Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce deklanşör tuşuna yarım basıyoruz(netleme yapıyor),daha sonra sana sesli uyarı verecek yada yeşil ışık yandığında deklanşöre tam basıp fotoğrafı çekiyoruz bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: castbreeder

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Nasıl yükleyebilirim far managerla anlatırmısınız?

Anlatması uzun Far Managerla ilgili topiclere bak ve far manager kullanmasını öğren..Ben sana telefona atacağın camdriverları veriyorum.
    -->camdrvZUZA3.zip<--
    -->camdrv8.53.zip<--

arkadaşım öncelikle selamlar bu camdriverlri r1aa008 sürümünde kullanabiliyormuyuz ve bunların hangisinde fotograf çekerken flash otomatik patlıyo

• Bütün firmware sürümlerinde kullanılabiliyor.
  • teşekkürler ama hangisinde otomatik flash patlaması oluyor
  • aa otomatik flash nasıl oluy nasıl yapcaz
  • bizde onu soruyozz seustan update etmeden önce bunu yapıyordu w800im.ama updateden sonra bu özellik gitti acaba camera driverlerini değiştirince geriye gelirmi
  •  ==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • yokmu fotograf çekerken otomatik flashı çalıştırmayı bilen
  • güzel resim katze
    ağaç güzel hava güzel k 750 ylemi çektin
  • Evet K750i ile çektim 30dk. önce.
  • hangi camdriveri kullanıyorsun acaba birde çekim yaparken flash açılıp kapanıyormu
  • Kamera sürümüm 5.3,malesef flaş sürekli yanıyor.(biraz önceki resim flaş açık vaziyette çekilmiştir)
  • ee benim telefonum işte
  • sağol üstadım acaba hangi sürümde flash tam çekim esnasında yani fotograf makinelerindeki gibi açılıp kapanıyor bilgin varmı acaba
  • Sanırım hiçbirinde flaş yanıp sönmüyor.
  • kendimi sokaklara atıp fotoğraf çekesim geldi yaa
    olmaz ki böylede yapılmazki dışarı çıkabilen var çıkamayan var (mesela ben:( )
    k 750 si olan var olmayan var
  • beyler k750 ye yüklerken acustik ne alaka ise tel çömktü ama kimse yardım etmedi ben geceleri bile millete yardım etmeye çalışıyorum 3 yere yazdım yardım eden var mı diye kimse bana cevap vermedi
  • quote:

kendimi sokaklara atıp fotoğraf çekesim geldi yaa
    olmaz ki böylede yapılmazki dışarı çıkabilen var çıkamayan var (mesela ben:( )
    k 750 si olan var olmayan var

Evet çok haklısın.
  • yaa kardeş valla anlasam olacam yardımcı ama anlamıyom ki
  • Sony Ericsson K750i, W800i vb telefonlarda kullanılan çift led flaşın çalışma prensibi dijital kameraların flaşlarıyla aynı değildir. Dijital kameralarda xenon flaş kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Nisan 2007; 18:27:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.