Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 8-9 aydır 750i kullanıcısıyom geçenlerde kız yüzünden telsim hat almak zorunda kaldım. simi telefona takınca trkcell takılıyken aralarında hız farkı oluyo telsimde telefon biraz sapıtıyo gibi bir şey menulere geçerken falan yavaşlıyo bunun nedeni ne olabilir. ha birde çift sim kullanan arkadaşlar benim gibi simkartınızı bataryanın üstünde taşıcaksanız kapağı takıp çıkartırken dikkatli olun çok zor açılıp kapanıyor çünkü kırılcak diye korkuyorum
  • Herkese İyi Geceler
    se k750i aldım bugün yaklaşık 4 saat şarsda tuttum .sim taktım ve açtım herşey güzel ama kamera olayı çalışmıyor deliricem.beyaz ekran çıkıyor.auto focus olayını biliyorum onunla ilgili değil.ne yapmam gerekiyor.Acayip canım sıkıldı evde duramadım işyerine geldim internete bakmaya.Birde forumda radyo sesini hoparlörden alma ile ilgili birşey lar gördüm ama bu nasıl yapılıyor.Radyoya tıkladığımda lütfen handsfree cihazı takın diyor.Lütfen yardım edin bana
    Şimdiden Teşekkür ederim.
    Allahım dakka 1 gol 1 ya .deliricem
    15/03/2007
    halen bir düzelme yok s.e. mail attım.sitemizden son versiyonu yükleyin düzelir diyorlar.
    elimdeki telefonun versiyonuna baktım. R1CA021 KAMERA VER.5.3 NEDEN BÖYLE BİR ŞEY OLUYOR ANLAMIYORUM.arkadaşlar bu konu hakkında hertürlü yardımınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcanlar2012 -- 15 Mart 2007; 13:59:42 >
  • arkadaslar 750i, kamera kapağım çizildi.garantili ve yetkili serviste değiştirmek zorundayım.ne kadara patlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeytinpark

Arkadaşlar merhaba;

Kısmetse ben de yarın bir K750i sahibi olacağım. Ama telefon rehberini makineye girmek çok zor geliyor. Telefon ile gelen yazılımların içinde, telefon defterini PC de hazırlayıp makinenin hafızasına atmaya yarayan bir araç var mı? Ya da elimdeki listeyi en kolay şekilde makineye nasıl kaydedebilirim?

yanıt:http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_Setup_1.5.9.exe
    bu programla telefondan programa yedek alabilirsin programın excele benzeyen arabirimi yardımıyla klavyeden telfeonuna kayıt girebilirsin, yani aradığın program bu.

quote:

Bende bir soru soracaktım ama dayanamadım önce cevap yazdım:)

K750i için 2GB Memory Stick Pro Duo kart almak istiyorum ama kartı takınca makinede bir yavaşlama olur mu sizce? Mesela 4 GB falan taksak makine tanır mı yada yine yavaşlama gibi bir sorun yaşar mıyız?
    Ayrıca hangi marka kartı önerirsiniz?
    Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?

yanıt: bende w800 var ve biliyorsundur bu iki telefonun donanımları aynı sadece yazılımda fark var, ben 2 gb bellek kullanıyorum yaklaşık 1 gbı dolu ve herhangi bir yavaşlama olmuyor ama dediğim gibi 2 gbı doldurmadım henüz hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: dralp

K750i yi kamerasının iyi olduğunu okuduğum için aldık 3 arkadaş.

Yaklaşık 1.5 yıl sonra sonuç şu, iki bayan arkadaşım çantalarında kibarca
    Taşıyıp ciddi sorunlar yaşamadan kullanırken

Sürekli gezen, ve de sadece çantada değil montumda taşıyan biri olarak
    Güzel fotoğraflar çekmeme rağmen

şarj yerlerinin açıkta olması kirlenmeye ve oksitlenmeye, dolayısıyla
    bir süre sonra şarja geçmekte güçlük yaşatıyor.

-cihazı taşırken korumak için bir kılıf bulmak da her nedense pek zor.

Kıssadan hisse : kamerası gerçekten işe yarıyor,radyosu işe yarıyor,
    ama kır mır geziyorsanız
    Bu alet fazla kibar kalıyor.

benim w800i de de bunlar oldu sadece ama sadce bir defa götürdüm servise. o da aldıktan 1 yıl sonra..bende cebimde taşıdığımdan dolayı içi kir toz olmuştu baya.artık çantada taşıyorum..ama her zaman diyorum hayatımın telefonu oldu w800i ..full özellik ufacık telefon muhteşem ses kalitesi sorunsuz yazılım.. artık seden vazgeçmeyi düşünmüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 16 Mart 2007; 4:05:18 >

• arkadaslar yaklasık 1 ay once aldıgım k750i telefonumu bır turlu tam teskılat kullanamıyorum..
    en basta telefon sureklı kılıtlenıyordu..herseye sorun cıkartıyordu..
    servıse verdım ve yenısıyle degıstırdıler..

sımdı telefon guzel bı sekılde calısıyor ama oncekındekı resım kalıtesı ve ozellıkle kulaklıktakı mp3 kalıtesı yok..

resımler felaket zaten.. goren kesınlıkle 2 mp demez.. vga kameradan bıle kotu.. sıyahlar grı gıbı cok kalıtesız..

yenıden servıse goturdum ama servıste 20tane spot ısıgın altında cekıldıgı ıcın tabı normal gosterdı.. bılgısayara atınca azda olsa kalıtesızlıgı bellı oluyor..

ama ben normal gun ısıgında cektıgımde telefondayken olmasada bılgısayara atınca belırgın bı sekılde kalıte dusuyor..forumdakı resımlere bakınca benım telefonumla cekılmıs olması hayal gıbı gelıyor.. acaba napabılırım..servıste ıcındekının son surum oldugunu soyledıler.. tum ayarlarını yaptım ayarlarıyla ılgılı bısey oldugunu dusunmuyorum..

kulaklıkta mp3 canlılıgını yıtırdı oncekı telefonumdakı kadar canlı degıl..(equalizeri ayarlamama ragmen..) sanırım r1l yada r1j en cok sevılen surumler..napmalıyım sızce yardımcı olursanız sevınırım.. ıyı gunler..

• Telefonumun sürümü R1CA021
    Kamera sürümü 5.3
    Telefonumun modeli ise:SE K750i

sizce iyimi sürümü?
  • herkese selam.sorun benim k750i de değil bir arkadaşın k750i sinde.size şöyle anlatayım.normalde "menü" yazan sağ seçim tuşunda live!cast yazıyor. o tuşa bastığında da "erişmek istediğiniz sayfada bir hata var başka bir link seçin" yazısı çıkıyor(muş).

bilgisi olan varsa lütfen yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefonumun sürümü R1CA021
    Kamera sürümü 5.3
    Telefonumun modeli ise:SE K750i

sizce iyimi sürümü?

k750 için son sürüm r1db001 şuanki kullandığın sürümle farkı yok yada ben farketmedim. kamera sürümü aynı. eğerki telde yazılımla ilgili sorun yoksa yenisini yüklemeye değmez.
  • arkadaşlar bilgisi olan yokmu yani bu konuda.lütfen yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: agali

herkese selam.sorun benim k750i de değil bir arkadaşın k750i sinde.size şöyle anlatayım.normalde "menü" yazan sağ seçim tuşunda live!cast yazıyor. o tuşa bastığında da "erişmek istediğiniz sayfada bir hata var başka bir link seçin" yazısı çıkıyor(muş).

bilgisi olan varsa lütfen yardımm

tele yüklemiş olduğu oyun/program vs. şeyleri silsin. bu tür yazılımların etkisi olabilir çünkü tel internete bağlanmak istiyor o tuşa basınca

(tahmin yürüterek yazdım, bende böyle sorun olmadı hiç)
  • arkadaşım telefonu alalı 2 oldu ve henüz bişey yüklememiş.yani silebileceği bişey yoktur.ayrıca bahsettiğim "erişmek istediğiniz sayfada bir hata var başka bir link seçin" yazısından sonra "welcome! Ready to receive messages!" yazısı ekranın altından kayarak geçiyormuş.
  • Konu K750i ve W800 sahiplerinin yararlanabilmesi için usulüne göre hortlatılmıştır.

Bu arada K750i çıkalı kaç yıl oldu?En az 2 gibime geliyor ve hala da çok güzel bir telefon.Gerçi aklım hep K790 da,ama ancak 4 yıl sonra yeni telefon almayı düşünebilirim o zamana kadar da Allah bilir SE nasıl telefonlar çıkarır.Neyse hayırlısı bekleyip göreceğiz inşallah o günlere kadar yaşarsak.
  • Arkadaşlar ben w800i aldım fakat yazılım güncelleme vs. olaylarına biraz uzağım. Eski 400 sayfalık topici de okuyamadım.
    Telefonumun versiyonu R1BC002. Kamera da 4.5
    Sizce iyimi. Yada En stabil ve kullanışlı versiyon hangisi? Bide bu versiyonların linki falan varsa bilen bi arkadaş ekleyebilirmi? Kafam çok karıştı heryerde 500 sayfa yazı var okuyamadım.

Birde kulaklıktan gelen sesi daha da yükselten bi versiyon varmış sanırım. O nasıl oluyor?

Muhtemelen birisi çıkıp eski sayfaları oku bulursun diyecek ama cidden fazla vaktim yok ve çok karışık.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Korkumdan hiçbir yazılım yüklemedim. Patlamasın alet elimde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

Orjinalden alıntı: zeytinpark

Arkadaşlar merhaba;

Kısmetse ben de yarın bir K750i sahibi olacağım. Ama telefon rehberini makineye girmek çok zor geliyor. Telefon ile gelen yazılımların içinde, telefon defterini PC de hazırlayıp makinenin hafızasına atmaya yarayan bir araç var mı? Ya da elimdeki listeyi en kolay şekilde makineye nasıl kaydedebilirim?

yanıt:http://www.fjsoft.at/files/MyPhoneExplorer_Setup_1.5.9.exe
    bu programla telefondan programa yedek alabilirsin programın excele benzeyen arabirimi yardımıyla klavyeden telfeonuna kayıt girebilirsin, yani aradığın program bu.

quote:

Bende bir soru soracaktım ama dayanamadım önce cevap yazdım:)

K750i için 2GB Memory Stick Pro Duo kart almak istiyorum ama kartı takınca makinede bir yavaşlama olur mu sizce? Mesela 4 GB falan taksak makine tanır mı yada yine yavaşlama gibi bir sorun yaşar mıyız?
    Ayrıca hangi marka kartı önerirsiniz?
    Tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz?

yanıt: bende w800 var ve biliyorsundur bu iki telefonun donanımları aynı sadece yazılımda fark var, ben 2 gb bellek kullanıyorum yaklaşık 1 gbı dolu ve herhangi bir yavaşlama olmuyor ama dediğim gibi 2 gbı doldurmadım henüz hiç

Eyvallah kardeş... MyPhoneExplorer tam aradığım gibi bir yazılımmış... Çok teşekkür ederim. :)

Kart meselesini de Genpa ya mail ile sordum. 4 GB Sony taksak ne olur falan dedim. Hiçbir sorun olmaz diyorlar. K750i nin 4GB kartı desteklediğini yabancı forumlarda da gördüm artık eminim. Ama makineyi kasar mı orasından pek emin değilim açıkçası :) Eğer bir şekilde deneme şansım olursa burada paylaşırım...

Ha aklıma gelmişken bir şey daha sorayım;)
    Malum K750 de telefon rehberine sesli arama için ses etiketleri atayabiliyoruz. Bir kişiyi seçip ses kaydı yapacağım zaman ekranda "tondan sonra ismi söyleyin" mesajı çıkıyor ama hiçbir ton duyulmuyor. Aynı durum sesli arama yaparkende yaşanıyor. Çok dikkat ettim hiçbir şekilde ton duyulmuyor...
    Sırf bunun için versiyon yüklemekte istemiyorum, çünkü alet güzel çalışıyor şu an. Sizde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 17 Mart 2007; 23:28:17 >

• bende bir senedir bu telefonu kullanıyorum.yazılım güncellemesi falan yapmadım şimdiye kadar.sadece menüdeki şekillleri değiştirdim.oldukça memnunum telefonumda.hatta geçen gün arkadaş ipod video almış.ona hpm60ı taktım.baktım benim k750imden çok çok üstün bir sesi yok.belki bnm kulaklarım hassas değil yada şarkıdan dolayı öyle geldi.
    ama yakında yeni telefon alacağım.nokiayaya dnüş yapacağım.k750mi elden çıkarıp çıkarmama konusunda kararsız kaldım.gelmişken bi kaç arkadaşa elimden geldiğince yanıt vereyim

quote:

Arkadaşlar ben w800i aldım fakat yazılım güncelleme vs. olaylarına biraz uzağım. Eski 400 sayfalık topici de okuyamadım.
    Telefonumun versiyonu R1BC002. Kamera da 4.5
    Sizce iyimi. Yada En stabil ve kullanışlı versiyon hangisi? Bide bu versiyonların linki falan varsa bilen bi arkadaş ekleyebilirmi? Kafam çok karıştı heryerde 500 sayfa yazı var okuyamadım.

Birde kulaklıktan gelen sesi daha da yükselten bi versiyon varmış sanırım. O nasıl oluyor?

Muhtemelen birisi çıkıp eski sayfaları oku bulursun diyecek ama cidden fazla vaktim yok ve çok karışık.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Korkumdan hiçbir yazılım yüklemedim. Patlamasın alet elimde.

benimde şu anki kamera versiyonum 4.5ve bildiğim kadarıyla bu en iyi kamera versiyonlarından biri.eğer canın sıkılırsa eski konudan far manager ile kamera versiyonunu bir çok kişi değiştirip daha iyi veya daha kötü sonuçlar almıştı.senden deneyebilirsinç
    kulaklık sesi yeni versiyonlara doğru kötüleştiğini okudum burada.en son versiyon yüklü değilse daha yükselmez sanıyorum.
    yazılım yüklemeye niye korkuyorsun onu anlamadım.benim telde 100den fazla oyun yüklü.sadece biraz yavaşlatıyor sadece o kadar

• ark lar gecenlerde k750 im icin gg dan 1 gb lık sandisk memory card aldım gayet memnunum (32,50ytl):) bugun de bir ark ım icin alıcaktım fakat bitmis benim aldıgım yerde fiyatda iki katına zıplamıs.sony nin 1-2 gb lıkları bilirsiniz onlarda 30-40 ytl arası ama bir turlu gevenemiyorum aranızda kullanan varsa yazabilirmi herhangi bir sorunu warmı yoksa kullanıslı bir kartmı ona gore siparis verim dedim...
  • Beyler bende telefonu update yaptım Sonynin Sitesineden ama şimdide "DOĞRU SİM KARTI TAK "gibi bi mesaj çıkıyor. Bu ne demek şimdi. Böle bişey gören duyan var mı? Sanki benim sim kartım yanlış mı? Herzamanki kart işte. Bu update'ler başımızı ağrıtacak gibi :(
    Önce Tuşlar çalışmamaya baladı sonra bi update edeyim belki düzelir dedim. Bu seferde Bu garip esaj çıkıyor. Lütfen biri bi şeyler sölesin.
  • Birdaha update etmeyi dene, kartta bir sorun olabilir belki başka bir kartla açmayı dene
    yinde açılmıyorsa servise götürmeni tavsiye ederim.

Arkadaşla se k750i sahipleri, eğer telefonunuzun yazılımından memnunsanız ve herhangi bir sorununuz yousa yazılımla ilgili(kendi kendina kapanma, kitlenme gibi) yazılım güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum. Ben yaptım yeni yazılımı hiç beğenmedim, şimdi eski yazılıma nasıl döneceğimi araştırıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zborckino

ark lar gecenlerde k750 im icin gg dan 1 gb lık sandisk memory card aldım gayet memnunum (32,50ytl):) bugun de bir ark ım icin alıcaktım fakat bitmis benim aldıgım yerde fiyatda iki katına zıplamıs.sony nin 1-2 gb lıkları bilirsiniz onlarda 30-40 ytl arası ama bir turlu gevenemiyorum aranızda kullanan varsa yazabilirmi herhangi bir sorunu warmı yoksa kullanıslı bir kartmı ona gore siparis verim dedim...

ya ben memory pto stick duo 2 gb'yi 149 ytl'ye aldım bimeks'ten.sen 40 ytl diyorsun.ne farkı var?

ayrıca 2 gb memory sitck duo full dolu olsa bile asla yavaşlatmadı telefonumu,gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.