Şimdi Ara

k700iiiiiiiiiiiiiiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • k700i nasıll bir telefon fonksiyonn sorunları varmı;;;tavsiyeeeeeeee edermisiniz

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
    yuhaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

yuhaaaaaa

Alıntıları Göster
    Bu kadar da BANlanmazki canım!!!Sayfayı doldurmuşsun BAN BAN diye

• bak dostum ben 2.el k700i aldım 360 milyona aldım
    özellikler:

Tema özelliğinde aşmış adamlar, hareketli temalar , ve mevcut temalarda bile mükemmel efektler..
    -Mp3 ve radyo kalitesi mükemmel diyebilirim, bundan iyi müzik çalacak aygıt yoktur..
    40 Kanal Poly Melodi ile, ilk kez poli melodi dinlemekten bile zevk aldım..
    -Aletin tuşları çok hoş ve çok şeffaf, özellikle gece, ışıklandırması ile süper oluyor .
    -Ekran gerek çözünürlük, gerek lcd oluşu, gerek 65 K oluşu ile mükemmel.
    -BT Baglantısı diğer aygıtlara nazaran 2 kat hızlı ..
    -Kamerasındaki vizör kalitesi çok başarılı, daha net olamazdı, çektikten sonra bu şahane vizör görüntüyü biraz bozuyor ama.
    Kamera ( video kaydedicisi ) de çok güzel, dahili limitsiz kayıt seçengi ulunmakta..
    -Kamera yanındaki feneri ile, zifiri karanlıkta bile aydınlatmayı açarak, çekim yapabiliyorsunuz ( ayrıca fener olarak da kullanılır, çok şiddetli bir beyaz ışık yakıyor )
    -Gelen arama bildiriminde max seviyede alet acayip bagiriyor, yani ses çıkışı baya güçlü
    Çağrılarda görüşmeyi ses kaydı olarak kaydedebiliyor, sesi dışarıya verebiliyorsunuz, bunun yanında yeri gelmişken benim sesim ve gelen ses acayip derece net nedense .. Ve yüksek
    -Menüler deki estetik, hiçbir telefonda yoktur diye umuyorum..
    -Mesajlar ve işlem kayıtları, organize araçlar , java 3D oyun destekli sistemler mükemmel ötesi denebilir zira 3D Oyun keyfi yaşıyorsunuz..
    Oyunlarda da görüntü baya net..

Telefon küçük, hafif , görünümü karizmatk ve kısaca mükemmel bir telefon..

Şimdi gelelim soru işaretine, tek sorun hafıza diyebiliriz ( derdik aslında ) ..
    Çünkü şu an 7 mp3 attım ve hafıza hala boş, bu da bana yeterli, müzik konusunda radyomuz da var , her tür müziği dinliyorsunuz böylece, diğer uygulamalara alan kalıyor merak etmeyin, bence 42 mb hakikaten yeter..

• quote:

Orijinalden alıntı: einstain

bak dostum ben 2.el k700i aldım 360 milyona aldım
    özellikler:

Tema özelliğinde aşmış adamlar, hareketli temalar , ve mevcut temalarda bile mükemmel efektler..
    -Mp3 ve radyo kalitesi mükemmel diyebilirim, bundan iyi müzik çalacak aygıt yoktur..
    40 Kanal Poly Melodi ile, ilk kez poli melodi dinlemekten bile zevk aldım..
    -Aletin tuşları çok hoş ve çok şeffaf, özellikle gece, ışıklandırması ile süper oluyor .
    -Ekran gerek çözünürlük, gerek lcd oluşu, gerek 65 K oluşu ile mükemmel.
    -BT Baglantısı diğer aygıtlara nazaran 2 kat hızlı ..
    -Kamerasındaki vizör kalitesi çok başarılı, daha net olamazdı, çektikten sonra bu şahane vizör görüntüyü biraz bozuyor ama.
    Kamera ( video kaydedicisi ) de çok güzel, dahili limitsiz kayıt seçengi ulunmakta..
    -Kamera yanındaki feneri ile, zifiri karanlıkta bile aydınlatmayı açarak, çekim yapabiliyorsunuz ( ayrıca fener olarak da kullanılır, çok şiddetli bir beyaz ışık yakıyor )
    -Gelen arama bildiriminde max seviyede alet acayip bagiriyor, yani ses çıkışı baya güçlü
    Çağrılarda görüşmeyi ses kaydı olarak kaydedebiliyor, sesi dışarıya verebiliyorsunuz, bunun yanında yeri gelmişken benim sesim ve gelen ses acayip derece net nedense .. Ve yüksek
    -Menüler deki estetik, hiçbir telefonda yoktur diye umuyorum..
    -Mesajlar ve işlem kayıtları, organize araçlar , java 3D oyun destekli sistemler mükemmel ötesi denebilir zira 3D Oyun keyfi yaşıyorsunuz..
    Oyunlarda da görüntü baya net..

Telefon küçük, hafif , görünümü karizmatk ve kısaca mükemmel bir telefon..

Şimdi gelelim soru işaretine, tek sorun hafıza diyebiliriz ( derdik aslında ) ..
    Çünkü şu an 7 mp3 attım ve hafıza hala boş, bu da bana yeterli, müzik konusunda radyomuz da var , her tür müziği dinliyorsunuz böylece, diğer uygulamalara alan kalıyor merak etmeyin, bence 42 mb hakikaten yeter..
    Tavsiye etmem...

(no smoke)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTech

Tavsiye etmem...

(no smoke)

Alıntıları Göster
    meaşaLLAH adam hiç üşenmemiş BAN lamış

k700i fiyatına göre gerçekten hakkını veren bi telefon tavsiye ederim ark. var kurcaladım baktım hoş güsel

• quote:

Orijinalden alıntı: bir_bucuk_milyon

meaşaLLAH adam hiç üşenmemiş BAN lamış

k700i fiyatına göre gerçekten hakkını veren bi telefon tavsiye ederim ark. var kurcaladım baktım hoş güsel

Alıntıları Göster
    k700 ben de tavsiye ederim
    fiyatını hakediyor
    42mb hafıza daha fazla olsa mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: MANiN

k700 ben de tavsiye ederim
    fiyatını hakediyor
    42mb hafıza daha fazla olsa mükemmel

Alıntıları Göster
    ya işte deli oluyom abi yaptın böle bi tel ee koysana şna bi en azından 256 lık YA resmen milleti keriz yerine koyuyolar
  • quote:

ya işte deli oluyom abi yaptın böle bi tel ee koysana şna bi en azından 256 lık YA resmen milleti keriz yerine koyuyolar

Alıntıları Göster
    k700 bence süper ne diyebilirimki.arkadaşımda 7610 var.k700ü eline almış acayip etkilenmiş.gerçekten k700 çok etkileyici bi tel.kamerası neredeyse gördüğüm en iyi foto çeken VGA kamera.kamera olarak 7610 ve 6670e kafa tutuyor resmen

• quote:

Alıntıları Göster
    sanirim hafzasi yükselmior degiLmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir51

Alıntıları Göster
    MALESEF.TEK EKSİĞİ O ZATEN

• quote:

Orijinalden alıntı: medcezir51

Alıntıları Göster
    MALESEF yükselmiyor hafısazı
  • quote:

MALESEF yükselmiyor hafısazı

Alıntıları Göster
    OLSAYDI TELEFON ZATEN TUTTU , DAHA DA ÇOK TUTARDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

OLSAYDI TELEFON ZATEN TUTTU , DAHA DA ÇOK TUTARDI

Alıntıları Göster
    demekki burdan ne çIKIYO bu satış politikası sadece NOKİAda değil tüm gsm şirketlerinde var
  • quote:

demekki burdan ne çIKIYO bu satış politikası sadece NOKİAda değil tüm gsm şirketlerinde var

Alıntıları Göster
    Aslında Satıs politikası deil marka ve model dejenerasyonundan kaynaklanıyor

iyi bir çıkış yapmak o kadarda kolay değil ki adamlar urettigi malı biliyorlar ve dünya piyasasında nasıl bir perakende anlayısıyla satılıp tüketiciye sunulacagı konusunda kesin yargıları vardır elbet ama kullanıcı memnuniyeti kategorisine göre fiyat ve fonksyonellik gibi kavramlarda giriyor işin içine yoksa adamlar eğer k700i ye memory stick duo kim gider s700i alırdı

haricinde cihazın özellikleri biliniyor ne sekilde muşteriyi tatmin edeceklerinide biliyorlar zaten fazla fonk.+maliyet anlamına geliyor zaten cihaz+bluetooth kulaklıkla 600YTL gibi Promosyonlu fiyatı var eger hafıza kartı + 1.3 kamerada eklenseydi bu cihazı kimse 1000YTL den aşagı alamazdı buda rekabet ortamında cok büyük bir risk simdiki kadar iyi bir satıs gerceklestiremezlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: NoT_CLaN

Aslında Satıs politikası deil marka ve model dejenerasyonundan kaynaklanıyor

iyi bir çıkış yapmak o kadarda kolay değil ki adamlar urettigi malı biliyorlar ve dünya piyasasında nasıl bir perakende anlayısıyla satılıp tüketiciye sunulacagı konusunda kesin yargıları vardır elbet ama kullanıcı memnuniyeti kategorisine göre fiyat ve fonksyonellik gibi kavramlarda giriyor işin içine yoksa adamlar eğer k700i ye memory stick duo kim gider s700i alırdı

haricinde cihazın özellikleri biliniyor ne sekilde muşteriyi tatmin edeceklerinide biliyorlar zaten fazla fonk.+maliyet anlamına geliyor zaten cihaz+bluetooth kulaklıkla 600YTL gibi Promosyonlu fiyatı var eger hafıza kartı + 1.3 kamerada eklenseydi bu cihazı kimse 1000YTL den aşagı alamazdı buda rekabet ortamında cok büyük bir risk simdiki kadar iyi bir satıs gerceklestiremezlerdi

Alıntıları Göster
    Artı yönlerini zaten çoğunluk biliyor

Eksi Yönler
    Mp3 dinlerken diğer şarkılara joystickle bakılamıyor.Hemen gezdiğin şarkı çalıyor.
    Kamerası çok hassas 640*480 de çekimden sonra bozulma var
    Adaptör ve kulaklık çıkışlarının kapaklı olması anlamsız
    Çekilen resimler gerçek boyunda görülemiyor ekran ne verirse o görülür büyütme yok
    Gerçek boyut için PC ye atmak gerekir
    Şarkı çalarken menüde gezilirse, çok dikkat edilince menüde yavaşlama var
    100 kb dan büyük resimlerde slayt gösterisinde takılmalar var.
    Mesaj ve diğer yazılarda tr harfler yok.
    Tuş takımında 1-2-3 tuşları aşırı oynak,
    sanki yerinden çıkacakmış gibi
    Quickshare ve online yazıları düşüyor. Bir damla japon gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Eksi Yönler
    Mp3 dinlerken diğer şarkılara joystickle bakılamıyor.Hemen gezdiğin şarkı çalıyor.
    Çekilen resimler gerçek boyunda görülemiyor ekran ne verirse o görülür büyütme yok

Alıntıları Göster
    abartı..........

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza fun

abartı..........

Alıntıları Göster
    nası abartı bu paraya bu özellikleri olan hangi tel war!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Eksi Yönler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mtiske

Eksi Yönler

Mp3 dinlerken diğer şarkılara joystickle bakılabiliyor. "Medya Oynatıcı"yı simge durumuna küçültüp, Dosyalar/Sesler'e gelmen yeterli.

Kamerası çok hassas(bence artı bir özellik)
    640*480 de çekimden sonra bozulma var, çünkü zaten Sony megapixel kamera olduğunu iddia etmiyor. Extra bir özellik koymuşlar(1024x768'i). Yine de yaranamamışlar.

Adaptör ve kulaklık çıkışlarının kapaklı olması estetik bakımdan gayet başarılı.

Çekilen resimler gerçek boyunda görülemiyor ekran ne verirse o görülür büyütme yok, gerçek boyut için PC ye atmak gerekir (bak bu doğru)

Şarkı çalarken menüde gezilirse, çok dikkat edilince menüde yavaşlama olması gayet doğru. Bilgisayarda da bi işlem yaparken, menüde gezersen çok dikkat etmesen bile, bilgisayarın kastığını görebilirsin.

100 kb dan büyük resimlerde slayt gösterisinde takılmalar olması da doğal. Arkadaşlar. Telefondaki 100 kb, bilgisayardaki 100 mb'a tekabül eder(yaklaşık olarak). Bilgisayar da 100 MB'lık resmin slaytında kasar. (bu oranın bulunması : (41 mb/ 40 gb = 1/1000)

Tuş takımında 1-2-3 tuşları ve diğer tuşlarda herhangi bir sorun yok. Belki sen telefonu düşürmüşsündür/ya da 2. el'dir.

QuickShare yazısı düşüyor(ilacı=1 damla uhu) / Online yazısı düşmüyor.

Tlefonun bence tek kötü yanı, şarjının 1,5/2 günde bitmesi(yani benim gibi çok kurcalarsanız) Ama 1,5/2 saatte de şarj oluyor. Bence bunun sebebi telefonun boyutunun, rakiplerine göre aşırı küçük olması ve güçlü bir LCD ekrana sahip olmasındır. Bunun için mazur görülebilir.

Hayatımda aldığım en iyi, piyasadaki en iyi 2. telefon (bence).

Birincisi ise bunun abisi S700i

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.