Şimdi Ara

K750 değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal diyeceksiniz ama telim 44444 defa joistik sorunundan servise gitti sonra bende bi dilekçe yazdım tüketici hakem heyetine fatura bedelini istedim (telefon21 aylık 700 liraya almıştım)neyse genpanın tutuştu hemen yazı gönderdiler teli değiştolar

• Benim telde hiç bi sorun Yok ALLAH'a şükür

Hayırlısı olsun. Umarım yeni teline en kısa zamanda kavuşursun..!
  • HAYIRLI OLSUN DİYELİM O ZAMAN.. TUKETICI HAKEM HEYETI ISE YARIYOR DESENE :p:p
  • kabul etme değişimi ve para iadesi iste. alacağın parayla zaten 2 tane sıfır tel alırsın
  • iyi güzelde illa değişim için 44444 defa servisemi gitmesi gerekli 44440 seferde değiştirmezlermi
  • sakın değiştirme telefonu. O da elinde kalır. Aynısı benim başıma da geldi. 5 defa gitmişitm servise en sonunda değiştiler. Ama şimdi yine joystick hata verdi. Bende gidecem hekem heyetine. Ama ben ücret iadesi istiyorum. Bence kesinlikle kabul etme değişiimi 700ytlye çok daha iyisini alırsın. Sonra pişman olursun. Elinde kalır k750i...
  • Aslında öyle yapcaktım ama para istediğin zaman bilirkişi veriyorlarmış o adamda bu telin bişesi yok derse bu sefer değiştiremiomda şimdi genpa nın sitesinden baktım tel etiler teknik servisteymiş bunu 1sene daha kullanırım bozulunca yenisini alırız artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tüketici hakem heyeti nedir nerde vardır?
    2 hafta önce yeni aldığım telefonumun açma kapama tuşu içinde kalmıştı ilk basışta.servise gönderdik değişim talebiyle ama tamir edilip gönderildi.uğraşmak ve telefonsuz kalmamak için boşver dedim.
    ancak telefonumda şu an başka bir sorun oluştu.
    buraya başvurup yeni telefon talep etmeyi düşünüyorum.onun için bilgilerinize ihtiyacım var
    teşekkürler
  • telefon değişimi talep etmen için
    1)TElefon aynı arızadan dolayı 2den fazla
    2)SERvise verdikten biray içinde telefonunu geri alamazsan
    3)farklı arızalardan dolayı 4ten fazla
    servise gitmesi lazım ben aydındayım hakem heyetinin yerini bilmiodum adliye ye gittim ticaret odasının içinde bir yerdeymiş sen en iyisi ev telefonundan 175i ara il farketmez direkt orası çıkıo hatta tv reklamlarında erman hocada dio 175 diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukacn_9988

telefon değişimi talep etmen için
    1)TElefon aynı arızadan dolayı 2den fazla
    2)SERvise verdikten biray içinde telefonunu geri alamazsan
    3)farklı arızalardan dolayı 4ten fazla
    servise gitmesi lazım ben aydındayım hakem heyetinin yerini bilmiodum adliye ye gittim ticaret odasının içinde bir yerdeymiş sen en iyisi ev telefonundan 175i ara il farketmez direkt orası çıkıo hatta tv reklamlarında erman hocada dio 175 diye

senin verdiğin kriterlere uymuyor benim durumum ama benim düşüncem bir ay içinde 2 defa farklı arıza oluşmasından kurtarırım diye düşündüm.
    175i arayıp bi bilgi alayım ozaman sağol

• Telefonun aynı hatadan 3.defa veya farklı hatalardan 5.defa servise girerse telefonun için değişim istiyebilirsin.
    Telefonun eğer değişecekse ve servise girişi itibaren 30 iş günü (resmi günler yani hafta içi, resmi tatilleri çıkarıcan) teslim edilmez ise ücret iadesi istersin, eğer telefon tamir edilecek ve süre geçerse yeni telefon istersin. 30 iş günü geçti ise ve stoklarında telefon yoksa üst model veya fatura tutarına denk gelecek bi telefon istersin.
  • Bu değişme olayı garanti süresi içinde oluyor di mi ? Bi de mesela şu k700i lerde bu joystick hastalığı meşhurdur.Şimdi joystick bozulduğu için servise 3.defa gitse değişim talebi yapılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 7 Temmuz 2007; 17:05:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

Bu değişme olayı garanti süresi içinde oluyor di mi ? Bi de mesela şu k700i lerde bu joystick hastalığı meşhurdur.Şimdi joystick bozulduğu için servise 3.defa gitse değişim talebi yapılabilir mi ?

değişim talebi yapabilirsin ama Değişip değişmemeye servis karar verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

Benim telde hiç bi sorun Yok ALLAH'a şükür

Hayırlısı olsun. Umarım yeni teline en kısa zamanda kavuşursun..!

daha haftası dolmadı olm bırakta 1 hafta tam randımanlı çalışsın gerçi benim 1 aya yaklaştı maşallah şeytan kulağına kurşun
  • valla benim k750i dede sorun yok valla neyse en kısa zamanda kavuşursun tel.ine umarım
  • sanırsam hemen göndericekler telefonumu kontrol ettim şimdi cihaz değişimi için yeni tel bekleniyor yazıyor veya arayacağım servisi başka telefon göndersinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.