Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

Orjinalden alıntı: coutoup

arkadaslar, ben k750 me sinirsiz mesaj kapasitesi olayini yukledim(isteyenlere nasil yapildigini anlatan siteyi verebilirim) ama sonucta telefon ister istemez menuler olarak w800i ye donustu. ben de bir senedir kullaniyorum telefonu hem bir degisiklik olsun diye kasayi da w800i kasasina cevirmek istiyorum. ankara sihhiyedeki balikcioglu pasajindaki kapak satan adaminkiler fason, belli hem de 30ytl istiyor. orjinal servise de sordum komple 60 - 70 ytl civari dedi ama onlar da yedek parca cikisi yapmiyorlarmis yani w800i nizi getirin burda takalim dediler, sormadim ama muhtemelen k750 ye w800 kapagi takmazlar. bu konuda ne yapabilirim bilen var mi? bana el altindan gercekten orjinal w800i kasasi saglayabilecek bir servis bilen var mi?

boşver kardeşim kasayı falan uğraşma bence!!!...

yok valla vazgectim zaten

• bu işlemin nasıl yapıldığını kısaca bi anlatırmısınız rica etsem??? teşekkür ederim...
    bu tuş kombinasyonunu nereye nasıl uygulayacaz.. abest bi soru oldu gibi..

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Orjinalden alıntı: ReSuLL

arkadaşlar sormak istediğim bişey var: k750i nin önceki ve sonraki versiyonları var.. hangi verdiyon olduğunu nasıl anlıyoruz bu telefonun bakınca.. öncekilerde ve sonrakilerde foto ve video görüntüsü bakımından farklılıklar var ama ikinci el almayı düşünüyorum da iş bakıncı bu versiyonunu nasıl anlayacaz??
    şimdiden teşekkürleri..

Telefonun firmware sürümüne servis menüsünden bakabiliriz.

Servis menüsü tuş kombinasyonu: >*<<*<*

• Slm bende SE ci olmaya niyetlendim acaba k750i nin hangi sürümlü modelini almalıyım?
  • Arakdaşlar sormak istediğm bi şey var hani R1bc001 varya bunu nerden indirebilirim *.vkp sini veya bunu yüklemek için uptade mi lazım onumu yapıım yoksa bi link verirseniz sevinirim
  • quote:

bu işlemin nasıl yapıldığını kısaca bi anlatırmısınız rica etsem??? teşekkür ederim...

quote:

quote:

arkadaşlar sormak istediğim bişey var: k750i nin önceki ve sonraki versiyonları var.. hangi verdiyon olduğunu nasıl anlıyoruz bu telefonun bakınca.. öncekilerde ve sonrakilerde foto ve video görüntüsü bakımından farklılıklar var ama ikinci el almayı düşünüyorum da iş bakıncı bu versiyonunu nasıl anlayacaz??
    şimdiden teşekkürleri..

Tuş kombinasyonunu ana menüde uyguluyoruz.

< = sol
    > = sağ
    * = yıldız

Sağ ve sol için joystick kullanılıyor.

• anladım.. yani menüye girdikten sonra >*<<*<* işlemini joyistik ve * işaretini kullarak bu işlemi yapıyoruz ve hangi versiyon olduğu vs ekranda beliriyor..

son olarak merak ettiğim hangi versiyonları tercih edilmedi k750i nin yani hengi versiyonunun diğerine göre ne gibi avanyajları var???

yardımınız için ayrıca teşekkür ederim..

quote:

quote:

bu işlemin nasıl yapıldığını kısaca bi anlatırmısınız rica etsem??? teşekkür ederim...

quote:

quote:

şimdiden teşekkürleri..

Tuş kombinasyonunu ana menüde uyguluyoruz.

< = sol
    > = sağ
    * = yıldız

Sağ ve sol için joystick kullanılıyor.

• arkadaşlar 1 senelik bi k750 kullanıcısıyım...telimden memnunum da (video çekimi hariç tabi) ikinci bi tel alıcam şimdi 500 civarı..az kullanılmış falan olabilir. sizce k790i iyi bi alternatif mi yoksa başka bişey seçilebilirmi onun yerine o fiyatlara
  • quote:

anladım.. yani menüye girdikten sonra >*<<*<* işlemini joyistik ve * işaretini kullarak bu işlemi yapıyoruz ve hangi versiyon olduğu vs ekranda beliriyor..

son olarak merak ettiğim hangi versiyonları tercih edilmedi k750i nin yani hengi versiyonunun diğerine göre ne gibi avanyajları var???

yardımınız için ayrıca teşekkür ederim..

Telefon için en güncel sürüm R1DB001'dir. Ancak bu sürümün ses kalitesinden şikayetçi olanlar vardı. Versiyonlar arasında ses kalitesi, fotoğraf kalitesi, video kayıt kalitesi, hız ve stabilite farkları söz konusu olabilir.

Rica ederim.
  • yaklaşık bir senedir surunsuz olarak çalışan k750im arızalandı.şöyle ilginç br durum oldu. 1,2,3, sol üst tuş,kapama(açma çalışıyor) sağ ve aşağı tuşlarına basmama rağmen tepki vermiyor.diğerleri sorunsuz çalııyor.
    daha öncede buna benzer bir şey olmuştu ama pilini falan çıkarıp sabaha kadar beklediğimde düzelmişti.ama bu sefer düzelmedi.
    napsam ne etsem.o tuşlarla idare ediyorum şimdilikama garantiye göndercem.bi sürü oyun yüklü ya hepsi silinecek.garantiye kabul etmeme şansları yok heralde değilmi?
    son zamanlarda sık hat dğiştiriyorum sanırım ondan oldu.siz siz olun sakın sık hat değiştirmeyin yoksa benim gibi telefonunuzdan olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 20 Mayıs 2007; 13:47:56 >
  • arkadaşlar ben daha yeni k750 i sahibiyim ve yazılımları hakkında hiçbir bilgim yok

sizce benim bu R1CA021 ve kamera sürümü 5.3 sizce iyimi cevaplarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakobgfb

arkadaşlar ben daha yeni k750 i sahibiyim ve yazılımları hakkında hiçbir bilgim yok

sizce benim bu R1CA021 ve kamera sürümü 5.3 sizce iyimi cevaplarınızı bekliyorum

walla idare eder ancak eski sürüme dömek biraz kasıyor insanı!!!
  • ARKADAAR W800İ İÇİN TELSIM WAP VE GPRS AYARLARININ YAPILISINI YAZRMISINZ?TESEKKURLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bu telefon böyle resim çekiyorsa hemen alırım walla

bu arada yaana yakara telefon arıyorum alacam ama karar veremedim... Şimdiye kadar okuduğum tüm K750i yorumları olumlu...!

sizce W700i mi? (338 YTL) w810i mi? (508 YTL) k750i mi? (359 YTL)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Efsane48

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Bu telefon böyle resim çekiyorsa hemen alırım walla

bu arada yaana yakara telefon arıyorum alacam ama karar veremedim... Şimdiye kadar okuduğum tüm K750i yorumları olumlu...!

sizce W700i mi? (338 YTL) w810i mi? (508 YTL) k750i mi? (359 YTL)

Kardeş bende teli alırken o ikilemi yaşadım sonra düşündüm taşındım k750i dedim pişmanda değilim. Fiyat kalite uyuşması mükemmel. Hemde inan buna nasıl oluyor ama anlamadım biçok 2 mp telden çok çoook daha güzel foto çekiyor. Hele gün ışığında dışarda çekilen fotolar sanki profosyonel makinadan çıkmış gibi. Ses konusunda her ne kadar arkadaşlar çok övsede ben pek memnun değilim (ses pek fazla çıkmıyor bide bazı parçalarda cazırtı yapıyor sürümden kaynaklanabilir ben sürümünü değiştirmedim)

Umarım almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmuşumdur.

• teşekkürler Partilux...!

Evet dier arkadaşlar yorumlar lütfen... bakın aranıza bir kardeşiinizi daha alacaksanız sonyericssoncular olarak
  • quote:

teşekkürler Partilux...!

Evet dier arkadaşlar yorumlar lütfen... bakın aranıza bir kardeşiinizi daha alacaksanız sonyericssoncular olarak

al kardeş pişman olmazsın....foto kaliteli olsun istiyorsan k750i ya da w810i düşün....zira w700i de makro ve otofokus bulunmuyor!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

yaklaşık bir senedir surunsuz olarak çalışan k750im arızalandı.şöyle ilginç br durum oldu. 1,2,3, sol üst tuş,kapama(açma çalışıyor) sağ ve aşağı tuşlarına basmama rağmen tepki vermiyor.diğerleri sorunsuz çalııyor.
    daha öncede buna benzer bir şey olmuştu ama pilini falan çıkarıp sabaha kadar beklediğimde düzelmişti.ama bu sefer düzelmedi.
    napsam ne etsem.o tuşlarla idare ediyorum şimdilikama garantiye göndercem.bi sürü oyun yüklü ya hepsi silinecek.garantiye kabul etmeme şansları yok heralde değilmi?
    son zamanlarda sık hat dğiştiriyorum sanırım ondan oldu.siz siz olun sakın sık hat değiştirmeyin yoksa benim gibi telefonunuzdan olursunuz

arkadaşlar ben bu far managerden menü logolarını değiştirmiştim bi de sınırsız sms yapmıştım.garantiye vermeden acaba bunları eski haline getirsemesem sorun olurmu garantiden yana?

• quote:

Orjinalden alıntı: kursat2705

quote:

teşekkürler Partilux...!

al kardeş pişman olmazsın....foto kaliteli olsun istiyorsan k750i ya da w810i düşün....zira w700i de makro ve otofokus bulunmuyor!!!!

Ok K750i alıyorum en kısa zamanda...!

• quote:

Orjinalden alıntı: erolkan

ARKADAAR W800İ İÇİN TELSIM WAP VE GPRS AYARLARININ YAPILISINI YAZRMISINZ?TESEKKURLER

TIKLA
    verdiğim link sony nin sitesi burdan mms ayarlarını telefona yollayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.