Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
112.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar gün itibariyle yeni bir k750i kullanıcısı olarak hemen sorularımı boşaltayım tezgaha. ilk önce sırf karşılaştırma yapmak için creative zen vision m'imle birlikte kullandığım cx300 kulaklığı k750i'ye takabilmem için aparatı nereden alabilirim. bi de şu gereksiz fotograf çekme sesi kapanmıyo mu yahu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsadvocate -- 7 Mart 2007; 18:51:11 >
  • kulaklık için dönüştürücüyühttp://www.students.itu.edu.tr/~eyigulera/tsm.htm alabilirsin.
    fotoğraf çekerken çıkan sesi de telefonu sessize alarak kapatabilirsin..

syg...
  • K750i yi kamerasının iyi olduğunu okuduğum için aldık 3 arkadaş.

Yaklaşık 1.5 yıl sonra sonuç şu, iki bayan arkadaşım çantalarında kibarca
    Taşıyıp ciddi sorunlar yaşamadan kullanırken

Sürekli gezen, ve de sadece çantada değil montumda taşıyan biri olarak
    Güzel fotoğraflar çekmeme rağmen

-sonradan öğrendiğim sony ericcssonlarda seyrek olmayan joystickte
    sıkışma problemi için defalarca bakıma götürdüm.

-ekranı çatladığı için 50 ytl e değiştirmek zorunda kaldım.

-kulaklık 6 ayda çalışmaz oldu, yerine aldığım yan sanayi kulaklık işe yaramadı.

- sony ericcsonların şarj yerlerinin açıkta olması kirlenmeye ve oksitlenmeye, dolayısıyla
    bir süre sonra şarja geçmekte güçlük yaşatıyor.

-cihazı taşırken korumak için bir kılıf bulmak da her nedense pek zor.

Kıssadan hisse : kamerası gerçekten işe yarıyor,radyosu işe yarıyor,
    ama kır mır geziyorsanız
    Bu alet fazla kibar kalıyor.

• k 750i...

nokia'dan sonra sony ericsson harika geldi.performans fiyat kıyaslamasında kıyaslanmayacak kadar mükemmel bir telefonum var arkadaşlar.mp 3 ses kalitesi süper.radyosu iadre eder.

fotoğraf çekimi gece çekimlerinde beş para etmez bence.itiraz eden olursa sen becerememiş diyen olursa gönderebilirim foruma,sebebplerini bulmaya çalışırız.flaşlı çekimlerden çok sorun yaşadım.

menüler arası geçiş gayet hızlı ancak mp 3'e girerken tüm müzikleri seçince listelemesi baya uzun sürüyor ki topu topu 8-10 tane mp 3 var veya yok.bu yavaşlamanın sebebini bilen var mı?herkeste aynı mı acaba...

bunun dışında haftalık alarm seçeneği,ajandası,java oyunları muhteşem temaları...500 ytl'ye bu telefonu almak varken neden 1000 ytl'ye bu özelliklerde bir nokia alalım ki..ancak bahsettiğim sorunlar ve ilerde çıkmasındna korktuğum joystick sorunları canımı sıkmıyor değil..

mp3 menusundekı tum muzıklerı secınce yaşadıım yavaşlama sorununu cevap verebılecek bır arkadas varsa memnun olurum.

• arkadaşlar vista da SEUS u kullanamıyorum. java web machine diye hata veriyor. java falan hepsi kurulu halbuki
  • k750i nin son versiyon yazılımını yükledim ama ekolazır kötüleşti
    eskiden megabassı açtığım da gümbür gümbür bass vururdu ama şimdi sanki ses dahada kötü oluyor ses kalitesi düştü sanki
    nası eski versiyona geri dönebilirim? fabrika ayarlarına dönsem işe yararmı?
    yada daha iyi bir versiyonu nerden bulup telefona nasıl yükleyebilirim?
  • servis menüsüne girerek kullandığı verdiyonları öğrenebilirsin.
    sesvis menüsüne girmek için bekleme modunda iken sağ-yıldız-sol-sol-yıldız-sol-yıldız tuşlarına sırayla basarsan girebilirsin. (sağ-sol joistikteki yön tuşları)
    yazılım güncellemesinide se nin websitesinde yazılım güncelleme programı var onu indirerek yapabilirsin. program türkçe ve yönlendirmeleri sayesinde kolayca güncelleme yapabilirsin ama ben pek tavsiye etmiyorum çünkü ben güncelledim ama medya playerin ses kalitesi bozuldu ve ekolayzır kötüleşti.
    bendeki versiyon(güncellemeden sonra):
    r1db001
    kamera sürümü:5.3

emea_7
    içerik sürümü:pr19
  • bende tüm müzikleri seçince 2sn falan bekliyo sadece..125 mp3 var..
  • Evet gün itibari ile bende bir Sony Ericsson K750i sahibi olmuş bulunmaktayım. :) Bakalım 6630 dan sonra nasıl gelecek....
  • K750i bence Sony Ericsson un çıkardığı çağına göre bir ilk olan telefon.Ben daha önce hiçbir telefonda bu kadar özelliğin kullanılıp harmanlandığını görmemiştim.
  • kesinlikle katılıyorum. çıkalı 2 sene oldu ve 2 mpixel mp3 lü radyolu yüksek kapasiteli hafıza kartlı telefonlar yeni yeni yaygınlaşmaya başladı.
  • K700de zamanında ii sükse yaptı hala taş gibi tel.
  • Arkadaşlar merhaba;

Kısmetse ben de yarın bir K750i sahibi olacağım. Ama telefon rehberini makineye girmek çok zor geliyor. Telefon ile gelen yazılımların içinde, telefon defterini PC de hazırlayıp makinenin hafızasına atmaya yarayan bir araç var mı? Ya da elimdeki listeyi en kolay şekilde makineye nasıl kaydedebilirim?
  • outlook veya outlook express programında kayıtlı ise isimleri direk telefona yükleyebilirsin yada eski telefonunda kızıl ötesi veva bluetoot la rehberi gönderme özelliği varsa hepsini gönderebilirsin
  • Bende Sony Ericsson K750i almış bulunmaktayım telefon çok güzel (kamera,müzik,ekran kalitesi,tasarımı) Nokia 6230i'den sonra gerçekten ilaç gibi geldi bana.Bu telefon için bana Walkman teması atarmısınız (W800i nin teması).Bu arada telefonu Genpadan 500'e 12 ay taksitle aldım.
  • k750i'yi 1 senedir kullanıyorum,başka telefon kullanmadığımdanmıdır,gerçekten çok memnunum,r008li aldığımda üstünde olan firmware ile kullandım hep,kurtlar vadisinin müziğini ayarladım çalan zil sesine,her hangi bir ortamda ses seviyesi direkt kendini hissettiriyor,otobüs,cafe v.s.kamera ve foto çekimleri gerçekten süper,laptopumu bluetooth ile kumanda edebilmem en sevdiğim özelliği,bluetooth-laptop gprs-internet performansını merak ediyorum,kopma falan oluyormu sorun yaşatıyormu?,bunu deneyen varmı?mp3 ve radyo dinleme performanslarından bahsetmeye gerek bile yok,oyun olarak turkcell super ligi oynamaya başladığımdan beri joystick performansında düşme olsa bile,bu telefon :telefon dünyasında bence m.ö ve m.s. dönemlerini belirler,yani k750i ö. ve s. gibin
    Ayrıca avsvideoconverter ile mp4 formatına dönüştürürken üzerinde oynadığım video kliplerde cabası,diğer emsali telefonlarda çalıştırılmadığını görünce insana ayrı bir keyif veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros -- 14 Mart 2007; 1:40:27 >

• arkdadaşlarlar k750i de telefonun menülerine şifre koyabilir miiyiz başkaları karıştırmasın diye

eğer yapılıyorsa nasıl yapılır :D yardım edenlere şimdiden tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilll -- 14 Mart 2007; 17:06:35 >
  • SE K750i telefonumun versiyonuna ve kamera sürümüne nasıl bakabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

SE K750i telefonumun versiyonuna ve kamera sürümüne nasıl bakabiliriz?

> * < < * < * tuşlarına sırası ile basarak...

">" simgesi joystick yönlerini ifade ediyor...
  • Bende bir soru soracaktım ama dayanamadım önce cevap yazdım:)

K750i için 2GB Memory Stick Pro Duo kart almak istiyorum ama kartı takınca makinede bir yavaşlama olur mu sizce? Mesela 4 GB falan taksak makine tanır mı yada yine yavaşlama gibi bir sorun yaşar mıyız?
    Ayrıca hangi marka kartı önerirsiniz?
    Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.