Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eline saglık kardes guxel topic olmus ama bısı sorcam piyasada en ucua kaca bulurum bu telefonu?
    lutfen cvp ını yaz

• arkadaşlar yeni bir cep telefonu almayı duşunuyorum ama ben pek anlamam bu cep telefonu olayından en son 5 sene once almıştım o da kafayı yedi. duşunduğum modeller e250 yada k 750i d250 daha ucuz ondan ona daha yakınım benim için onemli olan kamera kalitesi değil mp3 ve ses kalitesi k750i nin ses kalitesi nasıl acaba iyimi? dediğim gibi pek anlamam ve kazık yeme ihtimalim çok yuksek ondan yardımcı olursanız sevinirim. birde son olarak k750i nin ortasındaki joistiği kolay bozuluyor diyolar doğrumu? şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkur ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhhre -- 16 Nisan 2007; 23:17:36 >
  • ARKADAŞLAR EN İYİ camera driver HANGİSİYDİ ? LİNK ALABİLİRMİYİM TŞK ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan_guguk

eline saglık kardes guxel topic olmus ama bısı sorcam piyasada en ucua kaca bulurum bu telefonu?
    lutfen cvp ını yaz

Herhalde en ucuz olarak hepsiburada.com da bulunuyor. Bende almayı düşünüyorum ama babam hesap numarasının verilmesinden yana değil.Bu ürünü internet üzerinden sipariş veripte teslimatta ödeme yapma gibi bi imkanımız varmı? Bende hiç anlamam bu cep telefonları olayından.

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

eline saglık kardes guxel topic olmus ama bısı sorcam piyasada en ucua kaca bulurum bu telefonu?
    lutfen cvp ını yaz

Herhalde en ucuz olarak hepsiburada.com da bulunuyor. Bende almayı düşünüyorum ama babam hesap numarasının verilmesinden yana değil.Bu ürünü internet üzerinden sipariş veripte teslimatta ödeme yapma gibi bi imkanımız varmı? Bende hiç anlamam bu cep telefonları olayından.

Arkadaşım aşağıdaki sitede kapıda ödeme seçeneği mevcut. İster peşin, ister kredi kartıyla taksitle ödüyorsun kapıda. Yalnız İstanbul'da olman şartıyla.

http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=1800077&_catId=4070

• GENPA dan peşin 355 ytl ye aldım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

lutfen cvp ını yaz

• Burasıda Ölmüş Artık Cevap Alamıyoruz Malesef ...
  • Arkadaşlar benim telefonumun sürümü R1CA021 kamera sürümüde 5.3 lakin burda ve bi kaç yerde gördüğüm örnek fotoğraflar gibi fotoğraf çekemiyorum malesef bilgisayara atınca pek tatmin edici sonuç alamıyorum ne yapmam gerektiği konusunda beni yönlendirirseniz çok memnun olurum....Teşekürler
  • arkadaşlar yokmu yardım edicek ya bi zahmet lutfen...

quote:

Orjinalden alıntı: emhhre

arkadaşlar yeni bir cep telefonu almayı duşunuyorum ama ben pek anlamam bu cep telefonu olayından en son 5 sene once almıştım o da kafayı yedi. duşunduğum modeller e250 yada k 750i d250 daha ucuz ondan ona daha yakınım benim için onemli olan kamera kalitesi değil mp3 ve ses kalitesi k750i nin ses kalitesi nasıl acaba iyimi? dediğim gibi pek anlamam ve kazık yeme ihtimalim çok yuksek ondan yardımcı olursanız sevinirim. birde son olarak k750i nin ortasındaki joistiği kolay bozuluyor diyolar doğrumu? şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkur ediyorum.
  • w800 ün foto kalitesi k750 ile aynı dimi biyerde gördümde w800 400 milyon 2.el temiz düşünüyorumda
  • ya arkadaşlar bişey sordum hiç kimseden ses çıkmıyor nasıl forum burası ya çoğunuz k750i kullanıyosunuz çok kolay bişi sordum karışık bişe deil ama kimsede ses yok....

• emre ben söliim sana k750i yi perşembeden beri kullanıyorum çok araştırdım gözüm kapalı tavsiye ederim sana ses kalitesi n73 ten bile daha ii diyenler vardı bi çok yerde 2 sinide kullanmış kişiler tek kelimeyle her açıdan mükemmel bi telefon lakin yeni aldığım için joystick bozuluyomu konusunda bişey diyemicem bu konuda şikayetçi olan 2 kişiye rastladım gerisinde hiç bashsetmediler hor kullanamdıktan sonra bi sorun olmaz kanımca
  • A.W.D oncelikle sana çok teşekkur ediyorum cevap verdiğin için. son birşey daha sorcam K750i de mp3 leri teli açmadan dinliyebiliyormuyuz. şu anda 3 model ustunde duşunuyorum samsung e250, nokia 6151 ve k750i. hangisi daha uygun olur cep telefonu piyasasından hiç anlamam ve kazık yemek istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

w800 ün foto kalitesi k750 ile aynı dimi biyerde gördümde w800 400 milyon 2.el temiz düşünüyorumda

• rica ederim emre yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bende nokia 6600 kullanıyodum dediğim gibi çok araştırdım samsungların görünüşü güzel lakin hiç bi modelinde sesle arama olmadığı için (arabanın araç kiti için gerekli bu özellik) samsungtan vazgeçtim sony ericsson aklımda yoktu baktım araştırdım forumlarda fln ve sonunda aldım çok memnunum bence ve sorduğum bi çok kişice gelmiş geçmiş en ii telefon kesinlikle başka bi telefon bakma bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: gunlerim_sensiz

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arkadaslar k750 nin en son yazılım surumu nedir acaba
    uzun suredir update yapmadım son surumun ne oldugunu ogrenmek istiyorum

bendeki surum R1DB001 ve kamerasından hiç memnun değilim
    eskisi gibi cekmiyor ve fotolarda grenlenme oldukca yuksek eskisine nazaran.

son sürüm olan r1db001 kullanıyorsunuz

Aynı sorunu bende yaşıyorum kamera eskisi gibi değil radyo eskisi kadar net çekmiyo oyun oynarken oyunda takılma oluyor acaba garantiye versem eski sürüm yüklerler mi ???

yoksa biz eski bir sürüm yükleyebilir miyiz ?? eger yapılıyorsa bunu nasıl yaparız

yardım eden ark tşk

• quote:

quote:

w800 ün foto kalitesi k750 ile aynı dimi biyerde gördümde w800 400 milyon 2.el temiz düşünüyorumda

İkisinin de kameraları aynı. Yalnız eğer renk ve dizayn önemli değilse W810'a yönelmeni öneririm. O biraz daha iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

quote:

quote:

İkisinin de kameraları aynı. Yalnız eğer renk ve dizayn önemli değilse W810'a yönelmeni öneririm. O biraz daha iyi...

w810 un artıları nedir edge dışında
    bence w800 ün tipi daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: emhhre

arkadaşlar yeni bir cep telefonu almayı duşunuyorum ama ben pek anlamam bu cep telefonu olayından en son 5 sene once almıştım o da kafayı yedi. duşunduğum modeller e250 yada k 750i d250 daha ucuz ondan ona daha yakınım benim için onemli olan kamera kalitesi değil mp3 ve ses kalitesi k750i nin ses kalitesi nasıl acaba iyimi? dediğim gibi pek anlamam ve kazık yeme ihtimalim çok yuksek ondan yardımcı olursanız sevinirim. birde son olarak k750i nin ortasındaki joistiği kolay bozuluyor diyolar doğrumu? şimdiden yardımcı olanlara çok teşekkur ediyorum.

Arkadaşım sanırım ortasındaki joystiğindeki bozulmalar k750i nin ilk ürünlerindeymiş. En son çıkan K750i lerde bu sorun ortadan kaldırılmış..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

quote:

quote:

w810 un artıları nedir edge dışında
    bence w800 ün tipi daha iyi

bence bu sefer yanılıyorsun sagolen w810i daha iyi tip olarak joystick sorunu yok artı w800i'ye göre artıları 1,9inç ekran 4gb'ta kadar hafıza desteği ekran biraz daha parlak ayrıca w810i'nin beyaz rengi var çok hoş bence

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.