Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sağol katze kardeş

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pufidik22

k 750 de ışığı açmanın bi kısa yolu varmı
    birde evdeki pc ye bağladığımda hafıza kartını görüyo ama işyerimdeki pc de görmüyo kartı çıkartıp takmam gerekiyo bu neden olur
    he birde ben bunu ilk şarj da 12 saat filan şarj etmedim bi sorun olurmu neden 12 saat şarj etmek gerekiyo mantığı nedir bunun?

resim çekerken * (yıldız)'a basarsan ışığı açabilirsin
  • normalde el feneri olarak kullanmak için bi kısa yol yokmu mesela benim 3200 da yıldıza basınca yanıyodu hemen gerçi başka türlüde yanmıyodu onun ışığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

Arkadaşlar birde zahmet olmazsa sizden ufak bir isteğim var. Eski Topiği çok fazla inceliyemedim,ve oradaki dosyaların çoğu Rapid olanlar silinmiş.İlgilenen bir arkadaş varsa K750i hakkında Tema,Oyun bulabileceğimiz siteleri tekrar yazarsa sevinirim

Java uygulamaları ve oyunlar:www.getjar.com
    Tema, arka plan ve melodiler:www.myk750.lasyk.net

quote:

birde evdeki pc ye bağladığımda hafıza kartını görüyo ama işyerimdeki pc de görmüyo kartı çıkartıp takmam gerekiyo bu neden olur
    he birde ben bunu ilk şarj da 12 saat filan şarj etmedim bi sorun olurmu neden 12 saat şarj etmek gerekiyo mantığı nedir bunun?

Bir süre önce dizüstü bilgisayarlarda ve cep telefonlarında ''Nikel Kadmiyum'' piller kullanılıyordu. Telefonu ilk aldığımızda pili en azından 9 ile 16 saat arası şarj etmek ve pil tam olarak boşalmadan şarj etmemek zorundaydık. Eğer pili uzun şarj etmezsek ya da telefonun şarjı bitmeden pili şarj edersek ''Bellek Etkisi'' denen bir olay gerçekleşiyordu. Böylece pil şarj tutma kapasitesini yitiriyor, bekleme süresi zamanla ciddi oranda azalıyordu.

Günümüzde telefonlar ''Lityum Polimer'' ya da ''Lityum İyon'' piller kullanıyor. Nikel kadmiyum pillerde yaşanan tüm problemler bu pillerde büyük ölçüde aşılmış bir durumdadır. Telefonu ilk aldığınızda şarjı tamamen bitirip telefonu şarj edebilirsiniz. Telefonun şarjı dolunca da telefonu şarj cihazından çıkarabilirsiniz. Pil dolar dolmaz şarj aleti düşük akım göndermeye başlar. Kısacası pil dolduktan sonra telefonu hala şarj cihazında tutmanın herhangi bir anlamı bulunmuyor. Ancak pil çok uzun süre şarjda kalırsa bu sefer ''sürşarj'' dediğimiz bir olay gerçekleşir ki bu da pile zararlıdır. Pilin esas performansı göstermesi için ilk 4-5 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Nisan 2007; 11:19:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

Arkadaşlar birde zahmet olmazsa sizden ufak bir isteğim var. Eski Topiği çok fazla inceliyemedim,ve oradaki dosyaların çoğu Rapid olanlar silinmiş.İlgilenen bir arkadaş varsa K750i hakkında Tema,Oyun bulabileceğimiz siteleri tekrar yazarsa sevinirim

Java uygulamaları ve oyunlar:www.getjar.com
    Tema, arka plan ve melodiler:www.myk750.lasyk.net

quote:

Bir süre önce dizüstü bilgisayarlarda ve cep telefonlarında ''Nikel Kadmiyum'' piller kullanılıyordu. Telefonu ilk aldığımızda pili en azından 9 ile 16 saat arası şarj etmek ve pil tam olarak boşalmadan şarj etmemek zorundaydık. Eğer pili uzun şarj etmezsek ya da telefonun şarjı bitmeden pili şarj edersek ''Bellek Etkisi'' denen bir olay gerçekleşiyordu. Böylece pil şarj tutma kapasitesini yitiriyor, bekleme süresi zamanla ciddi oranda azalıyordu.

Günümüzde telefonlar ''Lityum Polimer'' ya da ''Lityum İyon'' piller kullanıyor. Nikel kadmiyum pillerde yaşanan tüm problemler bu pillerde büyük ölçüde aşılmış bir durumdadır. Telefonu ilk aldığınızda şarjı tamamen bitirip telefonu şarj edebilirsiniz. Telefonun şarjı dolunca da telefonu şarj cihazından çıkarabilirsiniz. Pil dolar dolmaz şarj aleti düşük akım göndermeye başlar. Kısacası pil dolduktan sonra telefonu hala şarj cihazında tutmanın herhangi bir anlamı bulunmuyor. Ancak pil çok uzun süre şarjda kalırsa bu sefer ''sürşarj'' dediğimiz bir olay gerçekleşir ki bu da pile zararlıdır. Pilin esas performansı göstermesi için ilk 4-5 şarjı pili tam boşaltıp yapmanızı tavsiye ederim.

abicim bu pil olayı hakkında hatta konu açıldı bende dedim ilk alındığında çok şarj etmek lazım ama millet dedi işte gerek yok zaten dolduktan sonra kesiyo elektriği felan anlamadım bu işi tam

bide k750 acustik atacaktım ne alakaysa tel çöktü garantiye verecek arkadaşın eniştesi bugun yaparlar dimi

• quote:

abicim bu pil olayı hakkında hatta konu açıldı bende dedim ilk alındığında çok şarj etmek lazım ama millet dedi işte gerek yok zaten dolduktan sonra kesiyo elektriği felan anlamadım bu işi tam

SE W810i'nin kullanma kılavuzunda dahi yaklaşık 2.5 saatlik bir şarjın yeterli olacağı belirtilmiş. Bu değer elbette telefondan telefona değişiklik gösterecektir. Ancak telefonu 9-16 saat arasında kesinlikle şarj etmiyoruz.
  • o zaman bilgisayara bağladığımızda veri alışverişi yaparken şarj olmasınında bi sakıncası yoktur
  • quote:

o zaman bilgisayara bağladığımızda veri alışverişi yaparken şarj olmasınında bi sakıncası yoktur

USB üzerinden telefona düşük akım gönderildiği için problem olmayacaktır.
  • ne güzel yaa bütün sorularıma burda cevap bulabiliyorum iyiki varsınız arkadaşlar. burdan öğrendiğimi o kadar telefoncu gezdim hiçbirinden öğenemedim. dahası bende bi beyaz eşya bayiisinde çalışıyorum az sayıda da olsa telefon satışımızda var bizim satıştaki arkadaşlarada tiyolar veriyorum burdan öğrendiklerimle
  • quote:

ne güzel yaa bütün sorularıma burda cevap bulabiliyorum iyiki varsınız arkadaşlar. burdan öğrendiğimi o kadar telefoncu gezdim hiçbirinden öğenemedim. dahası bende bi beyaz eşya bayiisinde çalışıyorum az sayıda da olsa telefon satışımızda var bizim satıştaki arkadaşlarada tiyolar veriyorum burdan öğrendiklerimle

• Sizler için bir iç mekan fotosu çektim.

==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Sizler için bir iç mekan fotosu çektim.

güssel resım katze

• @ thompson

Teşekkür ederim.

• Çok güneş olduğu için çiçek parlamış.

• Bu makro en beğendiğim makrolardan biri.

• güzel resimler bu makroyu nasıl kullanıyoduk
    hala tam öğrenemdim o yeşil kutucuk bazen çıkıyo bazen çıkmıyo acaba çokmu yakın tutuyorum yada çokmu uzak yani bunun ortalam ne kadar olması gerekiyo
  • Makroyu kullanabilmek için uzaklık en az 9-10cm olmalıdır.
  • peki en fazla ne kadar olmalı
  • En fazla 30-35 olmalı sanırım.
  • peki iki kere mi basmamız gerkiyo nasıl çıkacak o yeşil kutucuk
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.