Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: haylazwelet

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Peki Nokia N70,N90,N73?

Bu telefonlar da led flaş kullanıyor. Ancak fotoğraf çekimi esnasında led flaş aniden yanıyor ve sönüyor.

w800i me seustan update yapmadan önce benimkide aynı şekildeydi

Sony Ericsson W800i'nin tüm sürümlerinde fotoğrafı çekmeden önce led flaşı açmak durumundaydık. (Led flaş yalnızca ortamı aydınlatmakta kullanılıyor ve sürekli yanık kalıyor) Fotoğrafı çekmeden çok kısa süre önce flaşın parlaklığı aniden artıyor ve fotoğraf çekiliyordu.

• quote:

==K750i & W800i ciler Buraya!==

Flaş için yazılım gerekmiyor.Sony Ericsson W700i ilede uyumludur.

ben büyük bi gaf yaptım sanıyorumki kameranın üstündeki flash değişiyo teşekkür ederim bunun o olduğunu bilmiyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

ben büyük bi gaf yaptım sanıyorumki kameranın üstündeki flash değişiyo teşekkür ederim bunun o olduğunu bilmiyodum

İlahi
  • peki arkadaşlar w800i için güncel versiyon nedir seusta r1aa008 yükleniyor şu anda başka bir yolu varmı acaba versiyon yüklemenin (not:ücretsiz olacak:D)
  • Arkadaşlar bu opera mini nedir ne işe yarar.
  • internet explorer tarzı bişey;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar bu opera mini nedir ne işe yarar.

Opera Mini bir internet tarayıcısıdır. Opera Mini sayesinde HTML destekli internet sitelerine ekonomik ve hızlı bir şekilde girebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

Flaş için yazılım gerekmiyor.Sony Ericsson W700i ilede uyumludur.

işte sagolen bu xenon ile daha başarılı fotolar çekilebiliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Arkadaşlar bu opera mini nedir ne işe yarar.

Opera Mini bir internet tarayıcısıdır. Opera Mini sayesinde HTML destekli internet sitelerine ekonomik ve hızlı bir şekilde girebilirsin.

teşekkürler dostlarım cevaplar için. telefondan nete girmem artık zaten 18 saat bilgisayarın başındayım. bana yaramaz yani opera
  • arkadaşlar mrb bende yenilerdenim.ekrandaki operatör yazısını kaldırmak istiyorum ne yapmalıyım.tşkr.

• tema yapan programlarla arkaplanın rengiyle aynı yaparsan olabilir fakat d600 deki gibi transparan oluyor mu bilmiyorum
  • Arkadaşlar bende K750 veya W800 den birini düşünüyorum ama bi türlü karar veremedim W800, k750 ye o fiyat farkına karşın sadece müzik dinlerken görsellik sağlıyıp seste fark sağlamıyosa alınmaz bu telefon.6233 le kıyaslasak nasıl bu aletler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 22 Nisan 2007; 19:58:56 >
  • SE K750i için hangi sürüm daha iyi bendeki R1CA021.Bu sürümden daha iyi olanı varmıdır?(Müzik,hız,kamera olarak)
  • @ 58_transporter_58

SE K750i ve W800i,Nokia 6233 ile kulaklık sesi yaklaşık olarak aynıdır.Nokia 6233'ün hoperlör sesi çok daha yüksek ve kaliteli(Piyasanın en iyisi).Nokia 6233'te stereo(çift) hoperlör,SE K750i,W800i'de ise mono(tek)hoperlör bulunur.
  • SE K750i için en iyi sürüm nedir acaba?(Müzik,hız,kamera bakımından)
  • aramızda k750i'sinin kamera koruma kapağındaki çizikler nedenliyle kasa değiştiren birisi var mı?ne kadar patlar..
  • Netteki arastirmalarimda En iyi kamera driver sürümü
    8.54 oldugu yaziyor
    bu kameraya nasıl hangi program ile upgrade edilebilir?
    ilgili bir site buldum gece cekimlerine bakarsaniz etkilenceksiniz sizde.
    http://chengrongblog.blogspot.com/
  • arkadaşlar ben telefonumdan memnundum,ama artık resim çekemez oldum nedeni ise çektiği resimler kayık cıkıyor ekran bozuk gıbı oluyor bazı resımlerde telefonda normal gözüküyor bılgısayara attıgımda görüntülenemıyor,nedenı nedır acaba teknık servıse götürmedım de hıc garantım varken,
    hiç güncelleme yapmadım yanı aldıgım gıbı orjinal ne yapmalıyım
  • @ fsaglam

Hakikaten çok güzel bir sürümmüş.(Ah birde yükleyebilsem)
  • far manager denen şeyle yüklendiğini buldum :)
    ancak lanet şey bağlanmıyor benim tele
    cid49 oldugundan mı ne?
    sinir küpü oldum aksam aksam :(
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.