k700 ü en uygun fiyata kaça ve nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz.tavsiyeleriniz
Dogubankta 350idi en son fiyati. Herseyi orjinal kutulu aldik arkadasin babasina. Tabii spot.
teşekkürler novarix
sl65 salla ya s65 daha ii
k700i aşmanı tavsiye ederim.zaten siemens sl65 çokta tutulan bir tel değil.
acık ara k700i
quote:
Orjinalden alıntı: semxx
ya walla o kadar para verip de alacağım son teldir s65.bu teefonu nasıl tavsiye edersiniz anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: dreaMoses
quote:
Orjinalden alıntı: semxx
ya walla o kadar para verip de alacağım son teldir s65.bu teefonu nasıl tavsiye edersiniz anlamıyorum
Neden? nesi varmis S65 in? ekran, batarya ve kamera disinda hem karizma, hem ozellik olarak mukemmel bir tel.. Bunu C55, C60, SX1, S55 model siemens tel sahibi biri olarak soyluyorum.. Sana soylenenlere inanma.. S65 seni SL65 ve E630 dan daha cok memnun edecektir.. Ben tavsiye ediyorum.. Fiyati da ozelliklerine gore gayet makul.. Hem sen hic kullandin mi ki S65?
quote:
Orjinalden alıntı: dreaMoses
e630 ve sl65 tip ve tasarım olarak çok hoş ama k700i de özellik olarak daha iyi.siz olsaydınız???
Ucu arasinda tavsiyem ise tabi ki K700i dir.. Bosver karizmayi, zerafeti.. Ozellikleri diger ikisinin solugunu kesip nefessiz birakmaya yeter de artar bile..
abi bu k700ün neyini tavsiye ediyosun anlamıyorum.Bu telin hafıza sı bi kere 41 mb diilmi...İnsanları lütfen yanlış yönlendirmeyelim...Sx1 diyorum başka bişiy demiyorumm.....
hayatımda gördüğüm beni en çok hayal kırıklığına uğratan ve en b.ktan telefon s65 tir almayn arkadaşlar paranızın eğer kıymeti varsa