K750İ DE MUSIC DJ İLE YAPTIĞIM MİDİ DOSYASINI bilgi SAYARIMA ATIYORUM.AMA BELKİ 20 ÇEŞİT MİDİ TO MP3 NE BİLEYİM MİDİ TO WAV VE ENVAİ ÇEŞİT CONVENTER KULLANMAMA RAĞMEN MİDİMİ MP3 VE YA WAV FORMATINA ÇEVİREMEDİM.HEMEN HEMEN HEPSİ MİDİ Mİ OKUYAMIYOR.FARKLI FORMAT GİBİSİNDEN HATALAR VERİYOLAR PROGRAMLAR. ACABA BU SONY ERİCSSONDA YAPILAN MİDİLER MP3 VE YA BENZERİ BİR FORMATA ÇEVRİLEMİYOR MU YOKSA BENİM BİLMEDİĞİM FARKLI BİR PROGRAM MI VAR?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.SAYGILAR.
bu konu hakkında bir bilgisi olan yok mu?
imtoo ve total video converteri denedinmi
quote:
Orjinalden alıntı: AjanWhite
quote:
Orjinalden alıntı: szmania
quote:
K750İ DE MUSIC DJ İLE YAPTIĞIM MİDİ DOSYASINI bilgi SAYARIMA ATIYORUM.AMA BELKİ 20 ÇEŞİT MİDİ TO MP3 NE BİLEYİM MİDİ TO WAV VE ENVAİ ÇEŞİT CONVENTER KULLANMAMA RAĞMEN MİDİMİ MP3 VE YA WAV FORMATINA ÇEVİREMEDİM.HEMEN HEMEN HEPSİ MİDİ Mİ OKUYAMIYOR.FARKLI FORMAT GİBİSİNDEN HATALAR VERİYOLAR PROGRAMLAR. ACABA BU SONY ERİCSSONDA YAPILAN MİDİLER MP3 VE YA BENZERİ BİR FORMATA ÇEVRİLEMİYOR MU YOKSA BENİM BİLMEDİĞİM FARKLI BİR PROGRAM MI VAR?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.SAYGILAR.
eyvallah hocaa ilk fırsatta deneyeceğim
ACİL YARDIM !. K750i' mi USB kablo ile laptop' uma taktım. Şarj oluyor gösteriyor ama 2 Saat geçti şarj göstergesi hala % 35' te. Neden olabilir deneyimli arkadaşlardan yardım rica.
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Arkadaşlar K750i için tavla,okey,pişti,sudoku oyunları nerden bulabilirim?
arkadaşlar k750i telefonumda sim kart değişim sırasında telefonumda problem oluştu. telefon kendi kendine rehberde dolaşmaya başladı bazı tuşlar takılı kalırken joystıc ve diğer tuşlar çalışmaz oldu. kullandığım sim kartımı taktım bu seferde hiçbir tuş çalışmaz oldu.Şuan telefonumdam hiç bir şekilde yararlanamıyorum.
ne yapmam lazım , daha önce böyle bir problemle karşılaşan varmı.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM .....
quote:
Orjinalden alıntı: narinci
quote:
Orjinalden alıntı: AltınYumruk
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
K750 / w800 çok fazla tutulan ve güncel telefonlar olduğu için başlığı yenileme kararı aldık. "Aldık" diyorum; çünkü tek başıma vermedim bu kararı. Yönetime her gün k750 ve w800 ile ilgili o kadar şikayet geliyor ki gereksiz açılan konular hususunda... Adminle birebir görüştüm ve başlığı yenile dedi bana, ben de ok dedim. Sx1 in 400 lü sayfa günlerinde ben yönetici değildim. Şu anda da yenilesek ne olur ki kaç kişi kaldı kullanan veya güncelliğini yitirmiş bir telefon. Sözün kısası "sadece" k750/w800 ün yenilenmesinin tek ama tek amacı açılan fazla gereksiz konulardan üye ve yönetimin rahatsız olmasıdır. Eski başlık, zaten ilk postta verilmiştir. İsteyen herkes oradan da faydalanabilir. Yeni konu budur arkadaşlar. Paylaşımların tek adresi burasıdır ve hepinizin bildiği üzere harici konular paylaşıma kapanır.
İyi forumlar.
ve bende revolver abimizin dediğini yaptım başlık açtım.Bu kadar yani..Çünkü istediğimizi bulmak neredeyse imkansızdı o 400 lük konuda.
Arkadaş 5-10 sayfadan sonra zaten kimse önceki sayfalara bakmayacak ki bulunduğu sayfada dile getirecek veya yeni konu açacak dolayısı ile o 400 sayfalık konudan farkı kalmayacak Haa K750\W800 konusunun 400 sayfa olarak kalmasının ne yararı war. Telefonu olanlar Topiğe bakıp heyyt beaa telefonumun topiğine bak 400 sayfa Ama yinede konu hayırlı olsun
sen bu mesajını yazdın ve herkes eski konunun 400 mesaj olduğunu anlamıştır merak etme;=
bu mesajlada bilgilerini tazeledim
quote:
Orjinalden alıntı: AjanWhite
quote:
quote:
2 sinide denedim sanırım böyle bişi yok.ya da böyle bir program daha icad edilmedi bence:) ne yaptıysam çeviremedim :)
quote:
quote:
Beyler lütfen....
quote:
quote:
quote:
Beyler lütfen....
üstkonuya bak
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
quote:
quote:
Beyler lütfen....
üstkonuya bak
Belki orada olmadığından soruyorumdur???
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: tracy
quote:
quote:
quote:
slm arkdşlr k750i m vers.iionu r1db001 kamera versiyonu 5.3...arkdşımında r1aa008 kamera versiyonu 4.5 onda en yüksek çözünürlükte zoom yapıor ama bende yapmıor bunu düzeltmenin bir yolu warmi cünkü kafayı yemek üzereyim hep update yapıom ama benimki en yeni wersion dior yoksayıp yapıom ama zoom yok lütfenn cıldırmak üzereyimm
Çok sağol tracy Allah razı olsun da nerden buldun bunları?
arşivin tozlu raflarından çıktı...ordan burdan indirmişim işte zamanında
Selam arkadaşlar. Bana acil olarak Ankaradaki en iyi Kvk teknik servisinin ismi lazım. Telefonumdaki problemi önceki sayfada yazmıştım. Bu sorunu en kısa sürede hangi servis çözer acaba? Yardımcı olun lütfen....
Mithatpaşa caddesinde postanenin karşısında teleses var. Kvk Garantili telefonlara bakıyor. Çok güvenilir dir merak etme. Ankara da ki bildiğim en iyi serviste o zaten. Biraz sıra beklersin ama koltuklar rahat :D Banka gibi bir yer
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
Selam arkadaşlar. Bana acil olarak Ankaradaki en iyi Kvk teknik servisinin ismi lazım. Telefonumdaki problemi önceki sayfada yazmıştım. Bu sorunu en kısa sürede hangi servis çözer acaba? Yardımcı olun lütfen....
quote:
Orjinalden alıntı: SKELETER
Mithatpaşa caddesinde postanenin karşısında teleses var. Kvk Garantili telefonlara bakıyor. Çok güvenilir dir merak etme. Ankara da ki bildiğim en iyi serviste o zaten. Biraz sıra beklersin ama koltuklar rahat :D Banka gibi bir yer
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
İlgin için sağol arkadaşım. Telesesi biliyorum. Sanıyorum bir de Ziya Gökalp caddesinde KVK servisi var. Bu iki servisi kullanan arkadaşlardan ricam acaba hangisi daha HIZLI bir şekilde sonuca ulaşıyor? Telefonumu hangisi en kısa zamanda geri verir? Açıkçası bunu merak ediyorum...
Ziya Gökalptekine hiç gitmedim ama Mithatpaşadaki tuş takımıyla iligili bir sorunu ertesi günü vermişti. Ben söylemedende yeni sürümde yüklemişti iyiydi yani. İşte ordaki sorunda telefonu teslim ederken bekliyorsun biraz. Yinede telefonu vermeden önce yoğun olup olmadıklarını sorarak bir karar verebilirsin.
ben ziya gokalp dekine götürdüm bi kere..memnun kalmadım diyebilirim..genelde geri çeviriyorlar zaten ama telefonu bırakırsanda uzun süre bekliyorsun yapılması için. telesese hiç gitmedim ama necatibeyde genpa servisi var orası da iyi