Şimdi Ara

K750i ( Konuşurken Ses Kısık Geliyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar k750i telefonum konuşma yaparken az ses veriyor. Kulaklığın sesini nasıl arttırabilirim.

• Sağ kenarda üstte ses açma kapatma düğmesi var konuşma sırasında üstteki + olan sesi açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 5 Eylül 2007; 17:03:46 >
  • konusma sırasında sesi yüksetmek için telefonun yanındaki arttıp azaltma navigasyon tşlarınu kullarnabilirisn sesi burdan arttıra bilirsin
  • arkadaşlar durum bahsettiğiniz kadar basit olsaydı keşke. bahsettiğim güncellemeyle falan halledebileceğim bir yöntem varmı. ses kısık geldiği için problemin donanımsal olduğunu sanmıyorum (hiç ses gelmeseydi donanımsal diyebilirdim). Olaya daha profesyonel yaklaşan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler
  • kardeş bişey deyim mi?? İstersen güncelleme de ama ben donanımdan olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ben birisiyle konuşurken telefonu biraz kulağımdan uzak turuyorum. Çünkü o kadar yüksek ses geliyorki kulağımın zarını patlatacak diye korkuyom İstersen önce bi güncelleştirme yap olmazsa garantiye ver o da olmazsa tamire ver. Başka bi imkan felan yok benim bildiğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: memin05_06

kardeş bişey deyim mi?? İstersen güncelleme de ama ben donanımdan olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ben birisiyle konuşurken telefonu biraz kulağımdan uzak turuyorum. Çünkü o kadar yüksek ses geliyorki kulağımın zarını patlatacak diye korkuyom İstersen önce bi güncelleştirme yap olmazsa garantiye ver o da olmazsa tamire ver. Başka bi imkan felan yok benim bildiğim

Eğer aynı model telefondan çok yüksek ses geliyorsa benimki gerçekten arızalı..

• quote:

Orjinalden alıntı: cngzcngz

quote:

Orjinalden alıntı: memin05_06

kardeş bişey deyim mi?? İstersen güncelleme de ama ben donanımdan olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü ben birisiyle konuşurken telefonu biraz kulağımdan uzak turuyorum. Çünkü o kadar yüksek ses geliyorki kulağımın zarını patlatacak diye korkuyom İstersen önce bi güncelleştirme yap olmazsa garantiye ver o da olmazsa tamire ver. Başka bi imkan felan yok benim bildiğim

Eğer aynı model telefondan çok yüksek ses geliyorsa benimki gerçekten arızalı..

kardeş benim telefon K750i. Ben samimi söylüyorum konuşurken yüksek sesten dolayı rahatsız oluyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben iki sene önce kullanıyordum k 750i ve bende seste problem yaşıyordum
    çok az geliyordu ses
    ama yüksek ses geliyor diyen arkadaşlar olduğuna göre yazılımsal bir problem olduğu kesin
    bence ses yüksek diyen arkadaşlar hangi yazılımı kullanıyorlar onu yazsınlar bence
  • benim k750i var kimi zaman ses yüksek gelio kulağıma yaklaştıramıyorum kimi zamanda az geliyo.şuan az geldiği dönemdeyim.eğer izmir istanbuldaysanız garantisine götürün. ben izmirden afyona taşındım afyonda servis olmadığı için hiçbişe yapamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

ben iki sene önce kullanıyordum k 750i ve bende seste problem yaşıyordum
    çok az geliyordu ses
    ama yüksek ses geliyor diyen arkadaşlar olduğuna göre yazılımsal bir problem olduğu kesin
    bence ses yüksek diyen arkadaşlar hangi yazılımı kullanıyorlar onu yazsınlar bence

ben rb1c002 prgcxc125952_EU_1_CL_R1BC002 yazılımını kullanıyorum. aynı yazılımı kullanıp iyi ses alan varsa söylesin lütfen

yazılımı öğrenmek için ( sağ_yön * sol_yön sol_yön * sol yön * )
  • ben de R1BC002 yazılımını kullanıyorum.eski bi yazılımdır. arada sırada az geliyo.kimi zamansa kulağıma yakşatıramadığım kadar çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngzcngz

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

ben iki sene önce kullanıyordum k 750i ve bende seste problem yaşıyordum
    çok az geliyordu ses

ben rb1c002 prgcxc125952_EU_1_CL_R1BC002 yazılımını kullanıyorum. aynı yazılımı kullanıp iyi ses alan varsa söylesin lütfen

yazılımı öğrenmek için ( sağ_yön * sol_yön sol_yön * sol yön * )

Benim telin yazılımı R1DB001 tavsiyem yazılımı yükseltmen. Sony Ericsson'un "Update Service" diye bir program ile yazılı yükseltme yapabilirsin. Bu sitede hatta onu anlatmışlardı da şimdi konuyu hatırlamıyorum. Bulamazsan ben sana resimli bir şekilde anlatabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.