Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

Arkadaşlar Bende K750i kullanıcısıyım. Daha 1 ay oldu telefonu alalı ve oldukça memnunum yalnız 1 olay var neden Mp3 dinlerken ses çok az çıkıyorda biri aradığı zaman bas bas bağırıyor bu telefon hala anlamış değilim :)

Arkadaşım ben K750i nin sesi yeterince çok çıkıyor diye biliyordum.(kendi versionunda). Ama bu ses olayı hoporlördenmi yoksa kulaklıktan mı az çıkıyor.Benim için hoporlör önemli. İlgili arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim.

K750İ'NİN SESİ AZMI ÇIKIYORRR???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsaglam

ALOG.
    SEUS UPDATE DEN TELEFONUN MODELLERİNİ GÖREBİLEN VAR Mİ?
    K750İ YOK.

baska bir model sectim usb yi takdim k750i geldi karsima
    ilginc :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

arkadaşlar siz ciddimisiniz ben vodafone bayisinden 2gb hafıza kartı aldım 55ytlye sahtemidir nasıl anlarım peki??

Ben sahtedir derken Kadıköy'de satılan 35 YTLlik Sony hafıza kartlarını kastettim. Sizinki hakkında bir şey diyemem ama gerçekten çok iyi bir fiyata almışsınız.
  • Ben 50YTL'ye 2GB SONY MS DUO aldım.(Orjinal)

Resimleri:

==K750i & W800i ciler Buraya!==

• @ Emre654

Sony Ericsson K750i'nin sesi hoperlörden ve kulaklıktan yeterince yüksek ve kaliteli çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS_85

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Arkadaşlar dün K 750 i aldım içinden 64 mb lık hafıza kartı çıktı. Hemen teknosaya gidip bi hafıza kartı alayım dedim ama fiyatları görünce geri döndüm. Fazla bişede istemiyorum 512 bana yeter. Sormak istediğim bu telefon sadece Memory Stick mi çalıştırıyo diğer markaları çalıştırır mı acaba çünkü fiyat olarak yarı yarıyada.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Telefon hafıza kartı olarak Memorystick PRO Duo desteği sunuyor. Piyasada Memorystick üreten Sony ve Sandisk olmak üzere iki büyük firma var.

Cevap için teşekkürler. O zaman Sandisk'in olanı alacaz artık diğeri pahalı.
    nefretizm kardeşimin söyledi benimde aklıma geldi bu telefona ne gibi programlar yüklenebilir acaba.

Çokta pahali değil 1GB 30 YTL ?

Hadi bea tühh. Bu fiyat doğrumu. bende bu akşam gidip Sandisk'inkini 58 ytl ye aldım Yalçınlardan Teknosada 63 tü ben de iyi aldım diyodum.

Arkadaşım üzülmene gerek yok o karta göre normal bir fiyata almışsın. Piyasada 53-55 arasında en ucuzu. Arkadaşın dediği 30 ytllik Sony ise kesin sahtedir. O fiyata bırakın Sony'i SanDisk bile bulamazsınız(Orijinalden bahsediyorum). Fakat 2. el istiyorsanız 35 ytlye bulabilirsiniz tabii.

Sahtemi? :) Sahte değilde Vergi kaçamağı desek? Made in Japonya hemde Sony. Ben Mersindeyim. O tür limanda burda olduğu için kaçak mal çok fazla gelir bizim buralara. Sahte olmadığını biliyorum.Hatta şu an zannedersem İstanbulda Doğubanktada o fiyata bulabilirsin sahte olmayanını.Özellikle Gaziantepte çok fazla Kilis üzerinden gelen o konuda hiçbir şüphem yok. Sadece Büyük firmalar oldukça yüklü bir vergi ödedikleri için böyle bir fiyata veriyorlar, ha sölemeden geçemicem 5 yılda garantili Memory kartım

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Ben 50YTL'ye 2GB SONY MS DUO aldım.(Orjinal)

Resimleri:

Katze aynen benimkide bu (; galiba bende senden fazlaya almışım ama yok 30 YTL uygundur 1 GB için:) bide gidip 4GB i sorayim oda 70 - 80 dir en fazla bir an önce edineyim (;

• quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ Emre654

Sony Ericsson K750i'nin sesi hoperlörden ve kulaklıktan yeterince yüksek ve kaliteli çıkıyor.

Katze söyle bir olay var, ilk aldığım zaman beni şasırtan şu olmuştu, Samsung D500,D600 yada Nokia 6680,6630 ile karşılaştırdım seslerini normalde Media Oynatıcı ile dinlediğim zaman çok yüksek bir ses alamadım. En sonda olmasına rağmen ses,buda benim moralimi bozmuştu. Birisi aradığı zaman ise telefon ortalığı gümbürdetiyordu. Yalnız forumdaki arkadaşların dediği gibi, EQ ayarlarını manuel olarak yaptım ve bass vurduğu zaman sesi titretmicek hale getirdim. işte o zaman beni tatmin eden bir sesle karşılaştım. Kulaklıktan çıkan sese hiçbir şekilde birşey diyemem zaten mükemmel tartışmasız. ama korktuğum acaba EQ ayarlarının seviyesi bu şekilde kalırsa ileride bir zaman hoparlöre bir zarar verirmi? aman versede 2 sene içinde verir onuda garantide hallederiz zaten. Arkadaşlar EQ ayarlarının hepsini yukarı seviyede tutun demiş forumda fakat o şekilde olunca kulağı acaip tırmalıyor. Şu an memnunum.

• Arkadaşlar birde zahmet olmazsa sizden ufak bir isteğim var. Eski Topiği çok fazla inceliyemedim,ve oradaki dosyaların çoğu Rapid olanlar silinmiş.İlgilenen bir arkadaş varsa K750i hakkında Tema,Oyun bulabileceğimiz siteleri tekrar yazarsa sevinirim
  • Buda hafıza kartım.

• bişey soracağım bu k750 acustik değişimi nasıl oluyo aynı şekilde dimi w700 ile
  • beyler w800 i telefonum war,daha tr ye gelmeden once yurtdısından gelmıstı,yanı anlayacagınız surumu baya eskı,,

bı ara guncellemeyı calıstırıodum yenı yazılım yok en guncelı sende dıodu,kı barız deıldı,,

sımdı uzun sureden sora baktım yenı surumu cıkmıs programın onu ındırdım acmıo,,,javayla ılgılı hata verıo ki yzı su:
    could'nt locate a java virtual machıne....

bı cok farklı jva yukledım ııh tınlamadı,bı bılgısı fıkrı olan war mı,,,
  • k 750 de ışığı açmanın bi kısa yolu varmı
    birde evdeki pc ye bağladığımda hafıza kartını görüyo ama işyerimdeki pc de görmüyo kartı çıkartıp takmam gerekiyo bu neden olur
    he birde ben bunu ilk şarj da 12 saat filan şarj etmedim bi sorun olurmu neden 12 saat şarj etmek gerekiyo mantığı nedir bunun?

• NE OLDU BU FORUMA YAA KİMSE CEVAP VERMİYO
  • tamam biraz geç k 750 sahibi olmuş olabilirim ama bu sessizlik 400 sayfayı devirmiş bi forum için tuhaf geliyo..
  • @ pufidik22

SE K750i'de menüden organizer'e gelerek ışık seçeneği var.
    İlk şarjın 12 saat olması gerekmiyor,telefon Lityum İyon Polimer pil kullandığından dolayı dolana kadar şarj edebiliriz.
  •  ==K750i & W800i ciler Buraya!==

•  ==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • sağol katze kardeş
  • quote:

quote:

ALOG.
    SEUS UPDATE DEN TELEFONUN MODELLERİNİ GÖREBİLEN VAR Mİ?
    K750İ YOK.

baska bir model sectim usb yi takdim k750i geldi karsima
    ilginc :)

Şimdi başka bir model seçip yaparsak oluyormu demek istiyorsun anlamadım arkadaşım. Eğer öyleyse akşam evde deneyecemde :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.