet abi kullandım ve biliyorum s65i.sen kendi kendini ele veriyosun hem yazmışsın kullandığın telleri hemde s65i biliyomuş gibi insanları yanıltıyosun.kesinlikle hayatımda gördüğüm fiyatının değerini hiç mi hiç vermeyen bir telefondur s65.inanın bana s65 yerine cx70 yada cx65 alın çok daha mutlu olursunuz.ikinide kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.özellik diosun ne özelliği var allah aşkına s65in.karizma diyosun sen bi de o telefonu eline alıp bi bak bence ne kadar kaba bir telefon bilemezsin...neyse yani kısacası S65
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme