Arkadaşlar K750i telefonumu bilgisayar bağladığımda telefonumdaki resimleri görebiliyorum ama videoların olduğu klasörü göremiyorum. Nedenini bilen varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Nasıl yani? Biraz daha açar mısınız. Tam olarak nasıl oluyor. Çünkü bir klasörü görüp bir klasörü görmeme çok garip.
Ya yanlışlıkla sildiniz o klasörü ya da gizli hale falan getirdiniz.
silinmiş olamaz çünkü telefonda görüyoruz ve izliyoruz. Dediğim gibi bilgisayara taktığımızda bazı klasörleri görüyoruz mesela resimlerin olduğu klasörü ama videoları göremiyoruz yeni bir klasör oluşturdum onu görebilecekmiyim diye onuda göremedim.
videoları telefonun kendı bellegınemı yoksa hafıza kartına mı attın,eger hafıza kartında ise usb baglayıp f surucusu olarak tanır ve sırasıyla MSSEMC>Medıa files>video klasörune basarak bulabılırsın.hiç bir sey yapamassan eger bluetootun varsa telden pc ye atabılırsın.
Teşekkürler arkadaşlar pc sadece hafıza kartını görebiliyormuş makinanın kendi hafızasına ulaşamaidım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme