Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
9
Favori
360.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • R6BC002 sürümünün şu anda Amerika versiyonu mevcut yani onu yüklerseniz K790i değil K790a olacaktır. Bende öyle oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze
    R6BC002 sürümünün şu anda Amerika versiyonu mevcut yani onu yüklerseniz K790i değil K790a olacaktır. Bende öyle oldu.
    R6BC002 bir önceki sürüm değil mi? Bir upgrade bir downgrade bir driver güncelleme telefonlar kendiden geçecek valla K810 sonunu ben iyi görmüyorum SX1'e benzeyeceğiz. En son SX1'e Linux kurduklarını okumuş ve kopmuştum. :)

Bir de millet kendi cam driver'larını yapmış. Hangi programı kullanıyorsunuz bunun için?
  • Sen sanırım K810i ile karıştırdın.

K810i için çıkan firmwareler:

R1KG001>R6BC002>R8BA024 (son sürüm)
  • zeki programla değil not defteri ile düzenliyoruz kodları...

ayrıca patch işine gelince ayvayı yedik dediğiniz gibiyse hiç uğraşılmaz firmware ile felan %80i firmware güncellemesinde hata alıyor ve servislik oluyor bu kadar riske girilmez sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

çok iyi bir paylaşım dostum..

rica edrim arkadaşım

• telefonun mms internet vs ayarlarını yaptıktan sonra telefonu kapatıp açtığımda bütün ayarlar bluetootk cihazları handsfree vs hepsi siliniyor neden oluyor acaba
  • hocam sorunda o zaten.. k750de ayar mayar yapmadan kütt diye çekerdik canavar gibi çıkardı.. bunda ne kadar ayar yaparsan yap, ne kadar özellik kullanırsan kullan aynı tas aynı hamam...sonuçta hızlıca bir foto çekeceğin zaman oluyo 40 saat ayarla uğraşılmazki
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

foto çekme tekniği içinde bu konuyu incele daha önce böyle bir konu açılmıştı

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

hocam sorunda o zaten.. k750de ayar mayar yapmadan kütt diye çekerdik canavar gibi çıkardı.. bunda ne kadar ayar yaparsan yap, ne kadar özellik kullanırsan kullan aynı tas aynı hamam...sonuçta hızlıca bir foto çekeceğin zaman oluyo 40 saat ayarla uğraşılmazki

Valla arkadasda hakli ne diyelim
  • Gerçekten Sony Ericsson K750i ilk sürümlerde (R1BC002 sürümüne kadar) çok iyi fotoğraf çekiyordu bunu tartışırım. Ben de çok iyi fotoğraf çektiği için gittim Genpa'dan aldım iki resim çekiyim dedim ama sonuç hüsran (Yazılımdan kaynaklı). Yani dediğimiz gibi telefona güzelce cam driver atarsak ve gerekli ayarları yaparsak muhteşem sonuçlar elde ediliyor. Zaten bir dijital kamera gerçek performansını gündüz dış mekanda gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Ocak 2008; 12:39:05 >
  • quote:

hocam sorunda o zaten.. k750de ayar mayar yapmadan kütt diye çekerdik canavar gibi çıkardı.. bunda ne kadar ayar yaparsan yap, ne kadar özellik kullanırsan kullan aynı tas aynı hamam...sonuçta hızlıca bir foto çekeceğin zaman oluyo 40 saat ayarla uğraşılmazki
    quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

Kaliteli fotoğraf icin bunlari yapmamız şart unutmayalımki en iyi fotoğraf makinası bile ayar yapmazsak güzel fotoğraf çekemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Ocak 2008; 13:17:03 >

• İşte örnekler:

K750i; her yerde noise mevcut

K790i; orjinal cam driver (flulaşma oranı oldukça yüksek)

K790i; şu anda kullandığım cam driver

• Katze

FOTOLAR BAŞARILI HANGİ CAM DRİVERİ KULLANIYORSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

telefonun mms internet vs ayarlarını yaptıktan sonra telefonu kapatıp açtığımda bütün ayarlar bluetootk cihazları handsfree vs hepsi siliniyor neden oluyor acaba

YAZILIM İLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR İLK SAYFADAN GÜNCELLEME YAPIP CID 52 YZILIMINI YÜKLEMEN GEREKEBİLİR YAPMADAN ÖNCE İYİCE OKUMANI TAVSİYE EDERİM
  • Son iki fotoğrafı Ultimate Standart v1.0 ile çektim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Son iki fotoğrafı Ultimate Standart v1.0 ile çektim.

katze bu driverin videosu nasıl? kaç fps?
  • hocam yıllardır digital cam de kullanıyorum mp telefonda..genel ayar yaparsın yeter heryerde...
    otomatik ayarlar ortalama randıman verir tüm digitallerde buna k750mde dahil
    dışarı çıkacaksın ayar yapacaksın, içeri gireceksin ayar yapacaksın, olmaz öyle şey.. dediğiniz şey en iyi sonuç için bir gerekliliktir belki ama ortalama değerler çok çok başarısız belkide benim kullandığım kamera sürümleri kötüdür diyelim...

en çok övdüğünüz sürümü verin deneyeyim hemen..birde katze kardeşim resimlerin güzel eline sağlık ama bunları en yüksek mp çeker koyarsan daha iyi inceleme yapabilirim teşekkürler

quote:

quote:

quote:

Kaliteli fotoğraf icin bunlari yapmamız şart unutmayalımki en iyi fotoğraf makinası bile ayar yapmazsak güzel fotoğraf çekemez.

• @ tolyo

Onu ghostweb arkadaşımıza sorabilirsin o biliyor. Ben bunu fotoğraf için atmıştım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

telefonun mms internet vs ayarlarını yaptıktan sonra telefonu kapatıp açtığımda bütün ayarlar bluetootk cihazları handsfree vs hepsi siliniyor neden oluyor acaba

YAZILIM İLE İLGİLİ SORUNUN OLABİLİR İLK SAYFADAN GÜNCELLEME YAPIP CID 52 YZILIMINI YÜKLEMEN GEREKEBİLİR YAPMADAN ÖNCE İYİCE OKUMANI TAVSİYE EDERİM

yazılımı tekrar yükledim ama yine aynı şekil
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.