Şimdi Ara

k750i mi s88 mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • k750 kullanıyorum tavsiye ederim resim cekimi fln gayet güzel nede olsa sony imzası var
  • k750
  • İki telefonu da eline alıp, kullanmış biri olarak yorum yapayım

2 telefonun da özellikleri 3 aşağı 5 yukarı aynı,
    ekran:s88'in daha büyük, daha canlı,
    ses: hoparlörde seviye ve kalite olarak s88, kulaklıkta bass'ın etkili olmasıyla k750i,
    kamera olarak ise k750i kullananlar, k750i, s88 kullananlar s88 diyor ama bence pek bir fark yok.
    S88 alanlar kamera konusunda k750i'yi aramazlar yani.s88 konusunun 2. sayfasında özellikle, fotoğraf örnekleri mevcut, bakmak isteyenler için link;
    http://forum.donanimhaber.com/m_8450105/mpage_2/tm.htm

2 tel. arasındaki özellik olarak bariz farklar;
    k750ide radyo var, s88'in ekranı daha büyük, parlak.
    yani ikisi de özellik olarak birbirine çok büyük üstünlük sağlamıyor

ama bir de işin şu yanı var;
    k750i eskidi, herkeste var ve malzeme kalitesi olarak s88'in yanına yaklaşamaz (tip olarakta bence)

karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Kasım 2006; 13:30:06 >

• Marka takıntın yoksa ve radyo önemli değilse Benq-Siemens S88 derim.Ayrıca alttakini de alabilirsin.

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=55031

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 23 Kasım 2006; 13:52:30 >
  • Bence imkanın varsa eline iki telefonu da al incele. Çünkü eline aldığında tarz olarak ve kullanım olarak birisi ilgini çekebilir. Bende k 750i var ben memnunum.
  • k750i al bence, kağıt üzerindeki bilgilere bakarak yanılma
    s65 te 1.3 megapiksel kamera vardı. ama resim kalitesine baksan vga bir kameradan farkı yoktu
  • k750i
  • arkadaşım yanılıyorsun Dünyada En iyi cepde foto çeken Sony Ericsson telefonlarıdır.Ve En iyi Dünyanın en iyi kaliteli foto çekende K800,K790 dir.Onlardan sonra;

K750i,W800,W810 dur!!

yani benim düşüncem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.