Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.bende k 750 mi w 800 yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bi fikrim yok yardımcı olabilirmisiniz
  • arkadaşlar kimse uyokmu yardımcı olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşlar sadece k750-w800 tema,oyun,program,video,e-book,hid files 'ın paylaşıldığı bir topik var mı? Şimdi o paylaşımları ayrı bir topikte yaparsak içinde soruların olmadığı sadece paylaşımların olduğu temiz bir topiğimiz olur.

Bir de k750 3d oyunları çalıştırıyor mu?

Java uygulamaları ve oyun:www.getjar.com
    Tema ve arka plan:www.myk750.lasyk.net

Telefon 3D oyunları çalıştırıyor.

• www.myk750.lasyk.net ya bu siteye bakıca k750i için programlar var afedersiniz ama wireless18 tam olarak ne işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 29 Nisan 2007; 16:02:55 >
  • Knight,
    Öncelikle cevabın için teşekkürler.Benim sorum acaba forumdonanimhaber'de k750 için sadece tema,oyun,program,video,e-book,hid files 'ın paylaşıldığı bir topiğin olup olmadığıydı ama bunu derken java paylaşımlarının olduğu bir topik gördüm. İsteyen arkadaşlar için:
    http://forum.donanimhaber.com/m_7962583/mpage_23/key_//tm.htm#13914694

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 30 Nisan 2007; 9:19:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deep47

quote:

Orjinalden alıntı: castbreeder

Telefonun versiyonunda yazmıyor ama gününü istemiyorsan basit telefonun pil kapağını çıkar.Kapağın iç kısmına bak orada tarih yazıyor.Mesala ben telefonu Eylül 2005'te almıştım kapağındada 9.2005 yazıyor.Telefon satıcılarda hiç beklemeden elime ulaşmış

Sağolasın castbreeder, benimki 2006 week 46 (Ekim sanırım). Joistiki 1,5 sene problemsiz kullanmışsın, periyodik olarak temizliyormuydun?

Biraz geç oldu ama kusura bakma sorun gözümden kaçmış.Gerçi şu ana kadar joystikte 1-2 kere ufak problemler olmuştu ama şu an sorunsuz kullanıyorum. Evet temizliyorum.Zaten kısa zamanda toz kapıyor.Görüntü hoşuma gitmediği için bende temizliyorum.

• benim kapakta yazmıyo
    sadece SXK109 6129 R38 BSBJ K645 gibi bişey yazıyo

yanlış yeremi bakıyorum acaba kapaı çıkarttım iç kısmında mürekkepli bi yazı
  • arkadaslar sürümü nasil ogrenecez aradım ama bulamadım bu arada yeni uye oldum selamlar herkese
  • merhaba arkadaşlar, Geçen hafta k750i aldım; Ama pek uğurlu gelmedi herhalde, bugün teneffüse çıkarken(ben öğretmenim de) arkadan koşarak gelen bir öğrenci elimdeki telefona çarpıp düşürdü. Tlefonda herhangi bir sorun görünmüyordu. fakat daha sonra şebekenin olmadığını farkettim ve o zaman 2-3 defa şebeke çok kısa süreliğine gelip gitti. Telefonu kangurumdan almıştım, burada(Antep) ilgili servis yokmuş, yani servis olayı bayağı uğraştıracak. Telefon konusunda deneyimsizim, bu nedenle telefondaki sorun ve yapabileceklerim konusunda aydınlatırsanız çok sevinirim.
    Şimdiden herkese teşekkürler.
  • Saol kardes rahatladım en azından sorun bende diil. Aptal se nolcak koydugu programa bak insan bi test eder de koyar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhaktan

arkadaslar sürümü nasil ogrenecez aradım ama bulamadım bu arada yeni uye oldum selamlar herkese

Joyistik İle Sağ Sonra * Sol Sol * Sol * Yani "> * < < * < *
  • quote:

Orjinalden alıntı: pufidik22

benim kapakta yazmıyo
    sadece SXK109 6129 R38 BSBJ K645 gibi bişey yazıyo

yanlış yeremi bakıyorum acaba kapaı çıkarttım iç kısmında mürekkepli bi yazı

Benimkin de de benzer bir şey yazıyor ve nedense tarih gibi bir şey göremiyorum. Bir de k750 lierin hepsinin kutusunda made in china mı yazıyor yoksa başka üretim yeri yazanlarda var mı? Bunu bir sorun yaratacağından değil merak ettiğimden soruyorum.

Bugün itibariyle 2 yıl önceden almayı düşündüğüm fakat ancak kısmet olan k750i miwww.ereyon.com.tr den 349 ytl'ye 3 taksite aldım.(şimdi euro'daki artıştan dolayı 350 olmuş,ancak yine en ucuzu orası) İyi bir site,tavsiye ederim. En azından benim üründe bir sorun çıkmadı ve genpa-kvk garantili bir telefon gönderdiler. Ancak paralel ithalat ürünler de satıyorlar dikkat(Bunu da belirtiyorlar)

Versiyonu R1CA021 ve kamera sürümü 5.3! sanırım bu sondan bir önceki ve en iyi sürüm olarak anılıyor.

Telefonu zaten çok iyi tanıdığım için pek yabancılık çekmedim ve ilk izlenimlerim beklentilerimin üstünde. Bu fiyata bu üründen daha iyisi yok arkadaşlar. Parası olan w810 da alabilir ama bu telefon bana yetecek şimdilik. Sadece bir hafıza kartı alacağım o da belli bir zaman sonra. Daha sonra bazı paylaşımlarım olacak. Şimdilik biraz telefonu tanıyıp,tadını çıkarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 30 Nisan 2007; 22:48:03 >

• ben de dün k700'den k750e geçtim... menüler hemen hemen aynı zaten. 350ytl ile performans/fiyat oranında benim için açık ara önde, üstelik tipi çok güzel...

2yıl önce 800ytl idi, ne güzel diodum şimdi alabildik sony ericsson alacaklar telefonun ilk çıkışından sonra 6ay beklerse fiyat bayaa düşüo zaten, 1yılı geçtikten sonra taban fiyatına yaklaşıyor
  • selamlar
    k750i telefonda bir uzun bir video seyrederken örneğin 20 dk ileriye saracağım bir program varmı. içindeki video oynatıcıyla zor oluyor.

direk dakika yazılan bir program biliyormusunuz.

herkese kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

k750i en son sürüm nedir?

bana hangi sürümü önerebilirsiniz?

1 mayıs itibarıyla serviste güncellettim K 750i'nin sürümünü.
    şu an bendeki sürüm : R1DB001
    bu yazılımın kamera sürümü de 5.3
    cihazda benim farkettiğim tek değişiklik evvelden şebeke full bile çekse GPRS olmayan durumlar oluyordu.
    Ancak şu an telefon ne kadar güçlü çekerse çeksin GPRS de oluyor.
    (sinyal gücünü gösteren simgenin üzerindeki mavi üçgenin dolu olmasından bahsediyorum. Yanlış anlaşılmmasın...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinnn

quote:

Orjinalden alıntı: AltınYumruk

k750i en son sürüm nedir?

bana hangi sürümü önerebilirsiniz?

1 mayıs itibarıyla serviste güncellettim K 750i'nin sürümünü.
    şu an bendeki sürüm : R1DB001
    bu yazılımın kamera sürümü de 5.3
    cihazda benim farkettiğim tek değişiklik evvelden şebeke full bile çekse GPRS olmayan durumlar oluyordu.
    Ancak şu an telefon ne kadar güçlü çekerse çeksin GPRS de oluyor.
    (sinyal gücünü gösteren simgenin üzerindeki mavi üçgenin dolu olmasından bahsediyorum. Yanlış anlaşılmmasın...)

benim k750i de garatiye gitmişti 2 hafta önce geldiğinde sürüm : R1DB001
    kamera sürümü de 5.3 olarak geldi ama şimdi radyo kötü çekio ve telefonda donmalar oluyo ben bir önceki sürüme geri dönmek istiyom bunu nasıl yapabilirim

yardım eden ark tşk

• k750i kullanıyorum yeni aldım

sms'leri sim hafızasına kaydediyor ve hemen doluyor telefon hafızasına alabileceğim bir ayar göremedim ne biçim iş bu?
  • Ha bir de ilk aldığımda 12 saat şarjda kalması lazım dedi bayan taktım ama hemen doldu hızlı şarjla %100 olunca ben yine de bekledim öyle dedi 6 saat falan kaldı en az şarjda ama çabuk bitti bataryası ilk günden ya müzik falan pek dinlemedim yani 1günde bitti hemen
  • Telefonu 6 veya 12 saat şarj etmek gereksiz,çünkü telefon Lityum İyon Polimer pil kullanıyor.Ayrıca ilk günden pilin çabuk bitmesi normaldir,pil ilerleyen günlerde tam performansını gösterecektir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.