Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer güncellemeleri SEUS'tan yapıyorsanız en güncel sürümü yüklemeniz gerekmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockinlife

k750i nin w700i den farkı var mı?ayrıca sarj sureleri ne kadardır?

Her iki telefon arasında bulunan farklar:

- Yazılım (Walkman menüsü: W700i)
    - Kamera (Autofocus ve macro modu özellikli kamera: K750i)
    - Kutu içeriği (W700i'nin daha zengin bir kutu içeriği var)

Her iki telefon da 400 saate kadar bekleme; 9 saate kadar konuşma süresi sunuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ biologist

Eğer güncellemeleri SEUS'tan yapıyorsanız en güncel sürümü yüklemeniz gerekmektedir.

evet seus tan yapıyorum. update managerin se sitesindekini yükledim 2 gün önce. usb driver daha önceden indirdiğim driverdi
  • ben w 800 e çevirdiğim telefonu güncellemek istiyorum
    ama k750ema diye bir güncelleme cıkıyor karşıma ne yapayım.
    acil cevap verirseniz sevinirim
  • arkadaşlar k750i ve w700 arasında kararsız kaldım k750 almam için sebepler neler autofocus dışında
    gerçekten p/f açısından şuan dünyanın en iyi iki telefonu işte karasız kaldım yardmlarınızı bekliyorum
  • Arkadaşlar bende SE K750i var,indirdiğim bazı oyun dosyalarını rardan çıkarttığımda içinden .jar dosyası çıkmıyor,klasörün içinden bir sürü dosya çıkıyor ama .jar dosyası yok,dolayısıylada telefona yükleyemiyoruz,nasıl yapılacağını bilen varsa bi zahmet anlatsın.
  • Arkadaşlar ,

Foto çkimi ile igili bir sorun yaşıyorum. özellikle otomatik çekim yaptığım zaman fotoğraflar telefonda çok kötü gözüküyor, pc ye attığımda ise açmıyor. alltaki fotoyu çizim programına atarak upload ediyorum. Bu olay her zaman olmuyor ama olması can sıkıyor. acaba karta yazarken mi bir sorun çıkıyor ve foto oluşmuyor.

==K750i & W800i ciler Buraya!==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportacus -- 13 Mayıs 2007; 21:44:43 >

• Sorun karttan kaynaklanıyormuş. karta format attım düzeldi ama çektiğim bütün foto ve resimlerde uçtu.
    quote:

Orjinalden alıntı: mytwins

Arkadaşlar ,

Foto çkimi ile igili bir sorun yaşıyorum. özellikle otomatik çekim yaptığım zaman fotoğraflar telefonda çok kötü gözüküyor, pc ye attığımda ise açmıyor. alltaki fotoyu çizim programına atarak upload ediyorum. Bu olay her zaman olmuyor ama olması can sıkıyor. acaba karta yazarken mi bir sorun çıkıyor ve foto oluşmuyor.

• Arkadaşlar Az önce K750i hepsiburada'dan aldım. Anladığım kadarıyla telefon mükemmel. Ancak bir iki update ile telefon daha da mükemmelleşiyor. telefon bir elime geçsinde daha devam edicez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pufidik22

arkadaşlar k 750 min hafıza kartını flas bellek gibi kullanmak istiyorum ama başaramıyorum acaba benmi yanlış bişey yapıyorum yoksa kullanılmıyormu pc den resimleri atıyorum telefonun akrtına kartı pc den gördüğümde attığım reimler telefonla çektiğim resimlerin yanında ama telefondan baktığımda yoklar bunun bi ayarı filanmı nolur yardım edin delirecem

bu bir sorun değil hafıza kartın bilgisayar tarafından kullanıldığı için telefon ulaşamıyor. yani aynı anda iki çalışmıyor

illa görcem diyosan pc suit ya da phone expolerer kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: derbeder1982

quote:

Orjinalden alıntı: pufidik22

arkadaşlar k 750 min hafıza kartını flas bellek gibi kullanmak istiyorum ama başaramıyorum acaba benmi yanlış bişey yapıyorum yoksa kullanılmıyormu pc den resimleri atıyorum telefonun akrtına kartı pc den gördüğümde attığım reimler telefonla çektiğim resimlerin yanında ama telefondan baktığımda yoklar bunun bi ayarı filanmı nolur yardım edin delirecem

bu bir sorun değil hafıza kartın bilgisayar tarafından kullanıldığı için telefon ulaşamıyor. yani aynı anda iki çalışmıyor

illa görcem diyosan pc suit ya da phone expolerer kullan

hmm pardon yaw

evet bu bir sorun.

öncelikle resimlere bakmak için tel i usb den çıkar ve iki dk bekle( yukarda söylediğim nedenden dolayı)

telefona 2 mega pixel den büyük ve çok küçük resin atma

resimlerin adına dikkat et ( en azından uzantısı jpeg olsun )

özelliklerden bak gizli falan olmasın attığın resimler

son olarak aynı klasöre at

• ark k750i r1db001 sürümü kullanıyorum ama hiç memnun değil im ben R1CA021 sürümüne geri dönmek istiyorum bunu nereden yaptırabilir im ben yapmayı bilmiyorum bana bir adres veya yer söyleyebilir misiniz ?? Pm atsanız da olur

yardım eden arkadaşlara tşk
  • arkadaşlar donanımhaberin yardımlarıyla k750i yi tanıdım çok sevdim. özellikleri ve hakkındaki görüşler çok hoşuma gitti. ankarada carrefourda yanlış hatırlamıyorsam 353 ytl di. eğer yanlış hatırlıyorsam kangurum yani migrosta 360 ytlye satılıyor. istediğim beklentilerin hepsini hatta fazlasını karşılıyor. bu fiyata almamı önerir misiniz?
  • MERHABA ARKADASLAR BENDE K750 I VARDI.BUNUN YAZILIMINI W800İ E YUKSELTTIM.PATCH YUKLEMESI YAPTIM.DAHA SONRA TELEFONU ACARKEN PIN I GIRIYORUM DAHA SONRA "YAPILANDIRMA HATASI ŞEBEKE OPERATORUNE VEYA SERVIS MERKEZINE BASVURUN DIYE BIR UYARI CIKIYOR VE ORDA KALYOR.NE YAPMAM LAZIM ACILL ARKADASLAR NEOLUR BANA YOL GOSTERIN KAFAYI SIYIRMAK UZEREYIMMM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolkan -- 14 Mayıs 2007; 19:33:14 >
  • Arkadaşlar , çakma sony kartlardan almayın. Benim kart iptal oldu gittim 60 ytl ye sandisk 1 gb aldım.

buda bana ders oldu.
    quote:

Sorun karttan kaynaklanıyormuş. karta format attım düzeldi ama çektiğim bütün foto ve resimlerde uçtu.
    quote:

Arkadaşlar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportacus -- 22 Mayıs 2007; 2:04:27 >

• Arkadaşlar bu sürüm işine başta fazla önem vermedim ama hakikaten farkettiriyor galiba ki. Milletin telefon bas bas bağırıyo bizimkinden ses çıkmıyo. Bide merak ediyorum şuanda bile bazı parçalarda cazırtı yapıyo yeni sürümle dahada artarsa ne olacak.

Sonuç olarak en ideal sürüm hangisidir onu yükleyelim. cevap için Şimdiden teşekkürler.
  • evet
    quote:

Orjinalden alıntı: durayga08

arkadaşlar donanımhaberin yardımlarıyla k750i yi tanıdım çok sevdim. özellikleri ve hakkındaki görüşler çok hoşuma gitti. ankarada carrefourda yanlış hatırlamıyorsam 353 ytl di. eğer yanlış hatırlıyorsam kangurum yani migrosta 360 ytlye satılıyor. istediğim beklentilerin hepsini hatta fazlasını karşılıyor. bu fiyata almamı önerir misiniz?
  • Konu bilgilendirme açısından çok güzel olmuş .. bende daha yeni k750i aldım .. şimdilik bir problem yok .. inş böyle gider ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaRoS_35 -- 15 Mayıs 2007; 15:21:32 >
  • ARKADAŞLAR
    K750i ile W810i arasında kaldım
    Tabiki W810 daha iyi bir tel ama işin içine para giriyor
    firstly : K750 nin malzeme kalitesi çokmu kötü ?
    hangisi daha iyi foto çekiyo ?
    ekran boyutları arasında fark varmı ?
    ve daha başka ne gibi farklar var
    (cevaplarınız benim için acele ve önemli)
    şimdiden thanks
  • Telefonum şu anda yolda yarın elime geçecek. Bu sayfaları okudukça içimdeki heyecan artıyor. Sabırsızlıkla bekliyorum. En son Siemens SXG75 alırken bu kadar heyecanlanmıştım. O telefonumdan çok memnunum. İnşallah bundan da memnun kalıcam. Bu telefonu elime alıca ilk yapmam gereken şey nedir. Hangi versiyonu ve kamera versiyonunu yüklersem en iyi performansı alırım. veya telefonu w800'e çevirsek mi acaba? Bir de unutmadan bu K750i iki model mi? bazı arkadaşlar SE falan yazmış ben bi şey anlamadım. Bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.