Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: trust_fox

bir tanesi o dediğin tarzda yazıyor. Ama usb den dosya atarken kopma oluo yeniden başlıo.Sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar telefonu görmüo. Hepsi o mp3 yüzündenmidir.

O mp3 ü silmeme rağmen sorun devam ediyor. Media player a girince müzikler diyorum okla yukarı tuşuna basınca yeniden başlıyor.

versiyondan yapıyor olabililir r1n0035 miydi öle bir versiyonda bu hatayı yapıyor
  • merhaba arkadaslar bende k750 telefon vardı.zılımla bunuw800i ye çevırdım.sıze sormak ıstedıgım telfonu walkman modunda atıgımızda telefonun dıger ozellıklerınden faydalanabılıyormuyuz?yanı foto cekme rady vs.eger yaralanıyorsak bunu nasıl yapıyoruz?ve w800e uyumu am surum programları nerden bulabılırım.tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRT_60

quote:

Orjinalden alıntı: trust_fox

Arkadaşlar bende iki gün önce hepsiburada dan k750 aldım. Telefonun tuş takımı ve josticiği hoşuma gitmedi ama bişi olursa da garantisi var. Benim sorunum telefon kendi kendine kapanıp yeniden başlıyor. Mp3 dinlerken genellikle oluyor. Bir de usb den data alışverişi yaparken. Bunun nedeni nedir?

mp3 ün yazılar çan çin çon gibi mi yazıyor ? öyleyse ondardır
    mp3leri atmadan önce sağ tıklayıp özellikler deyip özetten başlık yazacaksın öyle atacaksın tel.a
    bu şekilde problemin olmaz ;)

Sanırım oldu bu sefer. Dosya aktarımında hata vermemeye başladı. Teldeki reset de ortadan kalktı. Sağolasın. Sanırım düzeldi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ALPAK

dün akşam hepsiburada.com dan k750i telefonum geldi. ilk sarj nedeniyle dün sarjda kaldı inceleyemedim. işten eve gidince kurcalayacağım bakalım. mevcutta 1gb lık hafıza kartım vardı. hemen taktım telefona. mp3 dinlerken son sesinde dış ses bana biraz düşük geldi. işyerinde aynı model arkadaşımda var onda ses daha yüksek çıkıyor. hemen mpeg encoder edindim ve herşey hazır. artık video clipleri ceptende izleyeceğim. eve bir gidelim.

Equalizer ayarlarını yaptın mı? Firmware sürümleri arasında ses yüksekliği farkları bulunabilir.

quote:

merhaba arkadaslar bende k750 telefon vardı.zılımla bunuw800i ye çevırdım.sıze sormak ıstedıgım telfonu walkman modunda atıgımızda telefonun dıger ozellıklerınden faydalanabılıyormuyuz?yanı foto cekme rady vs.eger yaralanıyorsak bunu nasıl yapıyoruz?ve w800e uyumu am surum programları nerden bulabılırım.tesekkurler

Walkman modunda yalnızca müzik dinleyebilir ve video izleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 28 Nisan 2007; 12:36:11 >

• Arkadaşlar telefonda enteresan programlarla enteresan işler yapmak hoşuma gidiyor K750i ustaları bilirler ellerinde bu ütr programları olan arkadaşlar bizlerle paylaşsa güzel olur.

Mesala arabanın kapılarını telden açsak ne süper olur veya müzik setini kontrol etsek (arabaya bişe takmamız gerekir herhalde) çok mu abarttım yoksa
  • arkadaşlar yaf telefonda videolarda var gözüken dosyalarımı usb ile bağladığımda bilgisayarda göremiyorum.bu sorun sadece videolar için geçerli diğer dosyalar gözüküyor.telefonum k750i.sony ericsson call center'ı aradım..videoların bilgisayarda gözükmesi için hafıza kartında kayıtlı olması gerekiyormuş.

bu arada telefonun hafızasına direkt nasıl bağlanır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omegama -- 27 Nisan 2007; 15:18:08 >
  • k750i de kullanıcı datalarını okumak isteyen programlar var. sürekli soruyo izin vermek istiyormusunuz diye. buna toptan izin vermek var mı bidaha sormaması için..?
  • @..Knight..
    mega bass ta ekolayzır ayarı. kulaklıkta ses çok güzel. açıkçası bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. bir arkadaş belirtmiş joyistik alışana kadar biraz zorluyor ama olsun bence telefon mükemmel. bilgisayarıma bluetooth dangıl bağladım ve telefonu uzaktan kumanda olarak kullandım. çok süper. hiçbir problemle karşılaşmadım kumanda özelliğinde. video cliplerimi convert edip mp4 olarak hafıza kartına attım gayet güzel çalışıyor. minton 3079 mp3-mp4 playerımın pabucu dama atıldı. ugun fiyatı hiç kafa karıştırmasın yüksek fiyatlı telefonlara taş çıkartır.
  • deneyimlerime devam edeyim:
    fotograf kalitesi epey tatmin edici. iç ortamlarda çok çok az problem olsada bugün dış ortamda güneşli havada çektiğim fotoğraflar çok netti. herhalde fotograf makinamında pabucu dama atılacak.
  • Kesinlikle çok net fotoğraflar çekiyor.
  • bu arada söylemeyi unuttum vista home premium da telefonun pc suite yazılımını kullanamadım malesef vista desteği yok. xp ye devam etmek zorunda kalıyorum.
  • Malesef dediğin gibi.Windows Vista için programlar yaygın değil henüz.
  • Arkadas ben 28.04.2007 tarihinde sony ericcsonun sitesinden 2.6.11.7 gibi versiyonu olan update service'i indirdim. Fakat benim problemin forumdaki gibi diil ben programı acıyorum update ediyo yesil kutucugu falanda gecıyo fakat telefon secme bolumune geldigim zaman k750i yok sadece belli telefonlar var. Benim gibi baskaları var mı k750i updates bolumunden indirdim fakat benim telefon yok listede secemedigim icinde ilerleyemiyorum. Daha once soylendiyse affola- Kafayı yemek uzereyim yardım ederseniz cook sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 28 Nisan 2007; 0:21:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ValarAlp

Arkadas ben 28.04.2007 tarihinde sony ericcsonun sitesinden 2.6.11.7 gibi versiyonu olan update service'i indirdim. Fakat benim problemin forumdaki gibi diil ben programı acıyorum update ediyo yesil kutucugu falanda gecıyo fakat telefon secme bolumune geldigim zaman k750i yok sadece belli telefonlar var. Benim gibi baskaları var mı k750i updates bolumunden indirdim fakat benim telefon yok listede secemedigim icinde ilerleyemiyorum. Daha once soylendiyse affola- Kafayı yemek uzereyim yardım ederseniz cook sevinirim ...

Aynen,Bende denedim başarılı olamadım Varan,bide ayrıca CD de verilen PC Suite ile Senkronize işlemi başarısız oluyor deneyen oldumu içinizde?

• Kamera Versiyonu 5.3

• Arkadaşlar, size iki sorum var. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplasın.

1- W800i kullanıyorum ve yazılım versiyonu R1BC002. Yazılım güncellemesi yapmaya değer bi değişiklik var mı yeni versiyonda ?

2- En büyük sorunum kamera. Az ışıklı ortamlarda çok kötü çekiyor. Artık noisemu diyim, noktalanmamı diyim, bilmiyorum. Fotonun genelinde oluyor ama özellikle siyah renklerde çook rahatsız edici oluyor. Bu sorunun olmadığı kamera sürümü var mı ??
  • Merhaba arkadaşlar.
    k750i de bluetooth kulaklık ile şarkı dinlemek oluyormu?
    Ben deniyorumda olmuyor. Yapa bilen varsa, anlatırsa çok sevinirim.
  • Arkadaşlar sadece k750-w800 tema,oyun,program,video,e-book,hid files 'ın paylaşıldığı bir topik var mı? Şimdi o paylaşımları ayrı bir topikte yaparsak içinde soruların olmadığı sadece paylaşımların olduğu temiz bir topiğimiz olur.

Bir de k750 3d oyunları çalıştırıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 29 Nisan 2007; 12:49:45 >
  • Merhaba arkadaşlar.
    k750i de bluetooth kulaklık ile şarkı dinlemek oluyormu?
    Ben deniyorumda olmuyor. Yapa bilen varsa, anlatırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aNtifuNky

quote:

Orjinalden alıntı: ValarAlp

Arkadas ben 28.04.2007 tarihinde sony ericcsonun sitesinden 2.6.11.7 gibi versiyonu olan update service'i indirdim. Fakat benim problemin forumdaki gibi diil ben programı acıyorum update ediyo yesil kutucugu falanda gecıyo fakat telefon secme bolumune geldigim zaman k750i yok sadece belli telefonlar var. Benim gibi baskaları var mı k750i updates bolumunden indirdim fakat benim telefon yok listede secemedigim icinde ilerleyemiyorum. Daha once soylendiyse affola- Kafayı yemek uzereyim yardım ederseniz cook sevinirim ...

Aynen,Bende denedim başarılı olamadım Varan,bide ayrıca CD de verilen PC Suite ile Senkronize işlemi başarısız oluyor deneyen oldumu içinizde?

sanırım herkesde böyle bir sorun var.benim telefonumun modeli de çıkmıyor... se ye mail attım cvp bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.