Şimdi Ara

K750i ile ilgili bir problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pek çok kişiye sordum ve tavsiye üzerine bu telefonu almaya karar verdim. geçen hafta telefonu aldım; beklediğiğmden daha iyi çıktı ve gerçekten çok memnunum. kararsız arkadaşlara tavsiye ederim..

ancak kafamı kurcalayan bir sorun var.

arka kısımdaki sürgülü kamera kapağında hafif oynama var. üzerine bastırdığım zamanda hafif ses çıkartıyo. özellikle kamerayı bir kez açıp kapadıktan sonra oynaması daha çok belli oluyo.

telefonun 2 yıl garantisi ve 1 yıl sigortası var..bu olay normal bişeymi yoksa sadece bendemi var.. eğer normal bişeyse tamam ama anormal bi durum varsa ne yapmam gerekir..

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teekkürler..

• benimde aynı sorun var. kamerayı bikackere acıp kapatınca bu sorun olusuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gskeş

benimde aynı sorun var. kamerayı bikackere acıp kapatınca bu sorun olusuyo

herkestemi var acaba, normal bişeymi
  • Valla bende öyle göze çarpar dişe dokunur bi şey yok..
  • ben yarın alacağım inşallah telefonu ama o kapağı tamamen çıkarabiliyor muyuz? estetik açıdan nasıl durur acaba..
    6680gibi telefonlarda da çok problem çıkarıyordu o kapak
  • quote:

ben yarın alacağım inşallah telefonu ama o kapağı tamamen çıkarabiliyor muyuz? estetik açıdan nasıl durur acaba..
    6680gibi telefonlarda da çok problem çıkarıyordu o kapak

Malesef kamera kapağını çıkarabilme şansımız yok. Telefona hem teknik açıdan hem de estetik açıdan zarar vermiş oluruz.
  • ya mutlaka mekanik bir sistem uydurabiliriz ona kapağı sıkılaştırmak için.raylara kalıcı bir madde sürmek, kapağı çıkarıp raylara temas eden maddeyi değiştirmek. bu işten teorik olarak anlarım ama teknik 0 tabi kalınlığı değiştirmeden çok zor olur bunu ayarlamak. yok mu aktif olarak telefon kurcalayan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylerasd

quote:

Orjinalden alıntı: gskeş

benimde aynı sorun var. kamerayı bikackere acıp kapatınca bu sorun olusuyo

herkestemi var acaba, normal bişeymi

bi sure sonra cok oynayınca o kamera kapagıyla biraz sorun cıkıyo ama bu bir sorun deil yani insanı bence rahatsız etmiyo..
    arkadasımdada böyle olmustu o yuzden normal bisey diye dusunuorum ama bu kamera kapagı olan cogu telefonda bole, bazen bisüre sonra bazı telefonlarda telefonu cebine atarken kapagın acıldıgı bile oluyo....

• quote:

Orjinalden alıntı: tylerasd

pek çok kişiye sordum ve tavsiye üzerine bu telefonu almaya karar verdim. geçen hafta telefonu aldım; beklediğiğmden daha iyi çıktı ve gerçekten çok memnunum. kararsız arkadaşlara tavsiye ederim..

ancak kafamı kurcalayan bir sorun var.

arka kısımdaki sürgülü kamera kapağında hafif oynama var. üzerine bastırdığım zamanda hafif ses çıkartıyo. özellikle kamerayı bir kez açıp kapadıktan sonra oynaması daha çok belli oluyo.

telefonun 2 yıl garantisi ve 1 yıl sigortası var..bu olay normal bişeymi yoksa sadece bendemi var.. eğer normal bişeyse tamam ama anormal bi durum varsa ne yapmam gerekir..

ilgilenen arkadaşlara şimdiden teekkürler..

:( k750 almakla hata yaptın bence.cihaz çok dayanıksız bir kasaya sahip ve aşırı hassas yere düşürüncede garantiden saymıyorlar seni üzmek degil amacım dikkatli olması tavsiye ederim...2 yıl degil 10 yıl granti versin cihaza sonyericsson ericssonu bozdu..seri üzeritim etiketli mal hormonlu domates gibi ...........nasıl memnun kaldın anlamadım daha önce kullandıgın marka ne idi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.