Valla o gittigidiyora benim aklım ermediki, kaç kez girdim baktım, benbirsey anlamadım o yerden
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
telefon satıcağınız zaman mağzaya gitmeyin yarı fiyatına alırlar... telefonunuza güveniyor ve sağlam mal satıyorsanız en iyi adres gittigidiyor.com
aklınızda bulunsun
Demek anlamadın.Öyleyse bu gittigidiyorun suçu olmasa gerek.Giren nasıl işlediğini anlıyorsa demekki problem sende ,aynı K750i'de olmadığı gibi. Lafı çevirmiş ve benim derdim geri satmakta idi demişsin.Adamlar bir telefon yaparken acaba 2.eli kaç lira eder,dur şuna değer katacak bir özellik daha ekleyelim demezler.Adamlar seninde kabul ettiğin gibi düzgün bir tel yapmışlar ve sana tel satıyorlar ,geri satacağın zaman değer kazanacak SE'nin hisse senedini değil. Seninle aynı zamanda 6680 (K750i'nin o zamanki tek karşılaştırılan rakibi) alanlar 1200-1300 YTL para verdiler ve şimdi fiyatı 900 YTL .Satmaya kalksalar 450-500 verirler. Yani 1/3 fiyatına satmış olacaklar.Bu mu Nokia'nın 2.eldeki değerliliği.
herhalde bu k750i den en çok kar eden benimdir..yazın yabancı bi elemandan 100£ a almıştım+5ytl kayıt+7.5ytl kulaklık+100 ytl memstick..yani şimdi satsam kafadan 450 500 gider ama satmıcam..ama keşke bu telde symbian özellikli olsaydı ..şeytan kulağına kurşun inşallah bişi olmaz telime gerçi bi ara bozulmuştu ama tamir oldu neyse herkese hayırlı olsun teli..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme