Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Peki Nokia N70,N90,N73?

Bu telefonlar da led flaş kullanıyor. Ancak fotoğraf çekimi esnasında led flaş aniden yanıyor ve sönüyor.
  • yalnız bizim teller için xenon flaş takılıyor ek olarak tabi ek masraf
  • BENİM CANIM K 750 İM BÖYLEDE GÜZEL ÇEKİYO FLASHA FİLAN GEREK YOK
  • Update
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockcı

yalnız bizim teller için xenon flaş takılıyor ek olarak tabi ek masraf

bana biraz açar mısın peki yani kaç paraya mal oluyo teli değiştiremezsem o zman böle şeyler yapmam lazım yoksa ben 1 ay daha sabredemem
  • MXE-60 Xenon flaş sanırım 30YTL falan daha ucuzda olabilir.
  • Arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında w800i joystiği nerden bulabilirim ? Almış olan var mı? Benim turuncu plastik kayboldu,bu sebeple joystiği değiştirmektense yeni joystiğin plastiğini çıkarıp orjinal joystiğe yapıştırmayı düşünüyorum da.
  • quote:

MXE-60 Xenon flaş sanırım 30YTL falan daha ucuzda olabilir.

anlamadım o w700 e de oluyo dimi çıkarıyolar yerine bunu takıyolar doğru mu peki yazılım felan atmak gerekiyomu
  •  ==K750i & W800i ciler Buraya!==

Flaş için yazılım gerekmiyor.Sony Ericsson W700i ilede uyumludur.
  •  ==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • Buda kutudaki hali.

==K750i & W800i ciler Buraya!==
  • MERHABA ARKADASLAR BENDE K750İ KERVANINA KATILDIM.TELEFONUMUN SURUMU RN035 KAMRE SURUMU 4.5 CDA102337/7 emea7 .çerik surumu pa19 SIZCE BU SURUM NASIL?EGER IYI DEGILSE EN SURUMU NEREDEN VE NASIL YUKLERIM RESIMLI OLARAK ACIKLAYABILIRIMISINIZ?YUKLEMEK ICIN GEREKLI PROGRAMLARI NEREDEN INDIREBILIRIM?AYRICA TELEFONU W800İ YAZILIMINA YUKSELTMEMEI ONERIRMISINIZ?EGER ONERIRSENIZ BUNU NERDEN VE NASIL YUKLEYEBILIRIM?TESEKKURLER
  • Öncelikle telefonun hayırlı olsun.Sürümlerle aram iyi olmadığı için hakkında yorum yapamayacağım.SE K750i'yi W800İ'ye çevirmemeni tavsiye ederim,ileriki vadede sorunlar çıkarabiliyor.
  • NASIL SORUNLAR CIKABILIYOR?AYRICA W800İ YAZILIMI YUKLEMDEN TELEFONUMU WALKMAN TELEFONOLARAK KULLABILIYORMUYUM?
  • Ne tür sorunlar olduğunu tam olarak bilmiyorum.SE W800i yazılımı yüklemeden malesef Walkman olarak kullanılamıyor.

Not: Forumda W800i yazılımı yükleyipte kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsin.
  • quote:

Ne tür sorunlar olduğunu tam olarak bilmiyorum.SE W800i yazılımı yüklemeden malesef Walkman olarak kullanılamıyor.

Not: Forumda W800i yazılımı yükleyipte kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsin.

Arkadaşım telefon da walkman sürümü olunca ne değişiyor.Yani walkman ve düz mp3 çalan bir telefon arasında ne gibi farklar var biraz açarmısın?
  • WALKMAN YAZILIMI YUKLENINCE TELEFONU ACARKEN WALMAN MODUNDA ACABILIYORSUNUZ.YANI SEBEKE CEKMEDEN NORMAL WALKMAN KULLANIR GIBI TELEFONDA MP3 DINLEYEBILIYORSUNUZ.AYRIA RAKADASLAR BENIM TELEFONUN SURUMUYLE ILGILI YORUM YAPCAK VE BANA YARDIMCI OLACAK ARKADAS YOKMUU?
  • Öncelikle telefonu Walkman yaparsak uçuş modundada müzik dinleyebiliriz(30 saat).Onun dışında Walkman Player ile SE K750i'deki medya oynatıcının performansı tamamen aynı fakat Walkman Player görsellik açısından daha iyidir bunun dışında sağladığı avantaj veya dezavantaj yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Peki Nokia N70,N90,N73?

Bu telefonlar da led flaş kullanıyor. Ancak fotoğraf çekimi esnasında led flaş aniden yanıyor ve sönüyor.

w800i me seustan update yapmadan önce benimkide aynı şekildeydi
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.