Şimdi Ara

K750İ Mesaj alip gonderme sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MMS Sorununu aştık ama, yeni bi başlık açmamak için buraya bi soru daha ekliyorum. K750i almıştım, ve Telsim hattımla sms alıp göndermek o günden itibaren bir eziyet oldu, cihazı hiç suçlamak istemedim, ama denemek için bir nokia ya taktım, sms ler vızır vızır gidip geliyor, ama bunda ya gitmiyor, yada geç gidiyor, gelenlerde ya hiç gelmiyor, yada gec geliyor, delirecem. Ayrıca MMS lerde 4 gitmesi gerekirken 8 kontorum gidiyor.
    Varmı bu cihazlarda böyle bi sıkıntı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palmal -- 4 Nisan 2006; 5:23:32 >

• MMS ayarlarında görüntü boyutu seçeneği küçük seçilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7evren -- 4 Nisan 2006; 1:42:15 >
  • eger yoladıgı resim 640 480 den fazla ise ki kesin fazladır cunku n 70 ile cekmis mms ile geldiginde kucuk gorunur.
    ancak gelen resimi kaydeder ve zoom yaparsan buyudugunu ve buyudukce de kaliteli gorundugunu farkedersin.
    gelen resmin normal boyutta gorunmesi icin 640 480 olculerinde cekip sana yollaması lazım
  • Sorun çözüldü arkadaşlar, ama yeni bir sorunu keşfettim ve canım sıkıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palmal -- 4 Nisan 2006; 3:40:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Palmal

MMS Sorununu aştık ama, yeni bi başlık açmamak için buraya bi soru daha ekliyorum. K750i almıştım, ve Telsim hattımla sms alıp göndermek o günden itibaren bir eziyet oldu, cihazı hiç suçlamak istemedim, ama denemek için bir nokia ya taktım, sms ler vızır vızır gidip geliyor, ama bunda ya gitmiyor, yada geç gidiyor, gelenlerde ya hiç gelmiyor, yada gec geliyor, delirecem.
  • MMS Sorununu aştık ama, yeni bi başlık açmamak için buraya bi soru daha ekliyorum. K750i almıştım, ve Telsim hattımla sms alıp göndermek o günden itibaren bir eziyet oldu, cihazı hiç suçlamak istemedim, ama denemek için bir nokia ya taktım, sms ler vızır vızır gidip geliyor, ama bunda ya gitmiyor, yada geç gidiyor, gelenlerde ya hiç gelmiyor, yada gec geliyor, delirecem. Ayrıca MMS lerde 4 gitmesi gerekirken 8 kontorum gidiyor.

Yokmu bilen? Cihazımda bir şebeke problemi olabilirmi? Neden nokia da sms ler hemen gelip giderken, bunda rötarlı gelip gidiyor??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.