Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2GB Sony MS Duo kartı 50YTL'ye aldım.(Orjinal)
  • Fotoğraf makinesinde de kullanıcam çünkü eski kart bir fotoyu kaydetmek için 7-8sn bekletiyor.
  • - edit -
    yeni alacağım sek750i içinhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=89601&Productid=bd45051 bu kart her açıdan uygun mudur? teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatten -- 9 Nisan 2007; 10:12:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefretizm

- edit -
    yeni alacağım sek750i içinhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=89601&Productid=bd45051 bu kart her açıdan uygun mudur? teşekkürler...

Uygundur arkadaşım. Ben de aynısından kullanıyorum 1 senedir sorun yok. İstanbul'daysan Kadıköy Uranium PC'de 2. eli de vardı 35 YTL'ye, onu da alabilirsin. Ayrıca Kadıköy'de sıfırını daha ucuza da bulabilirsin

• izmirdeyim ama güvenemiyorum hocam, en azından aldığım yeri bileyim değil mi :)
    bakalım gelsin artık telefonum.. c65den sonra ilaç olacak orası kesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefretizm

izmirdeyim ama güvenemiyorum hocam, en azından aldığım yeri bileyim değil mi :)
    bakalım gelsin artık telefonum.. c65den sonra ilaç olacak orası kesin...

O zaman ayrı tabii. SanDisk'lerde pek sorun çıkacağını sanmıyorum benim de kartım 2. el, 1 yıldır kullanıyorum. Piyasada Sony kartların sahtesi çok da SanDisk'lerinkine rastlamadım şu ana kadar. İstanbul'da olsan birkaç yer söylerdim ama İzmir hakkında bir fiktrim yok. Neyse şimdiden hayırlı olsun
  • Selamlar, gittigidiyordaki sony kartlar (25 ytl ye satılan 1gb ) sahtemi.alan arkadaş varsa memnunmu?

cevap alabilirsem sevinirim
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bir yardımcı olursanız mutluluk duyarım
    k750 çektigim resimler cok sarımsı çıkıyor neden olabilir ayarsızlıkmı
     ==K750i & W800i ciler Buraya!==

• arkadaşım senın dedigini yaptım ama hata veriyor

quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

@katze
    öncelikle far manager prog. yüklüyosun
    http://plugring.farmanager.com/history/files/far170b5.exe

sonra sefp klasörünü C:\Program Files\Far\Plugins 'e kopyalıyoruz
    http://sephone.nm.ru/tools/SEFP06098.zip

şimdi usb kabloyu tele takıyoruz
    far manager prog. çalıştırıyoruz. f11 tuşunu basıp sefp'i seçiyoruz
    açılan pencereden device --> dcu-60, Speed-->921600, boot script-->k750_w800_cid36 seçiyoruz ve enter the matrix tuşunu basıyoruz
    telde "c" tuşuna basılı tutuyoruz, prog kabul ederse otomatik bağlanacaktır bundan sonra "c" tuşunu basmayı bırakabilirsin

Not 1: tel usb kabloyu taktıktan sonra açılabilir ama tekrar kapatıyoruz
    Not 2: birazdan usb driver dosyasını upload edeceğim, yukarıdaki işlemleri yaparken pc yeni aygıt bulundu diye uyarı verecek, sende usb driver dosyasını gösterip yükleyeceksin

sonra sırasıyla
    fs / ifs / settings / camera klasörüne geliyoruz.

buraya kadar sorun yoksa
    bundan sonra yüklemek istediğin kamera sürümünü c:\ içine atıyoruz, far managerde sağ tarafındaki menüden kamera sürümünü nereye yüklediysen o dosyayı bulacaksın ve f5 tuşunu basıp "copy" basacaksın

işlem tamamdır, hayırlı olsun

aklıma gelen şeyler bunlar, atladığım yerler olduysa affola sorun çıkarsa bakarız çaresine,

hadi kolay gelsin

iyi geceler

• @esen38
    arkadaşım şu adresteki son sürümü indir bi sorun kalmazhttp://www.farmanager.com/download.php?l=en
  • kardeş eline saglık güzel olmuşta bence çok eksik var
    1 telefon kapatılıpmı son usp yı takıyon
    2 (fs / ifs / settings / camera klasörüne geliyoruz )nere ve nasıl geliyoruz

kardeş yaptın bir ıyılik sunu tam yap resimli bir anlatım yaparsan daha iyi anlarız bence birazda
    detaylara inersen olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

@katze
    öncelikle far manager prog. yüklüyosun
    http://plugring.farmanager.com/history/files/far170b5.exe

sonra sefp klasörünü C:\Program Files\Far\Plugins 'e kopyalıyoruz
    http://sephone.nm.ru/tools/SEFP06098.zip

şimdi usb kabloyu tele takıyoruz
    far manager prog. çalıştırıyoruz. f11 tuşunu basıp sefp'i seçiyoruz
    açılan pencereden device --> dcu-60, Speed-->921600, boot script-->k750_w800_cid36 seçiyoruz ve enter the matrix tuşunu basıyoruz
    telde "c" tuşuna basılı tutuyoruz, prog kabul ederse otomatik bağlanacaktır bundan sonra "c" tuşunu basmayı bırakabilirsin

Not 1: tel usb kabloyu taktıktan sonra açılabilir ama tekrar kapatıyoruz
    Not 2: birazdan usb driver dosyasını upload edeceğim, yukarıdaki işlemleri yaparken pc yeni aygıt bulundu diye uyarı verecek, sende usb driver dosyasını gösterip yükleyeceksin

sonra sırasıyla
    fs / ifs / settings / camera klasörüne geliyoruz.

buraya kadar sorun yoksa
    bundan sonra yüklemek istediğin kamera sürümünü c:\ içine atıyoruz, far managerde sağ tarafındaki menüden kamera sürümünü nereye yüklediysen o dosyayı bulacaksın ve f5 tuşunu basıp "copy" basacaksın

işlem tamamdır, hayırlı olsun

aklıma gelen şeyler bunlar, atladığım yerler olduysa affola sorun çıkarsa bakarız çaresine,

hadi kolay gelsin

iyi geceler

• quote:

Orjinalden alıntı: esen38

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var bir yardımcı olursanız mutluluk duyarım
    k750 çektigim resimler cok sarımsı çıkıyor neden olabilir ayarsızlıkmı

Beyaz dengesini ayarladınız mı?
  • Arkadaşlar, telefonun ne zaman üretildiğini nasıl öğreniyoruz, bilen varmı?
  • k750i yi almak istiyorum onerir miiniz?telefonun cok kotu bi yanı var mı?

ayrıca nokialara olan java oyunlar ve mig33 gibi msn programları k750i ye uyar mı?

son sorum 2 gb hafıza kartı yavaslatır mı?
  • @esen38
    kusra bakma biraz geç oldu
    http://forum.donanimhaber.com/m_8067901/mpage_1/key_/tm.htm

burada fotolu anlatım mevcut

ama telefon cid49 ise nasıl olacağını bilmiyorum, anlatılanlar cid36 için geçerli

far manager çalıştıktan sonra gerisi kolay, artık istediğini yapabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

Selamlar, gittigidiyordaki sony kartlar (25 ytl ye satılan 1gb ) sahtemi.alan arkadaş varsa memnunmu?

cevap alabilirsem sevinirim

%99 sahtedir.Sahtelerde çeşit çeşit bazıları gerçekten güzel ve hızıda gayet iyi.Ama dış kaplama malzemesinin kalitesi kötü.Kolayca kırılabiliyor onun için özenli kullanman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 10 Nisan 2007; 22:55:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep47

Arkadaşlar, telefonun ne zaman üretildiğini nasıl öğreniyoruz, bilen varmı?

Telefonun versiyonunda yazmıyor ama gününü istemiyorsan basit telefonun pil kapağını çıkar.Kapağın iç kısmına bak orada tarih yazıyor.Mesala ben telefonu Eylül 2005'te almıştım kapağındada 9.2005 yazıyor.Telefon satıcılarda hiç beklemeden elime ulaşmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockinlife

k750i yi almak istiyorum onerir miiniz?telefonun cok kotu bi yanı var mı?

ayrıca nokialara olan java oyunlar ve mig33 gibi msn programları k750i ye uyar mı?

son sorum 2 gb hafıza kartı yavaslatır mı?

*Öneririm ama joystik sorun yaşayabilirsin.Kullanımınada bağlı benim 1.5 seneyi geçti joystik daha değişmedi.Bence az daha paran varsa w810i al joystik sorunuda yaşamazsın.
    *Nokialarda olan java oyunların hemen hemen hepsini çalıştırır.Mig33te çalışıyor.
    *2gb hafıza kartında yavaşlama olmuyor hızı gayet iyi.(Yanlız çok çok fazla dosya varsa yavaşlama olması normaldir.Diğer markalardada durum aynıdır.)Telefonun menu hızıda gayet iyidir.
  • Arkadaşlar w800i telefonum var. Kulaklığımın girişindeki birkaç pin kırıldı, babamın çalıştığı fabrikada onu düzeltmeye çalışıyorlar (önceden kırılmış olan yan sanayi usb kablosunun pinlerini eklemeye çalışacaklar :D )

Benim sorum şu: NeoTech marka bir yan sanayi k750i kulaklığı gördüm. w800i'ye de uyumluymuş. Ama girişi falan sorun çıkarır mı? Yani elimde kulaklıkların orjinali var sonuçta ve bir daha orjinale para vermek istemiyorum. Ne diyorsunuz alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorkemG -- 11 Nisan 2007; 18:38:52 >
  • Arkadaşlar Sizlerin Kullandığı Kamera Versiyonu Hangisi ve O Versiyonla Çekilmiş Birde Resim Koyabilirmisiniz Ona Göre Bizde Yükleyelim...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.