Şimdi Ara

k750i mi k790 mı?????sonyciler hadi bakam!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Sony Ericsson K790i daha iyi bir seçim olur.

- 2 inç 320x240 piksel TFT ekran
    - 3.2 MP daha gelişmiş özelliklere sahip kamera (best picture modu vb)
    - Xenon flaş
    - Daha iyi malzeme kalitesi
    - Uçuş modu vb.

• k790i tabiiki sorulurmu bu?
  • PEKİ arkadaşlar 790 nın kamera, kasa ve uçuş modu haricinde farklı bir özelliği varmıdır?
  • ekranıda daha iyi o kadar ama bence bu farklar için verilmez o kadar fark
  • paran varsa k790 al.gerisini düşünme
  • paran varsa k790 ı da bırak w810i al
  • quote:

Orjinalden alıntı: MesthLeS

paran varsa k790 ı da bırak w810i al

k790i daha pahalı.. k790 diye bir model yok sanırım ? k790i var herhalde... (yanlışsam düzeltin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 6 Kasım 2006; 15:33:38 >
  • Bence telefonu kullanmak için alıyorum satmam dersen K750 al. Kamera farkı var ama neticede bu telefon 2mp yetiyorda artıyor bile bana.
  • w810 i al ikisinin ortası.
  • "i" senin için neden bu kadar önemli? sonuca bu kadar etki eden birşey değil bence
    quote:

Orjinalden alıntı: SLiM_BoY

quote:

k790i daha pahalı.. k790 diye bir model yok sanırım ? k790i var herhalde... (yanlışsam düzeltin)
  • paran varsa mesela yok w810i al bence....
  • arasında fark yok diyen arkadaşlara hakkaten yuh yani...
  • ikisi arasındaki en temel fark malzeme kalitesi. K750 harika bir telefondu, zamanının ötesindeydi ama malzeme kalitesi çok düşüktü. K790 devrimsel yenilikler getirmedi ama malzeme ile ilgili sorunlar bu telefonda giderildi. İki telefonu da elinize aldığınızda malzeme kalitesi hemen belli oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZZ RAT

ikisi arasındaki en temel fark malzeme kalitesi. K750 harika bir telefondu, zamanının ötesindeydi ama malzeme kalitesi çok düşüktü. K790 devrimsel yenilikler getirmedi ama malzeme ile ilgili sorunlar bu telefonda giderildi. İki telefonu da elinize aldığınızda malzeme kalitesi hemen belli oluyor.

evet k750i zaten ordan kaybetti
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

"i" senin için neden bu kadar önemli? sonuca bu kadar etki eden birşey değil bence
    quote:

quote:

Sony Ericsson telefonlarını araştırıyorum da, bu marka hakkında pek bilgim yok. O yüzden k790i 'nin 2 modeli mi var diye düşündüm de bi an.. İnternette araştırdım sadece k790i olduğunu gördüm. Bilmediğim bir şey varsa öğreneyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLiM_BoY -- 7 Kasım 2006; 16:39:59 >

• Modellerin sonundaki ''i'' takısı sadece international'ı sembolize eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 8 Kasım 2006; 17:05:26 >
  • hmm eyvallah hocam. başka bişey olmasın da
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

"i" senin için neden bu kadar önemli? sonuca bu kadar etki eden birşey değil bence
    quote:

quote:

Sony Ericsson telefonlarını araştırıyorum da, bu marka hakkında pek bilgim yok. O yüzden k790i 'nin 2 modeli mi var diye düşündüm de bi an.. İnternette araştırdım sadece k790i olduğunu gördüm. Bilmediğim bir şey varsa öğreneyim dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Modellerin sonundaki ''i'' takısı sadece international'ı sembolize eder.

daha neler öğrencez ben bunu bilmiyordum
  • k790i de uçuş modu varmı??? ben yok die biliyorumda!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.