Şimdi Ara

k750i alsam orijinal ktusundan neler çıkar aldanmayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz evvel burada bir topice bakmıştım ispat diyordu içinden pro duo mu ne çıkıyormuş doğrusu nedir. spot alma durumu var. sizce normal kutusundan ne çıkar eksik olduğunu sahte olduğunu nasıl anlayalım

• bak arkadasım içinden neler cıkıyo yazıyorum ben 2 gun once ambalajlı kutusunda aldım kutudan cıkanlar: 1-k750 2-kullnma kılavuzu 3-pc suit cdsi 4-64mb ms duo ve bunun adaptoru 5-usb kablosu 6-kulaklık 7-sarj aleti 8-garanti belgesi
    eaet cıkanların hepsi bunlar
  • benim duyduğum spotta orijinal pilleri çıkarıyorlar ms, mmc, sd kartları çıkarıyorlar hatta ekran değiştirenleri bile duydum. fiat bundan düşüyormuş. geçen bir arkadaş k750i aldı hemen sorunlar başladı şebeke uyumsuz çıktı. sonra pil sahte çıktı kart ms pro çıktı halbuki ms pro duo olması lazımmış. ben spot almam arkadaşlar.
  • ben USB yi çıkarıp 15 Euro fiyat düşen gördüm.
  • evet bende duydum spotta çok hile yapılıyor. k750i de kart olarak 64mb ms duo çıktı oysa yasal alınanlarda ms duo pro çıkıyor. arkadaşım kvk dan aldı ms pro duo idi spottan alan arkadaşta pro değildi. şarj aleti dandik oluyor bu da cihaza zararlı
  • walla ben orjinal kutusunda aldım kvk garantili ambalajı dahi acılmamıs 64mb msduo cıktı pro duo diil
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cantuzla

walla ben orjinal kutusunda aldım kvk garantili ambalajı dahi acılmamıs 64mb msduo cıktı pro duo diil

arkadaşım yanlışsın veya sana yanlış yapıldı. kvk nın sitesine bak ve ben arkadaşımda bizzat gördüm 64mb pro duo idi.

Hafıza 38 MB Paylaşılan Dahili Hafızası + 64 MB Memory Stick Pro Duo

http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1039&PSKU=CTER0751&MainCategoryID=59&CategoryID=81

• hakkaten yav 64mb pro duo veriliyor geçen doğubankta baktım sadece ms duo vardı demek ki adamlar kelek yapıyor aslında bilinçli olup fiattan düşmek lazım

diğer pillere dikkat edip yasalıyla farklıysa fiat düşürmek gerekir yoksa zaten fiatım düşük demek mazaret değil o fiatı normal tel diye vermiyormu zaten
  • kardeşim yasal varken spotta ne işin var tabiki sana pro duo yerine duo yu kakalarlar. kimseyede dert sızlanma.
  • spotta telefonlar naylon torbada ilkel koşulda birde yok pro duo mu duo mu diyorsunuz kart verdiğine şükredin siz. orjinal pil yok birde ms kart pro duo mu olacak.
  • ya hangi arkadaşım spottan aldıysa ufak büyük sorun yaşadı. hele eskide 6230 alan arkadaşın içinden kart olarak dandik marka çıkmıştı arkadaş kavga etti orada ama değiştirmediler. Hiç olmazsa burada 64 sandisk pro duo değilde ufak farkla ms duo vermişler. sorun yok o kadar.

doğubankta garantili verilen yerden alırsanız içinden 64 mb ms pro duo çıkıyor duyurulur
  • arkadaşım içinden orjinaş pili çıkar orijinal kulaklık birde 64mb pro duo memory stick kart çıkar. ben bir arkadaşla gittik aldık kutusunu biz açtık ve içinden dediğim bu şeyler çıktı. mutlaka orijinal ktusunda alın ve kart dahil herşeyine bakın. bazılarını kandırıyorlarmış içine sandisk 64 ms pro duo koyacaklarına lexar 32mb duo koyuyoralmış duydum çok dandik o marka
  • cihazda ms pro duo 64mb çıkıyor aldanmayın abim aldıda ms duo çıktı arkadaşı uyardı gitti adamlar onu aldı pro sunu verdiler gerçi pek farkı yokmuş hız değişiyormuş.
  • içinden ne çıkacağı kullanma kılavuzunda yazar orada kart olarak ms pro duo diyor bunun dışındakiler yanlıştır
  • sürpriz yumurta mı olum bu
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cantuzla

walla ben orjinal kutusunda aldım kvk garantili ambalajı dahi acılmamıs 64mb msduo cıktı pro duo diil

benimde aynı ms duo pro değil yalnız baştan kvk dediler sonra genpa garanti yaptılar
  • hafıza kartı olayına açıklık getiriyorum alttaki resmi açıp üestte ne yazıyor bakın sonyericssonun sitesinden çekilmiş bir foto orjinal kart sony ms duo dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 21 Ağustos 2005, 1:43:11 >
  • Şimdi karta bakıyorum ve SONY MEMORY STICK DUO yazıyo.iki yıl garantili KVK aldım bende.PRO DUO verildiğine ve kartın üstünde öyle yazdığına eminseniz değiştirrim ben bunu.olmazsa döwerim ordakileri
  • bende genpatechten aldım ve 64 mb sony ms duo var altında bir de magic gate yazıyor...bence normal olan bu, pro çıkan arkadaşlar lütfen bi resim koysunda neye benzediğini görelim şu ms du pronun
  • orjinali bu kardeş sony duo başka bişi olamaz ayrıca zaten başka kart aldıysanda kartta açıklık oluyo bi kısmını görmüyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.