Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar malum K750 telefonunu hepiniz biliyorsunuz. Benim sorum 350 ytl civarında bugün k 750 mi almak mantıklı yoksa,aynı fiyat aralığında farklı bir teli mi önerirsiniz?
    k750 deki özellikler hala bir çok telefonda yok ve beklentilerimi karşılıyor ancak eski bir model olması, hediye hafıza kartının az olması,video çekiminin çok iyi olmaması ve kulaklığının w serisine göre daha az iyi olması beni düşündürüyor.
    Sizler ne dersiniz? Bu fiyata k 750 mi alınır,yoksa daha iyi özelliklerde daha iyi bir tel mi önerirsiniz?
  • ya benim telefon cok eski ve surumude baya eski ama ne zaman updte denesem son surum sende yuklu diyor\nedendir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

Bir de buraya sorayım dedim:

Arkadaşlar malum K750 telefonunu hepiniz biliyorsunuz. Benim sorum 350 ytl civarında bugün k 750 mi almak mantıklı yoksa,aynı fiyat aralığında farklı bir teli mi önerirsiniz?
    k750 deki özellikler hala bir çok telefonda yok ve beklentilerimi karşılıyor ancak eski bir model olması, hediye hafıza kartının az olması,video çekiminin çok iyi olmaması ve kulaklığının w serisine göre daha az iyi olması beni düşündürüyor.
    Sizler ne dersiniz? Bu fiyata k 750 mi alınır,yoksa daha iyi özelliklerde daha iyi bir tel mi önerirsiniz?

Ben de 350YTL ye aldım. Bu fiyata daha iyisi yok gördüğüm kadarıyla.
  • arkadaşlar ben telefonumdan memnundum,ama artık resim çekemez oldum nedeni ise çektiği resimler kayık cıkıyor ekran bozuk gıbı oluyor bazı resımlerde telefonda normal gözüküyor bılgısayara attıgımda görüntülenemıyor,nedenı nedır acaba teknık servıse götürmedım de hıc garantım varken,
    hiç güncelleme yapmadım yanı aldıgım gıbı orjinal ne yapmalıyım

yazmıştım kimse cevap vermemiş,yardımcı olabilecek yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTiLuX

Dostlar Mp4 filmlerimi telefonda izleme imkanım var mı acaba. Varsa nasıl izlicem denedim ama açamadım.

Telefon MPEG4 ve 3GP uzantılı video dosyalarını destekliyor. Ancak çözünürlük maksimum 176x144 piksel olmalıdır. Videoyu Imtoo MPEG Encoder gibi programlarla çevirebilirsin.

Bi film uper'ı olarak Mpeg encoder hiç aklıma gelmemişti hemen denicem saol akıl için. eğer becerirsem size yüzlerce film sunumum olur.

Bide sormak istediğim bişey daha var diğer arkadaşlardada mı böyle oluyor bilmiyorum ama USB den şarj olurken benim tel tam dolmuyor 6 saattir takılı ama hala dolmadı hatta bi bakıyorum şarjı azalıyo bi artıyor %90 daha geçemedi. Telde sorun mu var acaba ki

• birkaç şarjdan sonra %100 oluyo bende çok endişelenmiştim ilk başlarda ama merak etme
  • USB Girişinden Tam Şarj Olmuyor ...
  • bizim k 750 lerde wma dosyalarını çalamıyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pufidik22

bizim k 750 lerde wma dosyalarını çalamıyormuyuz?

Malesef Çalamıyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper -- 26 Nisan 2007; 12:46:36 >
  • hadi yaa tüh
    bende günlerdir diyorum bu şarkılar neden bi şekil görünüyo neyse dönüştürürüz artık yapacak bişey yok :(
  • arkadaşlar virüs programı var mı k750i için gerekli midir
  • bence gereksizdir java platformuna zarar veremez virus
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut_10

arkadaşlar virüs programı var mı k750i için gerekli midir

Java için bir virüs olmadığından kimsenin bir anti virüs programı yazdığını sanmıyorum.
  • k750lilere kilit kodu koyabiliyomuyuz?

hani şu nokialarda tuş kilidi devreye girince olan şey.. bi şifre yazmanız gerekiyo telefonu açmak için

böyle bi imkanımız varmı k750de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

k750lilere kilit kodu koyabiliyomuyuz?

hani şu nokialarda tuş kilidi devreye girince olan şey.. bi şifre yazmanız gerekiyo telefonu açmak için

böyle bi imkanımız varmı k750de?

Telefonda böyle bir özellik bulunmuyor.

quote:

arkadaşlar virüs programı var mı k750i için gerekli midir

Telefon için anti-virüs problemi mevcut değildir. Telefondaki virüslü dosyanın silinmesi durumunda problem çözülecektir.
  • dün akşam hepsiburada.com dan k750i telefonum geldi. ilk sarj nedeniyle dün sarjda kaldı inceleyemedim. işten eve gidince kurcalayacağım bakalım. mevcutta 1gb lık hafıza kartım vardı. hemen taktım telefona. mp3 dinlerken son sesinde dış ses bana biraz düşük geldi. işyerinde aynı model arkadaşımda var onda ses daha yüksek çıkıyor. hemen mpeg encoder edindim ve herşey hazır. artık video clipleri ceptende izleyeceğim. eve bir gidelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPAK

dün akşam hepsiburada.com dan k750i telefonum geldi. ilk sarj nedeniyle dün sarjda kaldı inceleyemedim. işten eve gidince kurcalayacağım bakalım. mevcutta 1gb lık hafıza kartım vardı. hemen taktım telefona. mp3 dinlerken son sesinde dış ses bana biraz düşük geldi. işyerinde aynı model arkadaşımda var onda ses daha yüksek çıkıyor. hemen mpeg encoder edindim ve herşey hazır. artık video clipleri ceptende izleyeceğim. eve bir gidelim.

ekolayzır ayarları ile oynayarak daha yüksek ses elde edebilirsin
  • Arkadaşlar bende iki gün önce hepsiburada dan k750 aldım. Telefonun tuş takımı ve josticiği hoşuma gitmedi ama bişi olursa da garantisi var. Benim sorunum telefon kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor. Mp3 dinlerken genellikle oluyor. Bir de usb den data alışverişi yaparken. Bunun nedeni nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trust_fox

Arkadaşlar bende iki gün önce hepsiburada dan k750 aldım. Telefonun tuş takımı ve josticiği hoşuma gitmedi ama bişi olursa da garantisi var. Benim sorunum telefon kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor. Mp3 dinlerken genellikle oluyor. Bir de usb den data alışverişi yaparken. Bunun nedeni nedir?

mp3 ün yazılar çan çin çon gibi mi yazıyor ? öyleyse ondardır
    mp3leri atmadan önce sağ tıklayıp özellikler deyip özetten başlık yazacaksın öyle atacaksın tel.a
    bu şekilde problemin olmaz ;)
  • bir tanesi o dediğin tarzda yazıyor. Ama usb den dosya atarken kopma oluo yeniden başlıo.Sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar telefonu görmüo. Hepsi o mp3 yüzündenmidir.

O mp3 ü silmeme rağmen sorun devam ediyor. Media player a girince müzikler diyorum okla yukarı tuşuna basınca yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust_fox -- 26 Nisan 2007; 18:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.