Bilgisayardan hdmi kablo ile sony lcd tv ye görüntü aktarmaya çalıştım. İlk başta svideo ile denedim çok bozuk, berbat bir görüntü aldım. Belki kablodandır deyip gittim hdmi kablo aldım yine görüntüyü aktardım fakat ekran berbat biçimde karıncalı.
Ekran kartım : Gecube hd2600pro Dvi çıkışından çevirici ile hdmi'ya çevirdim görüntüyü. Sony bravia'nın güzel bir modeli üstünde deneme yapıyorum. (tam model yazamıyorum şu anda karşımda değil alet fakat hdmi da dahil olmak üzere bir ton giriş var üstünde) İşletim sistemi vista home premium 32 bit.
Biryerde bir sorun var ama ne olduğunu bir türlü bulamadım. Bu karıncalı görüntüden nasıl kurtulacağım ?
Bu arada kablonun ucuna dokunduğumda yoğun biçimde elektrik geliyor, tutmak zorlaşıyor bir kaç saniye sonra bu doğal mı?
Kasanın power supply kaliteli değil acaba bunun karıncalanmada bir etkisi olabilir mi?
Yardımlarınız veya önerileriniz için şimdiden teşekkürler
Geçenlerde benim notebook'un jarz adaptörü arızalandı. Orijinal olmayan bir model almak zorunda kaldım. Tv'ye bağladığımda eğer adaptör takılı değilse sorunsuz bir görüntü alırken adaptorü taktığım anda tüm görüntü karıncalanıyor.
Power sub'tan şüphelenmişsin ya...bu yüzden muhtemeldir diyorum.