Şimdi Ara

k750i alsam orijinal ktusundan neler çıkar aldanmayalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: iyiadam

quote:

Orijinalinden alıntı: cantuzla

walla ben orjinal kutusunda aldım kvk garantili ambalajı dahi acılmamıs 64mb msduo cıktı pro duo diil

arkadaşım yanlışsın veya sana yanlış yapıldı. kvk nın sitesine bak ve ben arkadaşımda bizzat gördüm 64mb pro duo idi.

Hafıza 38 MB Paylaşılan Dahili Hafızası + 64 MB Memory Stick Pro Duo

http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1039&PSKU=CTER0751&MainCategoryID=59&CategoryID=81
    ya sizde bilmeden konuşmayın ms kartlar artık pro duo üretiliyor kaç mb olursa olsun orada yazmış yukarıda biri link vermiş işte kvk pro duo diyor atın tutun bakalım. eğer ms duo çıktıysa netteki yazısnı gösterip değiştirin bu tüketici kanununa göre suçtur. nette pro duo yazıp duo vermek suçtur. elinde kalmıştır duo onu koymuştur.

• ayni benimde memory stick duo 64 cikti kvk' lı icinden, ambalajı bile acilmamisti...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: mcfly

ayni benimde memory stick duo 64 cikti kvk' lı icinden, ambalajı bile acilmamisti...

olay ortada o zaman çoğunun içinden ms duo çıkıyo bazı şanslı izleyicilerinkinden de ms pro duo çıkmış
    gerçi ben bizzat görmedim ama yalan sölicek halleri yok heralde.ms duo da gayet takır takır çalışıyo hızlı yani.uzatmaya da gerek yok zannımca.zaten 64mb kimseye yetmicek hepimiz 512 yada 1gb alıcaz onu alırkende pro duo alırız olur biter.fısss.
  • ya ben gördüm 64 ms pro duo idi o kesin gördüm teknosdan alınmışrı belki teknosa dürüst satıcıdır ondandır bilemem
  • ya rakadaslar acın kullanım kılavuzuna bakın benden ms duo cuktı ve kullanım kılavuzunda da ms duo diyo NOT PRO DUO belki yeni cıkanlara ondan koycaklardır ama ben de 5 gun once aldım kvklı ambalajı HİÇ acılmamıs
  • BURADA bir incelemesi war orada da kutu içeriğinde Memory Stick Duo diyo;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 21 Ağustos 2005, 17:21:36 >
  • quote:

ya rakadaslar acın kullanım kılavuzuna bakın benden ms duo cuktı ve kullanım kılavuzunda da ms duo diyo NOT PRO DUO belki yeni cıkanlara ondan koycaklardır ama ben de 5 gun once aldım kvklı ambalajı HİÇ acılmamıs
    e arkadaşım iyiadamın verdiği linkte bende gittim baktım pro duo diyor kim yanlış karıştı ortalık

http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1039&PSKU=CTER0751&MainCategoryID=59&CategoryID=81

• memory stick duo nun pro olanları 128 mb dan itibaren başlıyor benim bildiğim... 128mb - 2gb arası ve sonra çıkacaklar 4 gb vs tamamı pro.
  • aynene benimkindede öyle pro duo diil bide bu msd adaptörü ne işe yarıyor acaba
    quote:

Orijinalinden alıntı: qtex

quote:

walla ben orjinal kutusunda aldım kvk garantili ambalajı dahi acılmamıs 64mb msduo cıktı pro duo diil

benimde aynı ms duo pro değil yalnız baştan kvk dediler sonra genpa garanti yaptılar
  • adaptör duo kartların normal ms yuvalarına uymasını sağlıyor
  • walla gorunen uzre cogu kişininkinden ms duo cıkmıs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.