Şimdi Ara

k750i mi s88 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim için kamera, ses kalitesi ve ekran cok önemli
    yardimcı olursaniz sevinirim

• K750 dostum
  • Kesinlikle K750
  • k750 tabi kii
  • s88 mi o ne ki???
  • s88 ımzz ne gerenk var yaws al k750i paş paşa kulan kamera gerekliymiş işte otofocus la kitlenip kitlenip çekersin
  • Herkes hemfikir sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    5610 XpressMuzik mi N81 mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar sizce hangisini almalıyım.

K750i vs S88

Ekran:

Benq-Siemens S88: 2.0 inç 176x220 piksel OLED ekran (262.144 renk)
    Sony Ericsson K750i: 1.8 inç 176x220 piksel TFD ekran (262.144 renk)

Kamera:

Benq-Siemens S88: 2 Megapiksel autofocus özellikli kamera (Macro modu, çift led flaş, 16x zoom)
    Sony Ericsson K750i: 2 Megapiksel autofocus özellikli kamera (Macro modu, çift led flaş, 4x zoom)

Ses kalitesi:

Benq-Siemens S88: 3D surround ses, equalizer desteği, MP3, AAC desteği
    Sony Ericsson K750i: Megabass, equalizer desteği, MP3, AAC desteği

Radyo:

Benq-Siemens S88: Yok
    Sony Ericsson K750i: Var

Fotoğraf kalitesi konusunda K750i bir parça daha öndedir. Son karar sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 23 Kasım 2006; 13:31:48 >

• s88 üstün gelmiş ama siemens ken daha iyidi benq ile birleşince cazip gelmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: amedo21

arkadaslar sizce hangisini almalıyım.

Kesinlikle k750i
  • siemens=bozuk
  • ben her ikisinide kullandım eğer fiyat limitim sınırlı süperkli telefon değişen biriyim ve radyo bana çok lazım diyorsan k750 ama bunlar olmasın diyorsan %100 s88 derim inanılmaz bir kamera çözünürlüğü var iki tane süper flaşı var ve zifiri karanlığı bile cok net aydınlatıyor mp3 kalitesi k750i ile aynı buna bişe diyemem ama dediğim gibi kamera kullanacaksan telefonunun hızlı olmasını istiyorsan ve radyo olmasada olur diyosan KESİNLİKLE s88 burda k750i diyenlerin çoğu s88i eline bile almamıştı ben herikisinide kullanan biri olarak sana s88i tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

ben her ikisinide kullandım eğer fiyat limitim sınırlı süperkli telefon değişen biriyim ve radyo bana çok lazım diyorsan k750 ama bunlar olmasın diyorsan %100 s88 derim inanılmaz bir kamera çözünürlüğü var iki tane süper flaşı var ve zifiri karanlığı bile cok net aydınlatıyor mp3 kalitesi k750i ile aynı buna bişe diyemem ama dediğim gibi
    quote:

kamera kullanacaksan
    telefonunun hızlı olmasını istiyorsan ve radyo olmasada olur diyosan KESİNLİKLE s88 burda k750i diyenlerin çoğu s88i eline bile almamıştı ben herikisinide kullanan biri olarak sana s88i tavsiye ederim

mobimag dergisinin 2 mp kıyaslamasında k750i gündüz çekiminde 5 yıldız,gece çekiminde 4 yıldız almıştı.S88 ise gündüz 3.5,gece 2.5 yıldız almıştı

ben siemens'i tavsiye etmem.k750i daha iyi bir seçim olur.fakat kasa ve yazılım eksikliklerini göz ardı etmemek gerekir.bence birazcık daha ekle 6233'e göz at.yok nokıa sevmem diyorsan w810i'ye bir göz atmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 21 Kasım 2006; 21:36:54 >

• k750'nini ele ayağa düşmesi, artık çoluk çocuğun elinde olması itibariyle s88. yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi çoğu s88'i eline bile almamıştır.

Farklı olmaya çalışmak gerekir diye düşünüyorum
  • w700i niçin düşünmüyorsunuz ya da 6233?
  • tabiki k750i s88 k750 nin bir taklidi
  • ben k750 kullanıyorum. gerçekten herkese çok rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir telefon. çok güzel kamera çekimleri yapıyor birçok gelişmiş özellikleri var.

k750 çok ideal zarif ve kullanışlı bir telefon senin işine yarayacağını düşünüyorum.
  • k750i
  • evt profesiional oralma o şekilde oy alabilir ama ben her ikisinie kullanan biri olarak kısaylama yapacak olursam kamera olarak s88 daha iyi ve yukardada yazdığım gibi bu k750 yazanların çoğu s88i eline almadığı gibi sanırım sende almamışsın

quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

ben her ikisinide kullandım eğer fiyat limitim sınırlı süperkli telefon değişen biriyim ve radyo bana çok lazım diyorsan k750 ama bunlar olmasın diyorsan %100 s88 derim inanılmaz bir kamera çözünürlüğü var iki tane süper flaşı var ve zifiri karanlığı bile cok net aydınlatıyor mp3 kalitesi k750i ile aynı buna bişe diyemem ama dediğim gibi
    quote:

kamera kullanacaksan
    telefonunun hızlı olmasını istiyorsan ve radyo olmasada olur diyosan KESİNLİKLE s88 burda k750i diyenlerin çoğu s88i eline bile almamıştı ben herikisinide kullanan biri olarak sana s88i tavsiye ederim

mobimag dergisinin 2 mp kıyaslamasında k750i gündüz çekiminde 5 yıldız,gece çekiminde 4 yıldız almıştı.S88 ise gündüz 3.5,gece 2.5 yıldız almıştı

ben siemens'i tavsiye etmem.k750i daha iyi bir seçim olur.fakat kasa ve yazılım eksikliklerini göz ardı etmemek gerekir.bence birazcık daha ekle 6233'e göz at.yok nokıa sevmem diyorsan w810i'ye bir göz atmanı tavsiye ederim

• Knight ın verdiği özelliklere baktığımızda s88 in kamerası k750i ile aynı.Ekran Kalitesi s88 de daha iyi.Ses kalitesi k750i de daha iyi.Radyo k750 de var s88 de yok.
    Bunlara göz atılırsa ben siemens önermem.Sony Erikson her zaman kalitelidir.
    Sonuç olarak k750i daha iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.