arkadslar telefona flash atarken panikledim ve tel bolzuldu servise yolladım ve bugün oladım telefon resim çektiği zaman kamera resimlerine giriorum resimlerde kırmızı mavi çizgiler fln var videoda da aynı sey. ayrıca mp3 dinlerken 20 sniyeden sonra kendi kendne müziği kapatıoyr ne yapmam gerek w800iye cevirsem düzelirmi? grantiden cıkıomu veya kendim yapsam herheangi bişey olurmu lütfen yardımein
cihazı flashlayarak bahsettiğin problemlerin devam edip etmediğini kontrol et.cihaza flash atmana rağmen sorun devam ederse, sana yine servis yolu gözüküyor demektir...tabii ki burda K750i'ye W800 yazılımı atarsan garantiden çıkarsın, ancak teli servise vermeden tekrar flashlayarak K750i'ye dönersen servis bu durumu anlayamayacağı için garanti kapsamında sorunun giderilir...
baştan yazılım yüklersen sorun çözülür.ben w200 kullanıyorum 2 kere çökerttim yazılımını telefonun.baştan firmware attım setool ile.düzeldi..
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
baştan yazılım yüklersen sorun çözülür.ben w200 kullanıyorum 2 kere çökerttim yazılımını telefonun.baştan firmware attım setool ile.düzeldi..
ben her ay düzenli olarak çökertiyorum
akustikten sonra elleşme dedim sana dinlemiyorsun şu abini
quote:
Orjinalden alıntı: frt-_-ctn
quote:
Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
ben her ay düzenli olarak çökertiyorum
:):)
setool inşallah yükldür baştan kaldırt:)
ya bn kendim yapmaya korkuom artık bi kere hata yaptım zaten telefoncular fln yapar mı bnunu?