Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
113.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar k750i ıcın telefon kılıt program war mı bı yardımcı olrsanz sevınırım..
  • quote:

_Gamemaster_

Arkadaslar k750i ıcın telefon kılıt program war mı bı yardımcı olrsanz sevınırım..

arkadaşım tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ama sana link vereyin bi bak.

http://www.frm-tr.com/sonyericsson/ (frm-tr nin arasındaki işareti kaldırın link açılır)
  • arkadaslar k 750 m suya düştü ne yapacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ck*mehmet -- 5 Eylül 2008; 17:10:17 >
  • quote:

yüzükkardeşliği

arkadaslar k 750 m suya düştü ne yapacağım...

arkadaşım telefonu vidalarını sökerek parçala yani ön ve arka kapağı çıkar güneşte beklet sonra kapakları geri tak ve açmayı dene açılmazsa telefoncuya yada servise ver.
  • Telefon için en son yazılım sürümü nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_Shooter

Telefon için en son yazılım sürümü nedir acaba?

R1DB001 diye biliyorum..
  • slmlar,

k750 im var severek kullanıyorum uzun zamandırda ericsson yumu eski ericssonların yazılımlarında sim kartındaki ve telefon hafızasında kayıtlı
    telefon numaralarını görüp düzenleyip birbirine kopileyebildiğim yazılımları vardı ama K750i nin içinden çıkan PC suite ile sadece telefon hafızasında
    kayıtlı numaraları senkronize edebiliyorum outlooktaki kayıtlarımla görerek düzenleme kopileme işini yapamıyorum.

böyle bir program mevcutmu yardımınız rica ediyorum

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipru

slmlar,

k750 im var severek kullanıyorum uzun zamandırda ericsson yumu eski ericssonların yazılımlarında sim kartındaki ve telefon hafızasında kayıtlı
    telefon numaralarını görüp düzenleyip birbirine kopileyebildiğim yazılımları vardı ama K750i nin içinden çıkan PC suite ile sadece telefon hafızasında
    kayıtlı numaraları senkronize edebiliyorum outlooktaki kayıtlarımla görerek düzenleme kopileme işini yapamıyorum.

saygılar.

my phone explorer programı ile bu işlemi yapabilirsin imzamda yazılım depomda bu program pc programları adı altında mevcut

forumdada detaylı konusu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 11 Eylül 2008; 8:58:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: sipru

slmlar,

saygılar.

my phone explorer programı ile bu işlemi yapabilirsin imzamda yazılım depomda bu program pc programları adı altında mevcut

forumdada detaylı konusu mevcut

çok teşekkür ederim Faruk hocam
    programı bulup çektim şuan kullanıyorum hem Türkçe desteğide var.

• rica ederim sipru
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim emektar W800 de ilginç bir hata oluştu.
    Telefon fotoğraf çekimi sonrası kamerayı kapatıp direkt ana menüye düşüyor ve fotoğrafı ne hafızaya nede karta kaydetmiyor.
    Yeni yazılım yükledim ama sonuç değişmedi.
    Böyle bir hata ile karşılaşan oldumu acaba ?

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sms55

Arkadaşlar merhaba,
    Telefon fotoğraf çekimi sonrası kamerayı kapatıp direkt ana menüye düşüyor ve fotoğrafı ne hafızaya nede karta kaydetmiyor.

Saygılar.

sms55

Telefonun orjinal driverını mı yoksa başka bir driver mı kullanıyorsun?
    başka bir driver kullanıyorsan ismini söyleyebilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrusaderZone

quote:

Orjinalden alıntı: sms55

Arkadaşlar merhaba,

Saygılar.

sms55

Telefonun orjinal driverını mı yoksa başka bir driver mı kullanıyorsun?
    başka bir driver kullanıyorsan ismini söyleyebilir misin?

Tamamen orjinal yazılımlar yüklü. Driverlerde bir değişim hiç bir zaman yapmadım.
    En son yazılımınıda update service aracılığı ile yüklemiştim.
    Yazılım bilgisi olarak R1BC002 prgCXC1250092_EU_1_CA R1BC002 gözüküyor.
    Kamera yazılım sürümü ise 4.5

Saygılar.

• YAzılımda eğer bir sorun oluşmuşsa bunu Seus tan ya da telefon içinden yapılan update çözmez...
    Çünkü bu updateler sınırlıdır, ve sistemde bir kaç küçük parçayı değiştirir sadece o...
    Asıl yazılım değişimi, Xs, setool gibi programlarla yazılım yükleyince değişir...

Bunu bir dene istersen...
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Ben Yeni Aldım Bu telefonu '.el Aldım hiç Bir Yerinde Sorun Yok Ama Telefonla biraz Uğraşsam Biraz Resim Çeksem Şarzı Hemen Bitiyor.1 Yıllık Garantisi Var Ne Yapmam Gerekiyor...
  • herkese merhaba 90 liraya aldım 2. el denemek için aldım kasası içler acısı bir halde yeni kasa alacağım için söktüm telefonu şuan parçalarına ayrılmış durumda k750 m
    birşey sorucam benim telefonun ekranı daha bi sönük sanki başka k750 lerle karşılaştırıyorum diğerleri daha net ne olmuş olablir acaba birde elinde temiz k750 kasası olan varmı?
    ayrıca fotoğraf çekmek için yandaki tuştan başka alternatif yokmu basmıyor o tuş pek önemli değil fotoğraf ama yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar bilen yokmu yeni tuş takımı almak zorunda kalmam umarım...
  • merhaba arkadaşlar bende bu telefona yeni aldım. birşey sormak istiyorum: fotoları daha kaliteli hale getirmek adına yükleyebileceğim bir program veya ayarı var mı? ben foruma baktım ama anlayamadım bir türlü. yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. herkese iyi günler dilerim. telefonum k750i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potansiyel suçlu -- 6 Nisan 2009; 18:02:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed16

herkese merhaba 90 liraya aldım 2. el denemek için aldım kasası içler acısı bir halde yeni kasa alacağım için söktüm telefonu şuan parçalarına ayrılmış durumda k750 m
    birşey sorucam benim telefonun ekranı daha bi sönük sanki başka k750 lerle karşılaştırıyorum diğerleri daha net ne olmuş olablir acaba birde elinde temiz k750 kasası olan varmı?
    ayrıca fotoğraf çekmek için yandaki tuştan başka alternatif yokmu basmıyor o tuş pek önemli değil fotoğraf ama yardımcı olursanız sevinirim...

telefonum 90 liraya düşmüş ha...vay be

başka tuş yok o tuş çalışmıyorsa fotoğraf çekemezsin.
    ekran konusunda kuzenim ben aldıktan sonra çok beğendi, k750i aldı o da. ancak onun ekranı ile benimkini yanyana koyunca benimki acaip güzel ve canlı duruyor. nedenini bulamadık. benim telefonum nisan 2006 trafiğe çıkışlı onunki 1 senelik falan

• arkadaşlar araştırmadan yazıyorm ama kusuruma bakamayın çok acil. telefonumu w800 yazılımı yükledm fakat açınca yapılandırmahatası diyor açılmıyor telefon ne yapmam gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.