Şimdi Ara

Tv den Pcye görüntü kaydetme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar soru basit görünüyor fakat bunu en iyi hangi programla yapabileceğimi söylerseniz sevinirim.

ekran kartımın tv outu var ve tvye pcdeki görüntüyü yansıtabiliyorum, aynı düzenekle tvdeki yayını pcye aktarmam mümkün mü vaya ne şekilde bağlamalıyım?

• cqpture kartı yada tv kartının programı sayesinde yapman lazım
  • Anlattıklarına bakılırsa senin elindekiler output yani çıkış
    Teknik olarak bu işi yapabilmen için input a yani girişe ihtiyacın var
    Bu iş için de ya inputu olan bir TV kartın olmalı (bazı modellerde bu mevcut)
    Ya da bir capture card lazım. Başka türlü olmaz.
  • Benim Avermedia 203 Studio ile her türlü yayını kayıt edebiliyorum (formatları aşağıda) DVD veya VCD yapabiliyorum. Anlık fotoğraf çekebiliyorum, istediğim saatte, ve süre de kayıt yapıp bilgisayarı kapatabiliyorum. Ben çok memnunum, diğer kartları bilemiyeceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xax

Benim Avermedia 203 Studio ile her türlü yayını kayıt edebiliyorum (formatları aşağıda) DVD veya VCD yapabiliyorum. Anlık fotoğraf çekebiliyorum, istediğim saatte, ve süre de kayıt yapıp bilgisayarı kapatabiliyorum. Ben çok memnunum, diğer kartları bilemiyeceğim.

en net görüntüyü bu şekilde alırsın, tam senlik

• kesinlikle çok harika bir tv kartı mutlaka tavsiye ederim averden başkasını alma.zaten tv den başka türlü benim bildiğim görüntü kaydedemezsin.(capture dışında tabi)
  • dscaler programını indirip tv kartından divx formatında görüntü kaydedebilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler, 8 senelik bir tv kartım mevcut ama kendisini kullanmadan bu işi halledebilmeyi umuyordum :)

bu Avermedia seçeneğini değerlendireceğim
  • beyler pekiyi ben bişey sorcam.bu internetden uydu tvlerini izlerken bunları kayıt edebilir miyiz?yani bende tv/capture kartı hiç bişey yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

beyler pekiyi ben bişey sorcam.bu internetden uydu tvlerini izlerken bunları kayıt edebilir miyiz?yani bende tv/capture kartı hiç bişey yok.

bsr görüntü kaydediciyi kullanarak kaydedebilirsin...
  • CAMTASIA
  • Öncelikle bunun için analog kartınız olmalı. Eğer var ise capture yapan bir yazılım ile kayıt işlemini yapabilirsiniz.
  • ekran kartımın bir çıkış gibi birşeyi mevcut bunla oalbilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.