• Phone have "archive" for sms, wich is limited only by memory of phone. Just open sms wich you want to save, button Next - Save Message - Templates and you can name your message. You are limited only with free memory. then you can find your message in Menu => messages => templates.
Mesaj sorunu yaşayanlar için şöyle bir çözüm bulunmuş bir sitede: Telefonun telefon hafızası ile kısıtlı olan sms arşivi vardır. Kaydetmek istediğiniz sms yi açın,sonraki seçeneğine tıklatın-kaydet-kalıp(şablon) ve burada kaydedeceğin sms'ye isim verebilirsin. Bundan sonra siz telefonun belleği dolana kadar mesaj kaydedebilirsiniz. Kaydettiğiniz mesajları menü-mesajlar-kalıplar(şablonlar) dan ulaşabilirsiniz.
Arkadaşlar K750i almayı düşünüyorum. Ama daha önce kafamdaki sorulara sizler sayesinde cevap bulmak istiyorum. Sorularım şunlar;
1- K750i PC ile yönetilebiliyor mu? Örneğin PC üzerinden sms atılabilmesi, yada gprs üzerinden PC'yi internete bağlayabilir miyim? Eski bir Motorola Mpx200 sahibi olarak bu özellik çok işime yarıyordu.
2- Şarjı ne kadar dayanıyor? Telefonu çok fazla kurcalayan biri değilim. 8-10 güne varan bekleme süresi benim için önemli bir konu.
3- Konuşurken ses düzeyi yüksek ve kaliteli mi? Kulaklarımda hafif problem varda.
4- Handsfree de ses yeterli mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
arkadaşlar benim w800i baya bir zarar godu ben kırklarelınde oturuyorum ve ihtiyacım olan şeyler şunlar 1-orjinal kasa 2-1gb hafıza kartı 3-orjinal kulaklık burada hepsi 120 130 ytl tutuyor istanbulda ne kadar tutar bilgisi olan varmı şimdiden teşekkurler
UP
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolf1903
arkadaşlar benim w800i baya bir zarar godu ben kırklarelınde oturuyorum ve ihtiyacım olan şeyler şunlar 1-orjinal kasa 2-1gb hafıza kartı 3-orjinal kulaklık burada hepsi 120 130 ytl tutuyor istanbulda ne kadar tutar bilgisi olan varmı şimdiden teşekkurler
Aşağı yukarı aynı fiyat burada da.
NİYE BİZİDE ARANIZA ALMIYOONUZ
W700İ CİYİZ DİEMİ
Ekran parlaklığını %50 yapın ayarlardan bataryanız uzun gitsin
arkasdaşlar k750i için r1db001 den sonra yeni sürüm çıktımı benim yükletmem lazım da bu sürümde telefonda donma oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: selcux
arkadaşlar ben telefonumdan memnundum,ama artık resim çekemez oldum nedeni ise çektiği resimler kayık cıkıyor ekran bozuk gıbı oluyor bazı resımlerde telefonda normal gözüküyor bılgısayara attıgımda görüntülenemıyor,nedenı nedır acaba teknık servıse götürmedım de hıc garantım varken, hiç güncelleme yapmadım yanı aldıgım gıbı orjinal ne yapmalıyım
yazmıştım kimse cevap vermemiş,yardımcı olabilecek yok mu
arkadaşlar 3.kez yazıyorum yani her konuda iyi kötü birşeyler yazmışsınız,diyorum msglarım falan mı gitmiyor kimsemi görmez sorunumu bir bilen varsa yardım edin lütfen
fabrika ayarlarına bi don olmassa servise ver
quote:
Orjinalden alıntı: emilll
arkasdaşlar k750i için r1db001 den sonra yeni sürüm çıktımı benim yükletmem lazım da bu sürümde telefonda donma oluyo
Sony Ericsson K750i için en güncel sürüm R1DB001'dir. Telefon için yeni bir firmware sürümü çıkmadı.
arkadaşlar k 750 min hafıza kartını flas bellek gibi kullanmak istiyorum ama başaramıyorum acaba benmi yanlış bişey yapıyorum yoksa kullanılmıyormu pc den resimleri atıyorum telefonun akrtına kartı pc den gördüğümde attığım reimler telefonla çektiğim resimlerin yanında ama telefondan baktığımda yoklar bunun bi ayarı filanmı nolur yardım edin delirecem
selamlar.uzaktan kumanda ne işe yarıyor k750 de.
quote:
Orjinalden alıntı: mytwins
selamlar.uzaktan kumanda ne işe yarıyor k750 de.
bilgisayarı bluetooth aracılığı ile kontrol ediyorsun
arkadaşlar acaba k750i için en iyi firmware sürümü nedir yada memnun olduğunuz sürüm nedir cevaplarınızı bekliyorummm.....
Benim sürümüm R1CA021.Son derece memnunum ama daha iyileri varmı onu bilmiyorum.
arkadaşlar merhaba. benim telefonun sürümü r1n035 1 seneden fazladır kullanıyorum şimdiye kadar bütün yazılım güncelleme denemelerim başarısız oldu her zaman güncel yazılım yok diyor. bunu nasıl yapıcaz
k750i nin w700i den farkı var mı?ayrıca sarj sureleri ne kadardır?
Var tabi SE K750İ'de + olarak otofokus ve makro desteği mevcut diğer hepsi aynı.Şarj süreleri ise 400 saat.