Şimdi Ara

K750i K790i W810i 6233i D600 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6233 için bir şey diyemem ses konusunda gerçekten sıradışı ancak diğerlerini tercih edeceksen biraz bekle z610i al farkı ve kaliteyi hisset bu sefer gerçekten z610i ile sıradışı bir çizgi yakalamışlar bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Ekim 2006; 20:51:36 >
  • nokia yı geç direkt. yawaş ve pilleri az gidiyor. ses kalitesine gelince sony zaten belli. k750inin tek dezavantajı malzeme olayı (gıcırtıdan başka birşeye rastlamadım ama) onunn dışında herşey stabil. ama paran varsa k790i yi kaçırma derim, çünkü aynı zamanda digital foto makinen olur (video hariç). Samsungların videosu iyi fakat pil süreleri kötü diye biliyorum. bence terchin k790i>w810i>k750 olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksilence

nokia yı geç direkt. yawaş ve pilleri az gidiyor.

6233'ün bataryası mı az gidiyor ?

• k790 iyi bence.(vidyo hariç)
  • Kesinlikle k790i yada w810i . Dayanıklılık bakımından 6233 belki.
  • illa video kalitesi diyorsan 6233 diyebilirim. Bu açıdan K790 gerçekten kötü. Ancak iyi fotograf istiyorsan K790'ı tek geçerim.
  • Arkadaşım bence 6233 al. K790 a hiç niyetlenme bence o arka taraftaki kamera kapağı yaprak gibi insanın elinde kalacak hissi uyandırıyor. D600 ise yine kapak mekanizması yönünden pek sağlamlık hissi uyandırmıyor. K750 ise uygun fiyatı ile düşünebileceğin bir telefon. W810 u ise hiç sevemedim. Açıkçası K750 ye nazaran neredeyse farksız (tamam ses kalitesi daha iyi ama sadece ses kalitesi önemli bir kriter ise 6233 çok güzel ses veriyor) ama k790 fiyatına satılıyor. Bence sen tercih aralığını 6233 ve K750 olmak üzere iki seçeneğe daralt (sağlamlık önemli değil zaten 3-4 ay sonra değişirim diyorsan durma K790 al he tabi video işime gelmez diyorsan bir de.).
  • W810i ile K750i arasındaki farklar:

- EDGE (GPRS'ten yaklaşık 5-6 kat daha hızlı internet bağlantısı)
    - Netfront HTML destekli internet tarayıcısı
    - Quadband (GSM 850/900/1800/1900)
    - Daha kaliteli,parlak ve büyük ekran (1.9 inç)
    - Daha ince yapı (19.5 mm)
    - Işık alıcısı (Pil tasarrufu)
    - Joystick yok navigator bulunuyor
    - Malzeme kalitesi daha iyi (Mesaj yazarken,oyun oynarken gıcırtı yok)
    - GPRS üzerinden firmware güncelleyebilme (SEUS ve DaVinci sorunları yok)
    - 1000 kişilik telefon defteri
    - Daha stabil yazılım (Örn: Bluetooth açarken kitlenme yok)
    - Uçuş modu
    - Yalıtımlı ve kaliteli kulaklık
    - Müzik kablosu
    - 512 MB hafıza kartı hediye
    - 20 MB dahili bellek
    - Lens koruyucu kapak yok
    - 350 saat bekleme / 8 saat konuşma süresi
  • Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Sanırım K790 ın çok iyi fotoğraf kalitesinden başka K750 den pek bir farkı yok. Bana K750 nin foto kaliteside yeter. W810 unda K750 den farkı kapalıyken müzik dinlenebilmesi ve ses kalitesinin daha iyi olması sanırım.
    6233 ün ise tek kötü yanı ileri geri sarma özelliğinin olmaması ki bu bence bayağı bir - puan. Yoksa video benim için bayağı bir önemli, yani ileri geri sarma olsa direk 6233 alırım. Hatta 1 milyar verip N73 bile almayı düşünüyorum, ama yine symbian ve sorunlarla uğraşmak hiç istemiyorum. Zaten ben program indirip symbianın özelliklerinden falan faydalanamam buna vaktim yok. Ama sırf iyi video çekiyor diye Nokia ya N72 faciasından dolayı kızgın olmama rağmen N73 ü hala düşünüyorum. Birde D600 ü niçin kimse tavsiye etmiyor? Videosu ve ekranı bayağı iyi, küçük ve kullanımı kolay bir telefon? Hemde ucuz.

Bu durumda K750i - W810i - D600 - N73

arasında kaldım.

• quote:

Arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Sanırım K790 ın çok iyi fotoğraf kalitesinden başka K750 den pek bir farkı yok. Bana K750 nin foto kaliteside yeter. W810 unda K750 den farkı kapalıyken müzik dinlenebilmesi ve ses kalitesinin daha iyi olması sanırım.
    6233 ün ise tek kötü yanı ileri geri sarma özelliğinin olmaması ki bu bence bayağı bir - puan. Yoksa video benim için bayağı bir önemli, yani ileri geri sarma olsa direk 6233 alırım. Hatta 1 milyar verip N73 bile almayı düşünüyorum, ama yine symbian ve sorunlarla uğraşmak hiç istemiyorum. Zaten ben program indirip symbianın özelliklerinden falan faydalanamam buna vaktim yok. Ama sırf iyi video çekiyor diye Nokia ya N72 faciasından dolayı kızgın olmama rağmen N73 ü hala düşünüyorum. Birde D600 ü niçin kimse tavsiye etmiyor? Videosu ve ekranı bayağı iyi, küçük ve kullanımı kolay bir telefon? Hemde ucuz.

Bu durumda K750i - W810i - D600 - N73

arasında kaldım.

Samsung D600 tasarım, ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü, video kayıt kalitesi gibi konularda başarılı bir telefondur. Ancak telefonda pil ömrü, ses çıkışı ve java ile alakalı sorunlar olabiliyor.

N73 ile W810i tamamen farklı segmentlerde yer alan telefonlardır. W810i java platformunu; N73 ise Symbian OS 9.1 işletim sistemini kullanıyor. Nokia N73'ü tavsiye ederim. Ancak daha uzun pil ömrü, hız, boyut ve kutu içeriği faktörlerine önem veriyorsan Sony Ericsson W810i'yi de düşünebilirsin.

W810i telefon resimleri ve telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=W810i&m=text

N73 telefon resimleri ve telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=N73&m=text

K750i telefon resimleri ve telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=K750i&m=text

D600 telefon resimleri ve telefonla çekilmiş fotoğraf örnekleri:http://www.flickr.com/search/?q=D600&m=text

• quote:

Orjinalden alıntı: marchingout

Sanırım K790 ın çok iyi fotoğraf kalitesinden başka K750 den pek bir farkı yok. Bana K750 nin foto kaliteside yeter.

bence yanlış düşünüyorsun gece foto çekimleri gerçekten bir artı. k750yi uzun süre kullanma şansım olmadı ama tahminimce k790 ses kalitesi sarj süresi konusundada üstündür. geleyim aradaki bildiğim en önemli farkına oda sağlamlık. k750nin joysitick ve kalitesiz mazeme kullanımı gibi bir hatayı bu modelde tekrarlamamışlar. Ama eğer fiyat fazla dersen haklısın bir şey diyemem ozmnda sana bayramda kullanma şansı bulduğum W700i yi öneririm K750nin otofocus dışında bu tele karşı bir artısı yok bence K750 yerine w700 al hafıza kartı kulaklık felanda artısı oluyorki birde walkman phone.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DnR

quote:

Orjinalden alıntı: edebali33

arkadaşım ben 1milyar küsür verdim k790a üstüne 60milyona kulaklık aldım şimdide 100milyona hafıza kartı aldım. bu kadr parayı verdim ve malum fiyatlarda düştü ama şuana kadar bir sefer olsun k790 almamı yargılamadım başka bişey yapsam nasıl olurdu diye düşünmedim telden herşeyiyle memnunum foto zaten mükemmel doğru kulaklıkla seste harika(bende zen touch vardı ondan daha iyi) şarj süreside gayet iyi. benim için değişilmez kısacası emin olki sende alırsan çok memnun kalacaksın.

Bu denli bir S.E. aşkı bravo...Ben bir kullanıcı olarak çoğu zaman özelliklerin yetersiz kalmasından değilde fiyatın dalgalanmasından üzülürüm.
    Arkadaşımız bu düşüşden etkilenmiş ama yinede pişman değil,harkulade.
    Her telefonda olduğu gibi biraz beklemek lazım.Ama şimdi tam zamanıdır diye düşünüyorum K790 almak için.Oldukça yüksek bir F/P oranı sergilediği yatsınamaz bir gerçek.

ne bileyim şu ana kadar epeyce tel kullandım deneme fırsatım oldu(kuzenim telefoncu ondan) bi tek uzun süreli olarak sony ericsson denememiştim adam akıllı. K750 ile W800 denedim kısa süreler am aonlarında alıcısı çıkınca satıldı. şimdi bu tel gerçekten beni hayran bıraktı. Aslında fiyatının düşeceğinide tahmin ediyorum ama bukadarını değil malum daha piyasaya çıkan çıkacak muadili bir telefon yok ama ne yapalım aldık birkere iyikide almışım. bu arada etkilenmiş demişinde ne etkilenmesi resmen ericsson tarafından soyuldum

• arkadaşlar merhaba benimde k750i im vardı teknik servisten çıkmıyodu kapanma yapıyodu v.s v.s alacak arkadaşlara tavsite etmem ama elektronik işi şans işi belki 5 sene kullancak olanda vardır.Bennim sizlere sorum yeni telefon almak istiyorum 6233 arasında gidip geldim telefonu çok begendim sizve nasıl tavsiye edermisiniz nokia 6280 begenmiştim oda şansıma hatalı üretim çıkmış okudugum yorumlara dayanılırsa şimdi özellikle sizlere bi sorum olcak 6233 ü çok begendim 6233 le 6233i arasındaki fark nedir aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.salieri -- 2 Kasım 2006; 15:48:28 >
  • Nokia 6233i diye bir model bulunmuyor. 6230i olmasın?
  • dostum olabilir aslında bende internette bi yerde okumuştumda yanlış olabilir.her neyse 6233 da olur:):) yarın almayı düşünüyorum sizce nasıl :)
  • quote:

dostum olabilir aslında bende internette bi yerde okumuştumda yanlış olabilir.her neyse 6233 da olur:):) yarın almayı düşünüyorum sizce nasıl :)

Nokia 6233

- 320x240 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - Video kayıt kalitesi (640x480@15 FPS 3gp)
    - Hoparlör ses çıkışı (Stereo)
    - MP3 kalitesi
    - Malzeme kalitesi

gibi özellikleriyle başarılı bir telefondur. Tavsiye ederim. (Siyah rengi oldukça şık)
  • Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
    W810i modelini seçtim. Kullanımı kolay, şarjı iyi gidiyor, fotoları iyi, videosu pek iyi değil ama idare edicez, tel kapalıyken müzik dinlenebiliyor, sesi iyi, fiyatı iyi, şekli şemali güzel, joystick yok, hafıza kartı hediye...

Yarın alacağım. İzmir'de iyi fiyat veren bildiğiniz bir yer varsa ve eğer bunu konuşmak forumda yasak değilse lütfen bir kaç tavsiye de bunun için yapabilir misiniz?
  • İyi bir pazarlıkla 650 YTL'ye kadar W810i bulabilmek mümkündür. Çankaya'daki KVK ve Genpa bayilerini araştırabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marchingout

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.
    W810i modelini seçtim. Kullanımı kolay, şarjı iyi gidiyor, fotoları iyi, videosu pek iyi değil ama idare edicez, tel kapalıyken müzik dinlenebiliyor, sesi iyi, fiyatı iyi, şekli şemali güzel, joystick yok, hafıza kartı hediye...

Yarın alacağım. İzmir'de iyi fiyat veren bildiğiniz bir yer varsa ve eğer bunu konuşmak forumda yasak değilse lütfen bir kaç tavsiye de bunun için yapabilir misiniz?

doğru seçim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.