Şimdi Ara

K750i K790i W810i 6233i D600 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

N72 telefonum 4 günde bozulunca servise verdim. 3 hafta sonra yapılamayacağı haberi geldi. Yeni telefon istedik. Haftalar sonra gümrük sorunları nedeniyle getirtilemiyor olduğunu bildirdiler. Bunun üzerine para iadesi istedim. Yine haftalar sonra para iadesi OK i çıktı. Sonuçta 2.5 ay parayı verip telefonu kullanamadım.

Şimdi asıl soruma geçeyim. :)
    Yeni bir telefon alacağım. Kullanımı kolay, ufak, az sorun çıkartan, iyi video ve fotoğraf çeken bir telefon istiyorum. Eski model olması önemli değil.
    K790 i nin video kalitesi bildiğim kadarıyla kötü, çözünürlüğü düşük. 6233 de videoyu ileri geri sarma yok.
    Bu nedenle (eğer bu bilgiler doğruysa) geriye D600 K750i W810i kalıyor.
    Bu telefonlardan kullanım kolaylığı video fotoğraf müzik açısından (müzik olayının süper olmasına gerek yok iyi olsun yeter) hangisini tavsiye edersiniz?

• Öncelikle geçmiş olsun.K790'ın dediğin gibi vidyo çözünürlüğü pekde tatmin edici gelmeyebilir ancak fotoğraf çekiminde bu açığını kapatacaktır.Joystick olası problemler yaratabilir gözüyle bakabilirsin istersen bu yüzden pratikliği ve navigasyon tuşu ile w810i önerebilinir.Sony Ericsson'lar sağlam telefonlardır.Ben w810i alabilcekken hatta K790i alabilecek K750i modelini düşünmemeni öneririm.D600 ise sana SonyEricssonların vaadettiği ses ve Mp kalitesini yansıtmicaktır ve daha güncel modellemeleri mevcuttur.
  • k790i senin için çok iyi bir seçim olacak çünkü video çözünürlüğü düşük bile olsa ekran kalitesi oldukça yükesktir 320x240 yani kaliteli videolar izleyebilirsin bu eklranda foto çekiminde ise gece çekimlerinde ve anı yakalama çekimlerinde üstüne yok gündüz resimleride mükemmel bence k790i al memnun olursun
  • Belirttiğin seçeneklerden D600 ve K750i'yi elemelisin. D600 ekran kalitesi (320x240), video kayıt kalitesi (MPEG4) ve tasarım gibi konularda oldukça başarılı ancak telefonun pil ömrü düşük ve ses kalitesi yeterli değil. K750i'de ise yazılımsal sorunlar ve malzeme sorunları olabiliyor.

Müzik konusuna da çok fazla önem vermediğine göre W810i'yi de eleyebilirsin.

Sony Ericsson K790i şu aralar çok iyi fiyat / performans oranı sunuyor. Doğru ışık ve doğru ayarlarda çok başarılı fotoğraf performansına sahip. (3.2 MP, xenon flaş, autofocus, best picture modu)
    Telefonun ekran çözünürlüğü de (320x240) oldukça iyi. Telefonun MP3 kalitesi olarak da oldukça tatminkardır. Tavsiye ederim.

6233'ün K790i'ye göre avantajları: Video kayıt kalitesi, malzeme kalitesi ve ses kalitesidir. Ancak belirttiğiniz gibi telefonda video ileri-geri sarılamıyor. Telefonun fotoğraf kalitesi de W810i-K750i ve K790i'ye göre yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ekim 2006; 13:37:59 >

• k790 tartışmasız en ii seçim olacaktır
    ama nokia istiyorsan 6233de tipi ve fotoğraf dışında ii bir seçim olabilir
  • Video konusunda K790 beş para etmez eğer video kalitesi ön plandaysa sakın alma 6233 al

Hoparlörde ses kalitesi arıyorsan da K790 alma çok cılız sesi var diğer K serisi SE'lar gibi 6233 al

Fotoğraf çekimi ön plandaysa K790 al

Hepsini birden istiyorsan N73 al en kral telefon
  • evet k790i olcak galiba
    şimdi k790i yle w810i yi bi müzik yönünden karşılaştırsanız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • K790i'de megabass özelliği bulunmuyor ve kulaklık sesi bir parça daha düşük. (Ses netliğinde fark yok) Ancak kaliteli bir kulaklık (Sennheiser CX300) ve adaptörle (HPM-70) aradaki farkı minimuma indirebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ekim 2006; 14:40:00 >
  • ya şimdi yukardaki arkadaşlar ekran kalitesi yüksek oldugu için videoyu iyi gösteriri demiş ama over and under arkadaşımızda beş para etmez videosu yazmış... hangisi dogru şimdi?
    k790i mpeg4 mü çekiyor?
    artı kulaklık yönünden karşılaştırmışsınız bi de hoparlör sesi yönünden karşılaştırsanız?
  • Telefonun video kayıt kalitesi ile video gösterim / sunum kalitesi arasında farklar bulunabilir. Telefon 176x144 piksel 3gp formatında video kaydı yapabiliyor. Ancak bu değer kendi segmentindeki telefonlara göre düşük kalıyor. Ancak telefon MPEG4 de dahil olmak üzere pek çok video formatını başarıyla görüntüleyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 29 Ekim 2006; 14:53:06 >
  • -6233 hoparlör sesi ve video olarak k790dan üstün
    k790 ise
    - fotğraf olarak[3.2mp,tek basışta 9 poz-dahili gerçek flaş-autofocus-macro çekim] 6233[2 mp,autofocus-macro yok]

kriterlerine göre karar verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 28 Ekim 2006; 15:14:05 >
  • arkadaşım ben 1milyar küsür verdim k790a üstüne 60milyona kulaklık aldım şimdide 100milyona hafıza kartı aldım. bu kadr parayı verdim ve malum fiyatlarda düştü ama şuana kadar bir sefer olsun k790 almamı yargılamadım başka bişey yapsam nasıl olurdu diye düşünmedim telden herşeyiyle memnunum foto zaten mükemmel doğru kulaklıkla seste harika(bende zen touch vardı ondan daha iyi) şarj süreside gayet iyi. benim için değişilmez kısacası emin olki sende alırsan çok memnun kalacaksın.
  • Fiyatları çok cazipken k790i derim.
  • Yazdıklarının arasından w810 diyorum.

Video kalitesi kötü ama geri kalan tüm özellikleri çok iyi
  • k790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: edebali33

arkadaşım ben 1milyar küsür verdim k790a üstüne 60milyona kulaklık aldım şimdide 100milyona hafıza kartı aldım. bu kadr parayı verdim ve malum fiyatlarda düştü ama şuana kadar bir sefer olsun k790 almamı yargılamadım başka bişey yapsam nasıl olurdu diye düşünmedim telden herşeyiyle memnunum foto zaten mükemmel doğru kulaklıkla seste harika(bende zen touch vardı ondan daha iyi) şarj süreside gayet iyi. benim için değişilmez kısacası emin olki sende alırsan çok memnun kalacaksın.

Bu denli bir S.E. aşkı bravo...Ben bir kullanıcı olarak çoğu zaman özelliklerin yetersiz kalmasından değilde fiyatın dalgalanmasından üzülürüm.
    Arkadaşımız bu düşüşden etkilenmiş ama yinede pişman değil,harkulade.
    Her telefonda olduğu gibi biraz beklemek lazım.Ama şimdi tam zamanıdır diye düşünüyorum K790 almak için.Oldukça yüksek bir F/P oranı sergilediği yatsınamaz bir gerçek.

• en güzel seçim k790 olur bence.
    en azından ben öyle yaptım ve hiç pişman değilim.
  • bence istediğin özellikler tam n73 ü tarif ediyor.
  • k790 ve 6233 arasında tercih yapmalısın bence.bu ikisi arasındaki farkları arkadaşlar zaten yazmış tekrarlamaya gerek yok ama ben uzun ömürlü telefon kullanmak istiyorum diyorsan malzeme kalitesi açısından 6233 ü öneririm sana..
  • k790i alabilirsn bunların içinden
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.