Şimdi Ara

==K750i & W800i ciler Buraya!== (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.867
Cevap
1
Favori
112.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdem09
    Bu arada arkadaşlar inanmayacaksınız w800i telefonunmdan bazı youtube videolarını izleyip/dinleyebiliyorum..Görüntü bozuk ama ses bir kademe daha iyi..Fakat veri akış hızı iyi olmadığından sanki rem yetersizmiş gibi ara ara takılarak görüntü ve ses alabiliyorum..Buna rağmen w800i cihazla herhangi bir program kurmamışken youtube videolarını izleyebiliyor olmam çok müthiş..Bu nasıl oluyor anlatabilecek var mı?

program kurmana gerek yok zaten interneti olan her telefonda youtube videolerini izleyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: erdem09
    Bu arada arkadaşlar inanmayacaksınız w800i telefonunmdan bazı youtube videolarını izleyip/dinleyebiliyorum..Görüntü bozuk ama ses bir kademe daha iyi..Fakat veri akış hızı iyi olmadığından sanki rem yetersizmiş gibi ara ara takılarak görüntü ve ses alabiliyorum..Buna rağmen w800i cihazla herhangi bir program kurmamışken youtube videolarını izleyebiliyor olmam çok müthiş..Bu nasıl oluyor anlatabilecek var mı?

program kurmana gerek yok zaten interneti olan her telefonda youtube videolerini izleyebilir

iyi tamam internet var da flash player olmadan nasıl izlenebiliyor?mynet veya başka bir siteden video izlenemiyor.sadece youtubedan...mesela ibb.gov.tr üzerinden trafik yol durumu ya da kamera görüntülerine erişemiyorum çünkü flash player yüklü olmalı diye hata veriyor..

• youtube yi flaşh player olmadan da acıyor telefonlar benim p1 de flash player yok youtube den video izleyebiliyorum
  • youtube dan izlerken flasplayer gerekmez yoksa apple bu kadar tel ve tablet satamazdı
  • Youtube'un çok fazla codec'i var bu yüzden her telefona göre oynatmasımı sağlıyo flash player'a gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofokles2000

w800'de joyistike takılı olan turuncu plastik parçayı japon yapıştırıcısıyla tuttursak yine düşer mi? Nasıl bir çözüm buldunuz bunun için?

ben denemiştim pek güzel olmamıştı
  • Eski W800i mi özledim

W800i ye cx-200 kulaklık taksam MegaBass modunda nasıl olurdu acaba, denemek nasip olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 3 Temmuz 2011; 20:48:38 >
  • ARKADASLAR BENİM W800 TELEFONUMU DUNE KADAR SORUNSUZ KULLANIYODUM. ŞİMDİ İSE JOYSTICK ASAGI VE SAGA CALISMAZ OLDU.INTERNETTE ARASTIRDIGIMA GORE YAYGIN BIR SORUNMUS.TELEFON ESKI OLDUGU ICIN GARANTI DE YOK...LUTFEN YARDIM EDİN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan3447

ARKADASLAR BENİM W800 TELEFONUMU DUNE KADAR SORUNSUZ KULLANIYODUM. ŞİMDİ İSE JOYSTICK ASAGI VE SAGA CALISMAZ OLDU.INTERNETTE ARASTIRDIGIMA GORE YAYGIN BIR SORUNMUS.TELEFON ESKI OLDUGU ICIN GARANTI DE YOK...LUTFEN YARDIM EDİN...

ara sıra yapar öyle tutukluklar sonra düzelir kendi kendine , cihaza birde yazılım at
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasan3447

ARKADASLAR BENİM W800 TELEFONUMU DUNE KADAR SORUNSUZ KULLANIYODUM. ŞİMDİ İSE JOYSTICK ASAGI VE SAGA CALISMAZ OLDU.INTERNETTE ARASTIRDIGIMA GORE YAYGIN BIR SORUNMUS.TELEFON ESKI OLDUGU ICIN GARANTI DE YOK...LUTFEN YARDIM EDİN...

ara sıra yapar öyle tutukluklar sonra düzelir kendi kendine , cihaza birde yazılım at

evt, ornegın snaptu da bozukta olsa yonler calısıyo yani sorun yazılımsalda uygun programı bulamadım bi yardımcı olursanız sevinirim

• topse sitesinden uygun dosyaları indir setool programıyla yazılım at
    http://topse.ru/firmwares/M/
  • Vay ne güzel günlerdi ya Ne birlik dostluk vardı burada..Şimdi nerde o dostlar. Yoklar.
    K750'mi satmıştım w800i almıştım çok sonraları, w800im de gasp edilmişti.Bıçak çektiklerinde sabahın köründe vermek zorunda kaldık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknode -- 30 Kasım 2011; 20:03:07 >
  • Dün itibariyle Experia Ray alarak K750i'mi emekliye ayırdım ben de. Onu çok severek kullanmıştım. Verdiğim her kuruşu hakeden bir telefon oldu. Artık müzemde yer alacak kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Vay ne güzel günlerdi ya Ne birlik dostluk vardı burada..Şimdi nerde o dostlar. Yoklar.
    K750'mi satmıştım w800i almıştım, w800im de gasp edilmişti.Bıçak çektiklerinde sabahın köründe vermek zorunda kaldık..

K790 çıktığında ne kıskanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Vay ne güzel günlerdi ya Ne birlik dostluk vardı burada..Şimdi nerde o dostlar. Yoklar.
    K750'mi satmıştım w800i almıştım, w800im de gasp edilmişti.Bıçak çektiklerinde sabahın köründe vermek zorunda kaldık..

Aynen ben onu çok istediydim de alamamıştım.İçime kalmıştı ne hikmetse o tel çıktıktan 2 sene sonra bana aniden bir arkadaş k790 göndermişti.

• quote:

quote:

O telefonun nesini kıskandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

quote:

K750i kullanıyordum bir üst modeli çıkınca haliyle kıskanmıştım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi an kendimi senin yerine koydum da ben olsam ben de kiskanirdim acikcasi. Mesela su an Siri yi acayip cok kiskaniyorum ama gelmez 4'e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bi an kendimi senin yerine koydum da ben olsam ben de kiskanirdim acikcasi. Mesela su an Siri yi acayip cok kiskaniyorum ama gelmez 4'e.

Applenin eli o kadar açık değil sonra nasıl satar 4S'i, e 4 den farkı olsun

• quote:

topse sitesinden uygun dosyaları indir setool programıyla yazılım at
    http://topse.ru/firmwares/M/

eywallah dost... ama cıd39 cıd49 gibi kodlar war hangisini ındırecem pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan3447 -- 10 Kasım 2011; 19:54:33 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.