Şimdi Ara

K750i İlgiç Foto. sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tel'ımde 2-3 gun oncesınde hiç bır sorun yokkken bugun sabah denedıgım su sorun ıle karsılastım;
    Resmı cekıyorum resım gayet gusel cıkıyor ama orayı kapatıp resımler'ınden baktım mı resımde cok barız goruntu bozuklukları goruyorum.Eskı cektıgım resımlerdede aynı sekılde bozulmalar oldu.
    yardımcı olabılırsenız cok tessekkurler

• k750 ciler topici var oraya yazarsan daha çabuk yardım alırsın
  • arkadasım k750i veya w800 topicine yazsaydın bu sorunu daha ii olurdu..
  • Bir arkadaş oraya yazmış ama kimse ona cevap vermemiş
  • senin sorunun sanırım şu telefonunda sorun yok merak etme ki öyle tahmin ediyorum.

reism çekerken telefon tüm ekranı vizör olarak kullanır ve detaylar derinlik muhteşemdir.dosya yöneticisinde resimlere bakınca resim ekranın ortasında şerit gibi karşına çıkar

ama resme bakarken sol seçim tuşuna basıb resmi yatay olarak görüntülersen 2 megapiksellik kaliteyi görürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 8 Eylül 2005, 23:11:15 >
  • teknode.Dedıgın oldu cok tessekkurler ama bır sorum olacak onceden tel'ı kullanırken bole bır sorun ıle karsılasmıyordum acaba goruntu kalıtesını 1024 cektım dıye mı oyle ıdı yanı ben sonra 1640 yapmısım heralde...
    bırde sen galıba bu tel'ı kullanıyorsun bır sey daha sorucam
    kısının resmını arayınca goruntulensın dedıgımde bozuk oluyor goruntu ama baska bır arkadasımın cektıgı resmı yapınca gayet net cıkıyor sorun ne sence?
  • başka ardaşın daha düşük çözünürlüklü bir resim çektüğü için öyle yani 2 mp resmi küçültünce kötü görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emınmısınız herkesde bole mı ?
  • evet bak mesela eski 6600ımda bi foto vardı o telde harika görünüyodu ama bende iğreç duruyo! ayrıca çektiğim resimlere ufak boyutta bakarken kareleri sayabiliyorum
  • K750i topicde birisi mutlaka cevap yazardı sana.

Mümkün olduğu kadar varolan topicleri kullanalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.